16 Ekim 2014, Perşembe 10:10:27

KOÇ HOLDİNG'TEN 3. HAVALİMANI HAMLESİ

Koç Holding, iştiraklerinden Setur ile İstanbul'da yapılacak üçüncü havalimanının duty-free mağazalarına talip oldu
  • Mehmet Ak, havalimanını yapan o üç firmanın ödediği vergiye bak, birde koçun ödedigi vergiye bak üçünün toplamından fazla. Anladın mı Hacı
  • Mehmet Ak, sen koç'u ağaoğlu ile karıştırdın heralde. Sen arçelik, beko, tofaş, petkim, ford vb.uluslararası şirketlerinde arge bölümünde ne kadar adam çalıştığını biliyormusun. Laf olsun diye yorum yapmısın.
  • Son 10 yilda oldugu gibi tum ihaleleri AKP yandas isbirlikci firmalar ALACAK... Buraya yaziyorum iste..
  • KOÇ sana bu ülkede ekmek yok artik!!! Git yatirimlarini Israil e yap. Musevilerin bu topraklarda işi yok
  • Gezi olaylarını açıkça desteklediler, şimdide gezicilerin iptal edilmesini istediği hava limanından utanmadan pay almaya çalışıyorlar. Umarım "hava"larını alırlar.
  • koç holding 3. havalimanı ihalesine girmedi, şimdi de duty freelerine talip oldu kim yüksek verirse ona verilir.. verilir falan demişde yeni havaalanı yapmak suç mu yeni duty freeler yapmak..
  • Veriler kardeşim verirler koç'a duty free'de verirler. Çok ihtiyaçları varya.. Allah bu insanlarada doymayı nasip eder inşallah
  • Boyle sanayici olmaz olsun. Ulkenin kaynaklarinin cogunun uzerine cokeceksin. arge Adina bir sey yapmayacaksin,yeni bir fabrika kurmayacaksin sonar gelsin en guzel parayla para kazanma. Denecek cok sey varda benden bulmasinlar allahlarindan bulsunlar
  • tek bir Şirkete verilmesi tekel yaratiyor. Birden fazla şirkete verilip rekabet oluşturulmalı.

Koç Holding, iştiraklerinden Setur ile İstanbul'da yapılacak üçüncü havalimanının duty-free mağazalarına talip oldu. Setur açılacak duty-free ihalesini kazanırsa Fransız Lagardere Services ile birlikte eşit ortak olarak mağazaları yönetecek.

Koç Holding 3. Havalimanı duty-free mağazaları işletmesi ihalesine katılacağını açıkladı. Hürriyet'te yer alan habere göre; Holding Kamuoyunu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada iştiraklerinden Setur'un Fransız Lagardere Services ile birlikte duty-free mağazalarını işletmek için ihaleye gireceğini duyurdu.

Açıklamada Fransız Lagardere ile Setur'un ihaleyi kazanması halinde 3. havalimanı duty-free işletmelerini yüzde 50-50 hisse ile eşit ortak olarak yönetileceği belirtildi.

İşte KAP'a yapılan açıklama:

"Bağlı ortaklıklarımızdan Setur Servis Turistik A.Ş. (Setur) yönetim kurulu tarafından, İstanbul Yeni Havalimanı Gümrüksüz Satış Mağazalarının (duty-free) işletmesi için, İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş. (IGA) tarafından açılan ihaleye Lagardère Services S.A.S. ile birlikte teklif verilmesine karar verilmiştir. Halka açık Fransız Lagardère grubunun tüm paylarına sahip olduğu bağlı ortaklığı Lagardère Services S.A.S., seyahat alışverişi alanında gümrüksüz satış, seyahat ihtiyaçları ve yiyecek içecek dahil tüm segmentlerde faaliyetleri bulunan dünya çapında tecrübeli bir firma olup, ihalenin kazanılması durumunda oluşturulacak ortaklıkta Lagardère Services S.A.S. ve Setur un hisse oranları %50-%50 olarak öngörülmektedir. Teklifin finansal unsurları IGA ya sunulmuş olup, operasyonel unsurlar ise ihale şartnamesindeki sürece uygun olarak daha sonra iletilecektir. İhalenin kazanılması halinde konuyla ilgili açıklama yapılacaktır." 

KOÇ HOLDİNG'TEN 3. HAVALİMANI HAMLESİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Mehmet Ak, havalimanını yapan o üç firmanın ödediği vergiye bak, birde koçun ödedigi vergiye bak üçünün toplamından fazla. Anladın mı Hacı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Mehmet Ak, sen koç'u ağaoğlu ile karıştırdın heralde. Sen arçelik, beko, tofaş, petkim, ford vb.uluslararası şirketlerinde arge bölümünde ne kadar adam çalıştığını biliyormusun. Laf olsun diye yorum yapmısın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet ak ~ 9 yıl önce
HACIM SENIN GIBIler varken bu ulkede , o adamlarin sirti yere gelmez
Objektif.. ~ 9 yıl önce
Son 10 yilda oldugu gibi tum ihaleleri AKP yandas isbirlikci firmalar ALACAK... Buraya yaziyorum iste..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
KOÇ sana bu ülkede ekmek yok artik!!! Git yatirimlarini Israil e yap. Musevilerin bu topraklarda işi yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olduu ~ 9 yıl önce
Gezi olaylarını açıkça desteklediler, şimdide gezicilerin iptal edilmesini istediği hava limanından utanmadan pay almaya çalışıyorlar. Umarım "hava"larını alırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 9 yıl önce
koç holding 3. havalimanı ihalesine girmedi, şimdi de duty freelerine talip oldu kim yüksek verirse ona verilir.. verilir falan demişde yeni havaalanı yapmak suç mu yeni duty freeler yapmak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Veriler kardeşim verirler koç'a duty free'de verirler. Çok ihtiyaçları varya.. Allah bu insanlarada doymayı nasip eder inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet ak ~ 9 yıl önce
Boyle sanayici olmaz olsun. Ulkenin kaynaklarinin cogunun uzerine cokeceksin. arge Adina bir sey yapmayacaksin,yeni bir fabrika kurmayacaksin sonar gelsin en guzel parayla para kazanma. Denecek cok sey varda benden bulmasinlar allahlarindan bulsunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
tek bir Şirkete verilmesi tekel yaratiyor. Birden fazla şirkete verilip rekabet oluşturulmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000