17 Mayıs 2017, Çarşamba 09:14:05

Koca Seyit Havalimanı ilk 4 ayda kaç yolcuya hizmet verdi?

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunan Koca Seyit Havalimanı 2017’nin ilk dört ayında 62 bin yolcuya hizmet verdi.
  • Uçuş okullarından bahsedin. Tüm gün süren eğitm uçuşlarına kule elektronik aim kaç personelle hizmet veriyor birazda bunlardan bahsedin. Sürekli her konuda güllük gülistanlık bahsediyorsunuz. Bu kadar az personelle çalışmanın risklerinden bahsedin. Birilerinden korktuğunuz için mi bahsetmiyorsunuz bunlardan?
  • Körfez için velinimet... özelikle ayvalık icin
  • Benim moral ZIFIR ZIFIR ZIFIR

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunan Koca Seyit Havalimanı 2017’nin ilk dört ayında 62 bin yolcuya hizmet verdi. 578 ticari iç hat uçuşunun yanı sıra 29 dış hat uçuşu gerçekleştirildi.

Kuzey Ege’nin dünyaya açılan kapısı Balıkesir Koca Seyit Havalimanı sunduğu yer hizmetler ve uçuş noktaları ile ulaşımda bölgede tercih edilen ulaşım merkezlerinden birisi haline geldi.

2017 yılının ilk 4 ayında iç hatlarda 60 bin 5 yolcuya hizmet veren havalimanı dış hatlarda ise 2 bin 678 yolcuya uçuş imkanı sundu. Yılın ilk dört ayında toplamda 62 bin 683 yolcu Edremit’ten iç ve dış hatlarda uçuş yaptı. 578 ticari iç hat uçuşunun yanı sıra 29 dış hat uçuşu gerçekleştirildi.

2017 yılının ilk dört ayında havalimanında 5 bin 561 hava aracı trafiği ise kayıtlara geçti.

Koca Seyit Havalimanı ilk 4 ayda kaç yolcuya hizmet verdi?

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Edo ~ 7 yıl önce
Uçuş okullarından bahsedin. Tüm gün süren eğitm uçuşlarına kule elektronik aim kaç personelle hizmet veriyor birazda bunlardan bahsedin. Sürekli her konuda güllük gülistanlık bahsediyorsunuz. Bu kadar az personelle çalışmanın risklerinden bahsedin. Birilerinden korktuğunuz için mi bahsetmiyorsunuz bunlardan?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Edremit Tower ~ 7 yıl önce
Edremit Tower güzeldir. Dosttur. Sıcakkanlıdır. Dayıya sen ne dersen de okkeey diye onaylar seni. Öğle yemeğinden sonra temas edersen. Up pıss diye içten bir geğirik ile clearence verir sana. Touch & Go'cu dan sonra piste giriş serbest der. Bazen yaklaşma serbest der ama nereye olduğunu söylemez. Kendi gelişimini sağlaman için sana şans verir. Dayanamaz sorarsın rüzgar altı olur mu efendim?
Edo ~ 7 yıl önce
Dostum sen olayı çok yanlış anlamışsın. Uçuş okulları trafikleri hiçbir istatistikte yer almıyor. Yüm gün uçuş olmasına rağmen personel ve ekipman yetersizliği var. Değinmek istediğim konu personel eksiğinin tamamlanması. Normalde 2 saat çalışıp 2 saat dinlenmesi gereken atc personeli eleman eksikliğinden 12 saat aralıksız mesai yapıyor. Bu çok büyük risktir.
Deniz ~ 7 yıl önce
Körfez için velinimet... özelikle ayvalık icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Moralci ~ 7 yıl önce
Benim moral ZIFIR ZIFIR ZIFIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000