23 Mayıs 2011, Pazartesi 09:31:24

KOBRA'LAR HAİNLERE GEÇİT VERMEDİ

Tunceli’nin Ovacık İlçesi’nde önceki akşam 22.00 sıralarında 5’erli 4 ayrı grup halinde 20 kişilik PKK’lı terörist farklı noktalardan Kuşluca Jandarma Karakolu’na sızmak istedi.
  • Diyarbakır, Sur belediyesinde, Kürtçe bilmeyene iş yok ! (Gazeteler) Siz hala, kürt esnaftan, kürt pazarcıdanmı alış, veriş yapıyorsunuz !
  • Bebek katili nede güzel demiş. “Kürt halkı akılsızdır, menfaatine düşkündür, güce tapar” A.öcalan.
  • Toprak yasasını çıkarın, terör o zaman biter. Böylece TOPRAK AĞALIĞINA ve MARABA lığa son verin. Hadi bdp liler, verin bir önerge, hadiii. Esnaf ise, zorla kepenk kapatmaktan BIKTI, AÇ.
Termal kameralar ile farkedilen PKK’lılar, Tunceli Jandarma Alay Komutanlığı’na bildirildi. 2 Kobra ve 2 personel taşıyıcı helikopter Kuşluca Jandarma Karakolu’na hareket etti.

Kobra helikopterlerinin desteği ile Skorsky helikopterleri, eğitimli ve ağır silahlarla donatılan askerleri Kuşluca Karakolu’na indirdi. Karakol çevresindeki hakim tepelere konuşlanmaya çalışan PKK’lı gruplar helikopterlere ateş açtı.

Gece yarısından sonra bölgeye indirilen ilk birlikler, karakol çevresine sızmaya çalışan PKK’lı gruplarla ilk sıcak çatışmayı sağladıktan sonra Kobra helikopterleri de PKK’lıların bulunduğu alanları yoğun bombardıman altına aldı. Kaçan PKK’lı grubun etkisiz hale getirilmesi amacıyla, sabah saatleri beklenmeden gece yarısı hava destekli operasyon düzenlendi. Sabah saatlerine doğru zaman zaman sıcak temas sağlanan PKK’lı gruplarla şiddetli çatışmaların yaşandığı kaydedildi.
KOBRA'LAR HAİNLERE GEÇİT VERMEDİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Diyarbakır, Sur belediyesinde, Kürtçe bilmeyene iş yok ! (Gazeteler) Siz hala, kürt esnaftan, kürt pazarcıdanmı alış, veriş yapıyorsunuz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bebek katili nede güzel demiş. “Kürt halkı akılsızdır, menfaatine düşkündür, güce tapar” A.öcalan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Toprak yasasını çıkarın, terör o zaman biter. Böylece TOPRAK AĞALIĞINA ve MARABA lığa son verin. Hadi bdp liler, verin bir önerge, hadiii. Esnaf ise, zorla kepenk kapatmaktan BIKTI, AÇ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000