31 Mart 2023, Cuma 09:54:05

Kızılelma testi başarıyla tamamladı

Türkiye'nin yerli insansız savaş uçağının testleri devam ediyor. Bayraktar Kızılelma orta irtifa testini de başarıyla tamamladı.
  • Devlet imkanlarıyla teknoloji,parça,mühendislik vs ithal ediyor,burada birleştirip yapıyor,ürettiklerini devlete kaça sattığı belli değil,vergi vermiyor,devletten karşılıksız krediler alıyor para ve çıkar derdindeki yalakalar da şakşakçılık derdinde. Dünyada hangi aklı başında bir ülkede başkan damadının devletle böyle iş ilişkisi olur orası da ayrı ve Türklük faşistliktir, milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyen siyasal islamcı,din tüccarlarının göz boyama, tribüne oynama adına uçağa Kızılelma gibi bir ismi vermeleri de koltuk uğruna ne yapacaklarını şaşırmalarının sonucu da seçimden sonra göreceğiz neler olacağını...
  • Sag olsun Erdogan Şimdi bunu bir yunanlara tanıtalım
  • Allah seni basımızdan eksık etmesin. Gururumussun.
  • Istemezukculer sessiz..ucmazbu oyuncak diyenler aglamali

Türkiye'nin yerli insansız savaş uçağının testleri devam ediyor. Bayraktar Kızılelma orta irtifa testini de başarıyla tamamladı. Projede önemli bir aşamaya geçildi. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, 2024'ün başında Kızılelma'nın seri üretimine başlamayı hedeflediklerini belirterek, "Dünyanın kısa pistli gemilerine inip kalkabilen ilk SİHA'sı olacak Bayraktar TB3'ün de ilk uçuşuna hazırlanıyoruz" dedi.

Baykar'ın tamamen öz kaynaklarıyla milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar Kızılelma insansız savaş uçağı, test programı kapsamında gerçekleştirilen Orta İrtifa Sistem Tanımlama Testi'ni de başarıyla tamamlandı.

Baykar açıklamasına göre, Bayraktar Kızılelma'nın gökyüzündeki testleri devam ediyor. Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı bu kapsamda Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan AKINCI Uçuş Eğitim ve Test Merkezi'nde üçüncü uçuşunu gerçekleştirdi.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'ın yönetiminde gerçekleştirilen üçüncü uçuşta, Bayraktar Kızılelma 20 bin feet irtifaya çıkarak Orta İrtifa Sistem Tanımlama Testini başarıyla tamamladı. Uçuş testine eşlik eden Bayraktar AKINCI da kamerasıyla Bayraktar Kızılelma'yı gökyüzünde izledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Selçuk Bayraktar, Bayraktar Kızılelma'nın orta irtifadaki sistem tanımlama testini başarıyla tamamladığını belirterek, "Bu gerçekleştirdiğimiz üçüncü test oldu. Bundan sonra da geliştirme faaliyetlerimiz kapsamında birçok testimiz devam edecek." ifadelerini kullandı.

 

Kızılelma testi başarıyla tamamladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Yürü be damat ~ 1 yıl önce
Devlet imkanlarıyla teknoloji,parça,mühendislik vs ithal ediyor,burada birleştirip yapıyor,ürettiklerini devlete kaça sattığı belli değil,vergi vermiyor,devletten karşılıksız krediler alıyor para ve çıkar derdindeki yalakalar da şakşakçılık derdinde. Dünyada hangi aklı başında bir ülkede başkan damadının devletle böyle iş ilişkisi olur orası da ayrı ve Türklük faşistliktir, milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyen siyasal islamcı,din tüccarlarının göz boyama, tribüne oynama adına uçağa Kızılelma gibi bir ismi vermeleri de koltuk uğruna ne yapacaklarını şaşırmalarının sonucu da seçimden sonra göreceğiz neler olacağını...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyük ~ 1 yıl önce
Sag olsun Erdogan Şimdi bunu bir yunanlara tanıtalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hilal ~ 1 yıl önce
Allah seni basımızdan eksık etmesin. Gururumussun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İha siha ~ 1 yıl önce
İnce de reis te rizeli ikiside adam adammm çekemeyenler kıskansın togg iha siha roket füze denizaltı iha gemisi uçak helikopter nükleer enerji uydular
Hakan ~ 1 yıl önce
Istemezukculer sessiz..ucmazbu oyuncak diyenler aglamali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş insan ~ 1 yıl önce
Ne boş insansın sen ya! Trollük yaparak emdiniz bu milleti. Biteceksiniz…
boş insana ~ 1 yıl önce
sıkıntı yapma kokpite denk gelen yerine bi heykel koyarlar sizin de gönlünüz olur. ağlamayın bu kadar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000