21 Kasım 2015, Cumartesi 08:01:52

KKTC'de şirketler bir araya geldi

Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu, havayolu şirketlerinin temsilcileri ile bir araya gelerek, KKTC’deki ulaşım sıkıntılarını hakkında görüşmelerde bulundu.
  • Körler sağırlar birbirini ağırlar olmuş bu. Bütün acentacılar toplanmış
  • Kıbrıslıların en sevdiği şey toplantı yapmak. Sonra? Elde var kocaman bir sıfır. Siz elinizdekilerin değerini bilmiyorsunuz. Ercan gitti yerine avm geldi. Havaş gitti yerine sendikacılar topluluğu geldi. Her dakika grev olacak havasındaki meydana kim uçar. Boş yere kürek çekiyorsunuz. Özellikle havasen tehlikesi varken oraya kimseyi getiremezsiniz. Boşa kürek çekmeyin. Ayrıca toplantıya katılan kişiler havayolu temsilcisi falan değil, acenta sahipleri. Bunu da açıklamakta fayda var

Toplantıya Türk Hava Yolları KKTC Genel Müdürü Ömer Uzun, Atlasjet KKTC Müdürü Osman Malyalı, Pegasus Havayolları KKTC Temsilcisi Zeki Ziya, Onur Air, Borajet, Sun Express ve Tailwind Air KKTC Temsilcisi Fatih Arıdağ katıldı.

Bakan Sucuoğlu kabulde yaptığı konuşma KKTC’nin ambargolar altında olmasından dolayı ulaşım da da sıkıntılar yaşadığını söyleyerek havayolu şirketleri ile ulaşım konusunda yapılabilecek işbirliği seçeneklerini görüştü.

Bakan Sucuoğlu, Mısır’a giden Rus uçağının düşürülmesi ile Rus devletinin Mısır’a uçuşlarını durdurması üzerine yeni turizm pazarı arayışlarına girdiklerini söyledi.

Turizm Bakanlığı olarak Rus tur operatörlerine KKTC pazarına yönelmeleri konusunda teklif yaptıklarını söyleyen Sucuoğlu, KKTC’nin tanınmamış olmasından dolayı ulaşım konusunda bir takım sıkıntılar yaşandığını bu sıkıntıları aşabilmek için KKTC’ye uçan havayolu şirketleri ile görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi.

Havayolu şirketleri ile bugün yapılan 1,5 saatlik görüşmede ulaşımdaki sıkıntıların çözümüne yönelik görüştüklerini söyleyen Sucuoğlu, özellikle Rus Pazarı konusunda havayolu şirketleri ile bazı çözüm önerileri ortaya çıktığını, bu çözüm önerilerini tur operatörleri ile paylaşacaklarını ve çözüm yolu arayacaklarını ifade etti. (Kıbrıs postası)

KKTC'de şirketler bir araya geldi

Yorumlar

Aynen ~ 8 yıl önce
Körler sağırlar birbirini ağırlar olmuş bu. Bütün acentacılar toplanmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Toplantı ~ 8 yıl önce
Kıbrıslıların en sevdiği şey toplantı yapmak. Sonra? Elde var kocaman bir sıfır. Siz elinizdekilerin değerini bilmiyorsunuz. Ercan gitti yerine avm geldi. Havaş gitti yerine sendikacılar topluluğu geldi. Her dakika grev olacak havasındaki meydana kim uçar. Boş yere kürek çekiyorsunuz. Özellikle havasen tehlikesi varken oraya kimseyi getiremezsiniz. Boşa kürek çekmeyin. Ayrıca toplantıya katılan kişiler havayolu temsilcisi falan değil, acenta sahipleri. Bunu da açıklamakta fayda var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kemal ~ 8 yıl önce
At gözlügunu cikarip yorum yapmak akillica olir
Aynen ~ 8 yıl önce
Aynen doğru yazmışınız. Havasen gibi bir sendika işbilmez bir terminal. Sonuç fiyasko

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000