15 Temmuz 2013, Pazartesi 07:06:55

KKTC'DE HAVACILIK ÜZERİNDEN SEÇİM ÇALIŞMASI

KKTC'de Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili adayları 28 Temmuz’da gerçekleşecek olan erken genel seçimlerle ilgili çalışmaları havacılık ve turizm sektörü üzerinden propagandalarla devam ediyor
  • KTHY grevini yapan malum sendika biraz insaflı olsaydı şirket batmayacaktı. Tam sezon açılırken sadece kendini düşünen sendika, zavallı personeli greve götürdü. Bir damla şirketi sevseydi bugün hala KTHY uçuyor olacaktı. Hükümeti değil sendikayı ve onun peşinden koşan personeli sorgulamak lazım. Hangi akılla bu sendikayı desteklediler ? Alın size sendika...
  • konuşulan tek konu Ercan .. varları yokları Ercan .. kthy batarken , kendi ayağına kurşun sıkan hükümet .. grev yaparken ileriyi düşünemeyen halk .. sıkıntının bini bi para .. e n'apacan mecbuuur .. yazııık ..
  • UBP Ercan havalimanını özelleştirdim diye propaganda yaparken diğer tüm partilerde özelleşmeyi iptal edeceğim diye oy topluyor. UBP nin kazanma şansı sıfır olduğuna göre Ercan özelleştirmesi iptal edilecek.

KKTC Turizm Çevre ve Kültür eski bakanı Dr. Ünal Üstel, KKTC Ulusal Birlik Partisi iktidarının yarım kalan projelerini tamamlaması için mühürden kaçınılmaması gerektiğini vurguladı. Ünal Üstel, Turizm alanında da UBP’nin ilklere imza attığını ve ülke turizminin nereden nereye geldiğinin açıkça görülmekte olduğunu dile getirerek, Ercan Havalimanı yılda 1.5 milyon yolcu ağırlarken şu an 3 milyon yolcuya ev sahipliği yaptığını ve bu rakamın Ercan Havalimanı’nın kapasitesinin çok üzerinde olduğunu belirtti.

UBP’nin bir diğer büyük projesinin de Ercan Havalimanı’nın özelleştirilerek 8 milyon gelen ve giden yolcuya hizmet edebilecek kapasiteye ulaştırılacağını ifade eden Ünal Üstel, bu projenin özel şirketlerle yapılan protokoller sayesinde hayata geçirildiğini ve meyvelerini ilerleyen yıllarda fazlasıyla alacaklarını aktardı.

Girne Milletvekili adayı Üstel, 2011 yılında başlatılan projelerle ülke turizminin bu günlere getirildiğine değinerek, “Ülkeye daha önceleri sadece 2 ülkeden uçak geliyordu. Biz bunu 18 ülkeye çıkardık. Bundan sonra da daha da artıracağız” şeklinde konuştu. Üstel, şu anda ülkeye inen charter seferlerin yıllık 350 civarında olduğuna değinerek, yeniden iktidara gelmeleri durumunda hedeflerinin ülkeye yılda inen charter sefer sayısını 700’e yükseltmek olduğunu kaydetti.

KKTC'DE HAVACILIK ÜZERİNDEN SEÇİM ÇALIŞMASI

Yorumlar

Grev derken ~ 11 yıl önce
KTHY grevini yapan malum sendika biraz insaflı olsaydı şirket batmayacaktı. Tam sezon açılırken sadece kendini düşünen sendika, zavallı personeli greve götürdü. Bir damla şirketi sevseydi bugün hala KTHY uçuyor olacaktı. Hükümeti değil sendikayı ve onun peşinden koşan personeli sorgulamak lazım. Hangi akılla bu sendikayı desteklediler ? Alın size sendika...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 11 yıl önce
konuşulan tek konu Ercan .. varları yokları Ercan .. kthy batarken , kendi ayağına kurşun sıkan hükümet .. grev yaparken ileriyi düşünemeyen halk .. sıkıntının bini bi para .. e n'apacan mecbuuur .. yazııık ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reklam ~ 11 yıl önce
UBP Ercan havalimanını özelleştirdim diye propaganda yaparken diğer tüm partilerde özelleşmeyi iptal edeceğim diye oy topluyor. UBP nin kazanma şansı sıfır olduğuna göre Ercan özelleştirmesi iptal edilecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000