27 Ağustos 2017, Pazar 10:00:43

Koca Seyit Havalimanı'nda bayram yoğunluğu

Koca Seyit Havalimanı'nda, yaklaşan bayram tatili öncesinde uçuşlar haftada 60 sefere yükseldi.
  • İyi güzel memleketimize geldiniz de kardeşim trafiği felç eden sizler,gittiği piknik alanlarını mesire yerlerini kirletip pisletip çöpünü ortaya bırakan sizler, yaz sonu gelince kullan at misali buraları bırakıp giden yine sizler. Biraz insanlığa davet ediyorum. İnsan gibi gelecekseniz gelin. Nasıl bulmak istiyorsanız öyle bırakın. Tatilcilerden çok şikayetçiyiz.
  • Bu kadar insan geliyor hoş geliyor bide buraları temiz tutabilsek kanalizasyonu direk denize vermesek bu sene ayvalıgın denizi çok pis çok yazık
  • Personeliniz nasıl bu yoğunluğu karşılıyormuş hiç arsştırdınız mı acaba? Sanki personel sayısı çok yeterliymiş gibi demeçler hiç hoş değil. Burda çalışan seyrüsefer birimleri kapasitelerinin çok üzerinde iş yüküyle gğn boyunca dinlenme imkanı bulamadan çalışıyor. Hiç sordunuz mu en son ne zaman yemekhaneye gidip yemek yiyebilmişler? Burda ısmarlama haber yapmak kolay. Yüreğiniz varsa yayınlayın mesajı.
  • İlçedeki tüm kamu ve kuruluşları hazır derken; bayramda çalışıyorlar mı yoksa bayram tatilleri için bavulları hazır mı? Demek istediniz. Gerçi tatil beldesi olduğu için mayo bikini plaj havlusu güneş kremi onlarda sürekli hazır olmalı

Koca Seyit Havalimanı'nda, yaz tatili sezonunun yoğunluğu nedeniyle ek seferler düzenlenmeye başladı. Yaz tatili dönemi haricinde günde ortalama 3- 4 uçağın iniş- kalkış yaptığı Edremit Koca Seyit Havalimanı'nda yaz tatili hareketliliği yaşanıyor. Günde binin üzerinde yolcunun kullandığı havalimanında haftada 60 uçak iniş- kalkış yaparken, ek seferler de düzenlendi. Kurban Bayramı'nın 10 güne çıkmasıyla da yerli turizmin önde merkezlerinde Edremit Körfezi'ne talep artmaya başladı. Ayvalık, Burhaniye ve Edremit'in turistik, Akçay, Güre, Altınoluk ve Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Küçükkuyu beldesi ile Assos'a havayoluyla gelen turistler, Koca Seyit Havalimanı'nı kullanıyor.

Yaz sezonu süresince havalimanının ve ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının bayram tatiline hazır olduğunu bildiren Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı şöyle dedi:

"Yaz sezonu boyunca havalimanımız tam kapasite ile çalışmaktadır. Havalimanı personelimiz, terminal binamız her türlü yoğunluğu karşılayacak konumdadır. Tatilcileri iyi şekilde ağırlayabilmek için hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Havalimanımız ile birlikte, karayollarımız, güvenlik güçlerimiz, sağlık birimlerimiz de bayram tatili yoğunluğuna hazırdır."

