13 Eylül 2020, Pazar 09:16:52

KKTC seferleri ne zaman başlayacak?

KKTC Bakanlar Kurulu'nun Covid-19 tedbirleri çerçevesinde durdurduğu uçak seferlerinin yeniden başlayacağı tarih belli oldu.
  • En büyük tehlike ercan havalimanı. Ne maske ne mesafe. Terminal içinde sigara içen dutyfree şersonelleri var. Arrival zaten allaha emanet. Ercana sağlam inen hasta çıkar

KKTC Bakanlar Kurulu, Covid-19 tedbirleri çerçevesinde durdurduğu uçak seferlerini 16 Eylül Çarşamba günü yeniden başlatma kararı aldı.

5 saate yakın bir toplantı yapan Bakanlar Kurulu, birçok konu üzerinde çalışma yaptı ama tek karar aldı.

Buna göre 9 Eylül'de Covid-19 tedbirleri çerçevesinde durulan uçuşlar, önümüzdeki çarşamba günü yeniden başlayacak. Uçuşlar bir uçak Türk Hava Yolları’ndan (THY) ve bir uçak da Pegasus Hava Yolları’ndan olmak üzere iki sefer şeklinde olacak. Uçuşlar, karantina otellerindeki kişilerin azalması çerçevesinde başlayacak.

Bakanlar Kurulu, “Ülkemize gelecek üniversite öğrencileri için özel seferler düzenleme ve öğrencilere uçuş katkısı yapma” planları üzerinde de çalışma yaptı. Kurul, bu konuda da henüz nihai bir karara varamadı.

KKTC seferleri ne zaman başlayacak?

Yorumlar

DG ~ 4 yıl önce
En büyük tehlike ercan havalimanı. Ne maske ne mesafe. Terminal içinde sigara içen dutyfree şersonelleri var. Arrival zaten allaha emanet. Ercana sağlam inen hasta çıkar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000