02 Temmuz 2020, Perşembe 11:16:48

KKTC'ye giden yolcularla ilgili yeniden karantina kararı!

Kuzy Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) pandemi sonrası ara verilen tarifeli seferler yeniden başladı. KKTC Sağlık Bakanı Ali Pilli yaptığı açıklamayla gelen yolcuların PCR testleri sonuçlanana kadar karantinada tutulacağını ifade etti.
  • Dalga geçer gibi Türkiye’yi B grubuna koyduktan sonra hala turist olarak giden varsa müstahak bence. Durdurun uçuşları bırakalım kendi haline 3 ay kendi kendine yetmeye çalışsın. Hala sefer düzenlemek de neyin nesi zaten
  • Saat başı değişiklik yapılıyor. Artık yolcular takip edemiyor. Sefer adetleri, saatleri değişiyor. Adeta gelmeyin deniyor.
  • En doğrusu. Adamlar düşünüyor. Burada da olmasını dilediğim ama olmayacak seydir
  • Türkiye’yi B grubuna koyup başka ülkeleri A grubuna alan bir yere sefer düzenlenmemeli ? 1 haftalık tatile gidip karantinada kalmak güzel bir zevk değil. ülkemiz tatil için daha iyi. kimse gitmesin onlarda rahat ederler. ekonomileri düzelir.

KKTC Sağlık Bakanı Ali Pilli, bugünden itibaren ülkeye gelen tüm yolcuların, PCR sonuçları çıkıncaya kadar,  karantina otellerinde gözetim altında tutulacaklarını açıkladı.

Pilli'nin yaptığı yazılı açıklamada "2.07.2020 tarihi itibariyle deniz ve havayoluyla gelen tüm yolcuların, Güney Kıbrıs üzerinden gelenler dâhil olmak üzere, PCR testlerinin yapılmasının ardından test sonuçları çıkıncaya kadar Sağlık Bakanlığı tarafından  karantina otellerinde gözetim altında tutulacaklar" ifadeleri yer aldı.

KKTC'ye aylar sonra ilk tarifeli uçuş dün yapılmıştı.

.

KKTC'ye giden yolcularla ilgili yeniden karantina kararı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Karşıyakalı ~ 4 yıl önce
Dalga geçer gibi Türkiye’yi B grubuna koyduktan sonra hala turist olarak giden varsa müstahak bence. Durdurun uçuşları bırakalım kendi haline 3 ay kendi kendine yetmeye çalışsın. Hala sefer düzenlemek de neyin nesi zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Değişiklik ~ 4 yıl önce
Saat başı değişiklik yapılıyor. Artık yolcular takip edemiyor. Sefer adetleri, saatleri değişiyor. Adeta gelmeyin deniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En doğru yontem ~ 4 yıl önce
En doğrusu. Adamlar düşünüyor. Burada da olmasını dilediğim ama olmayacak seydir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 4 yıl önce
Kibrisa , onlar kadar olamiyoruz.
fırat ~ 4 yıl önce
Türkiye’yi B grubuna koyup başka ülkeleri A grubuna alan bir yere sefer düzenlenmemeli ? 1 haftalık tatile gidip karantinada kalmak güzel bir zevk değil. ülkemiz tatil için daha iyi. kimse gitmesin onlarda rahat ederler. ekonomileri düzelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belkide ~ 4 yıl önce
Amaclanan ekonominin duzelmesi degil , "ölmemek" tir.
Yolcu ~ 4 yıl önce
Olayin cidiyetini anlamacak kadar safmisin yoksa sirf yorum yazmak icin mi yaziyorsun? Insanlar korkuyor pandemi Hastahanesi yok binlerce vaka olursa nasil basa cikacaklar yeterli doktor yok. sizin gibilerini istemiyoruz zaten kal ukende doya doya tatil yap

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000