Koca Seyit Havalimanı'nda bayram yoğunluğu

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Yazlıkçılara ~ 7 yıl önce
İyi güzel memleketimize geldiniz de kardeşim trafiği felç eden sizler,gittiği piknik alanlarını mesire yerlerini kirletip pisletip çöpünü ortaya bırakan sizler, yaz sonu gelince kullan at misali buraları bırakıp giden yine sizler. Biraz insanlığa davet ediyorum. İnsan gibi gelecekseniz gelin. Nasıl bulmak istiyorsanız öyle bırakın. Tatilcilerden çok şikayetçiyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AG1910 ~ 7 yıl önce
Bu kadar insan geliyor hoş geliyor bide buraları temiz tutabilsek kanalizasyonu direk denize vermesek bu sene ayvalıgın denizi çok pis çok yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Edo ~ 7 yıl önce
Personeliniz nasıl bu yoğunluğu karşılıyormuş hiç arsştırdınız mı acaba? Sanki personel sayısı çok yeterliymiş gibi demeçler hiç hoş değil. Burda çalışan seyrüsefer birimleri kapasitelerinin çok üzerinde iş yüküyle gğn boyunca dinlenme imkanı bulamadan çalışıyor. Hiç sordunuz mu en son ne zaman yemekhaneye gidip yemek yiyebilmişler? Burda ısmarlama haber yapmak kolay. Yüreğiniz varsa yayınlayın mesajı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air to air ~ 7 yıl önce
Kışın kocaseyit havalimani bomboş. Bu meydanin 3 aylik sezonu var.3 ay yoğun geçer. Yolcu uçakları kış aylarında haftada bir veya iki kere uçuyor. Çetin kış şartların da hafta da 1e ucak düşüyor Bazen seferlerde iptal oluyor. Anadolu Jetin gecen yiĺ yolcu orani düşük diye ankarayi iptal ettiği gibi. . Eğitim ucusu yapacak okullara kalan bir havalimani desek yeridir.
Edo ~ 7 yıl önce
Eğitim uçuşları zaten büyük bir yük. Tarifeli sefer sayısı az diye insani olmayan şartlarda mı çalışmalıyız? Ayrıca askeri geçiş noktalarının bu kadar kesişiminde bulunan bir meydan bu şekilde mi işlemeli?
Portos ~ 7 yıl önce
Kontrolör olarak görev yapan kişilerden işini sevmeyen, kendini birşey sanan, terbiyesiz bir kontrolör var, işini seven diğer arkadaşları tenzih ederim.
asd ~ 7 yıl önce
Yük mu? Edremit Körfezi için eğitim uçakları bulunmaz veli nimet. Edremitte uçuş okullarının olması bölge halkı tarafından ne kadar begenildigini,ogrenci kazandirdigini bilmiyorsunuz?insanlar yatmaya alıştı 3 5 uçak inmesin diye normaldir yük demeniz! !!
Edo ~ 7 yıl önce
Sizin yükten ne anladığınızı ben çözemedim. Bahsettiğim mevzu iş yükü. Atc personelinin 2 saat çalışıp 2 saat dinlenmesi gerekirken 12 saat aralıksız çalıştırılmak zorunda bırakılıyorlar. Sizin mesleğiniz nedir ki bu kadar rahat konusabiliyorsunuz? Körfez halkının eğitim uçakları umrunda mı sanıyorsunuz? Siz hava trafik kontrol işinin gereklerinden bihabersiniz belliki. Yoksa böyle saçma bir argümanla gelmezsiniz. Hiçbir teknik altyapının olmadığı bir meydanda 2 kişilik ekipler riskli diyoruz, siz yatmaya alışmışsınız diyorsunuz.
edo 'ya ~ 7 yıl önce
Edo eger devlet memuruysan bayram tatiliniz var haftasonu tatiliniz var niye bu kadar yakınıyorsun iş yükünden. Ama trafik kontrolörü falan isen orasını bilemem. Umarız kışın da düzenli şekilde seferler devam eder. En azından havaalanının sürekli aktif kalması açısından. Ve yeterli personel olur da herkes sistemli bir şekilde çalışır.
Edo ~ 7 yıl önce
Normal mesaiye gelen bir devlet memuru olsam zaten bu yazdıklarım gülüp geçilecek şeyler olur. Meydanda nöbetli çalışan arff hariç tüm birimlerde eleman eksiği had safhada. Ama kimsenin umrunda değil. Nasıl olsa iş yürüyor. Ama nasıl yürüyor soran yok.
Kamu ~ 7 yıl önce
İlçedeki tüm kamu ve kuruluşları hazır derken; bayramda çalışıyorlar mı yoksa bayram tatilleri için bavulları hazır mı? Demek istediniz. Gerçi tatil beldesi olduğu için mayo bikini plaj havlusu güneş kremi onlarda sürekli hazır olmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000