14 Nisan 2021, Çarşamba 13:49:02

KLM'in tüm B737 NG filosu Goodyear ile uçacak

Goodyear, AFI KLM&EM’nin 130'un üstünde uçaktan oluşan Boeing 737 NG filosu için tek lastik tedarikçisi oldu.

Goodyear, AFI KLM&EM’nin 130'un üstünde uçaktan oluşan Boeing 737 NG filosu için tek lastik tedarikçisi oldu.

KLM ve Transavia, önümüzdeki 10 yıl boyunca 737 NG uçaklarında Goodyear Flight Leader lastiklerinin sağladığı yüksek güvenilirlik ve kapasiteden faydalanacak. Konuyla ilgili bir açıklama yapan KLM Engineering & Maintenance Kıdemli Başkan Yardımcısı Ton Dortmans: "Goodyear Flight Leader'ın, 737 NG filomuzda olağanüstü performans göstereceğine ve kaplama yenileme özelliğiyle sürdürülebilirlik hedeflerimizi destekleyeceğine inancımız tam” diye konuştu.

Goodyear'ın Tilburg'da bulunan kaplama tesisinin Schiphol'daki ana havalimanına yakın bir konumda olması, müşterilerin beklentilerini karşılamak adına hızlı ve verimli müşteri hizmetleri sağlanmasına olanak tanıyor.

Goodyear Flight Leader çapraz kuşaklı lastiklerin benzersiz kord gövdesi şekli, lastiğin ömrü boyunca karşılaştığı basınç ve gerilimin azaltılmasına yardımcı oluyor. Üstün dış lastik tasarımıyla da desteklenen ürün, çok çeşitli çalışma koşullarında yüksek performans gösterebiliyor. Ürünün özel bir bileşimden oluşan diş tasarımı ve büyük temas alanı, farklı pist türlerinde kullanılmasını sağlayacak çok yönlülüğü sunuyor. Burun lastiği ve ana lastikler için olmak üzere iki boyutu olan Goodyear Flight Leader’in birim başına hız derecelendirmesi ise 225 MPH olarak belirlenmiştir.

Goodyear Aviation EMEA Genel Müdürü Loïc Ravasio; "AFI KLM E&M ile yakın bir iş birliği yapmaktan ve KLM ile Transavia 737 NG filolarına çok yönlü ürün gruplarımızdan Flight Leader sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Gelişim hedefimiz, müşterilerimize sınıfında en iyi kalite ve hizmeti sunmak. Bu yüzden her iniş önemli. KLM ve Transavia'nın çok yönlü faaliyetlerini desteklerken, genel maliyet kontrolünü optimize etmelerine yardımcı olmayı sabırsızlıkla bekliyoruz."

Dünyanın ilk pnömatik uçak lastiğini ürettiği 1909 yılından bugüne Goodyear, sektörde inovasyonun ön sırasında yer aldı.

Sürekli ilerleme tutkusu, yeni ve kaplanmış lastik kalitesi ve olağanüstü performansı, Goodyear'ın dünyanın en büyük uçakları için lastik geliştirme faaliyetleri dahil olmak üzere önde gelen ticari, askeri ve genel havacılık amaçlı uçak üreticilerinin tercih ettiği lastik tedarikçisi olmasını sağladı.

KLM'in tüm B737 NG filosu Goodyear ile uçacak

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000