24 Ocak 2023, Salı 08:59:26

Kızılelma ikinci test uçuşunu da tamamladı

İnsansız savaş uçağı Kızılelma, sistem tanımlama test uçuşunu başarıyla tamamladı.
  • vuracak baska yer bulamadin mi??? Cin,Comac 919 ucak yapti. Cin mali,Cin uretimi ama Avionikler ve motor ABD-Ingiliz. Yani yabanci mi oluyor bu ucak yerli olmuyor mu? Burada kistas fikri mulkiyet haklari ve minimum % 51 yerlilik. Biraz da olsa gurur duyun,lutfen!!!
  • tek derdin bu olsun
  • İniş takımlarını içeri alıyor mu?
  • Her şey iyi güzel de , motoru bize ait değil, ihave siha'larin da motoru bize ait değil, bunu huc dile getiren yok yani yine başkalarına dilenmeye mecburuz.
  • Helal olsun iktidarı sevip sevmemekle alakası yok bu işin
  • Selçuk Bayraktar günümüzün Fatih Sultan Mehmet’i olabilir mi acaba ??? Çok güven veriyor
  • Teşekkürler İmamoğlu
  • Yolun acik olsun, Avrupada olsaydin Baykar yapdiklarin icin odul ustune odul alirdin, memleketin dort bir etrafi dusman ile cevrili bizim herkesden daha cok savunmaya ihtiyacimiz olmasina regmen, sanki ahmaklik uzermizde bizim guvenligimiz icin savunma arac ve gerecleri yapanlara bir dusmanlik besleyenlerimiz var izimizde.
  • Ben havacilik konularinda cok uzmanlasmis biriyim. 25 yillik bir havacilik tecrubesi olan biri olarakAnladigim kadariyla bu kizil elma f35 denilen ucaklarin br ust modeli. Yarin obur gun amerika bu ucaklardan almak ,sterse bizde ambargo uygulayalim. ,Ve fransayada satmayalim
  • Kuştur o kuş ! Siz en iyisini yapana kadar en iyisi bu! Yapanların ömrüne bereket, Yedi ceddine rahmet ..

İnsansız savaş uçağı Kızılelma, sistem tanımlama test uçuşunu başarıyla tamamladı.

Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma, 2. uçuşunda sistem tanımlama testini başarı ile geçti.

Tekirdağ Çorlu'daki test uçuşunu Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar Selçuk Bayraktar yönetti.

Baykar'dan yapılan açıklamaya göre, şirketin tamamen öz sermayesiyle milli ve özgün olarak geliştirdiği Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma, 2. uçuşunda sistem tanımlama testini başarıyla tamamladı.

Selçuk Bayraktar da sosyal medya hesabından, "Bayraktar KIZILELMA'mız 2. uçuş testini de başarıyla tamamladı. Ufku açık olsun." paylaşımında bulundu.

Kızılelma ikinci test uçuşunu da tamamladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

ah can can ah ~ 1 yıl önce
vuracak baska yer bulamadin mi??? Cin,Comac 919 ucak yapti. Cin mali,Cin uretimi ama Avionikler ve motor ABD-Ingiliz. Yani yabanci mi oluyor bu ucak yerli olmuyor mu? Burada kistas fikri mulkiyet haklari ve minimum % 51 yerlilik. Biraz da olsa gurur duyun,lutfen!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dert ~ 1 yıl önce
tek derdin bu olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kızılelma ~ 1 yıl önce
İniş takımlarını içeri alıyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Can can ~ 1 yıl önce
Her şey iyi güzel de , motoru bize ait değil, ihave siha'larin da motoru bize ait değil, bunu huc dile getiren yok yani yine başkalarına dilenmeye mecburuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEI ~ 1 yıl önce
TEI bu konuda çalışıyor zaten (TF-6000 projesi).Baykar motoru bekleseydi kızılelma daha senelerce uçamazdı.Ayrıca motor tasarım üretim ve imalat süreçleri pekde kısa süreçler değil.
Besim ~ 1 yıl önce
Helal olsun iktidarı sevip sevmemekle alakası yok bu işin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selçuk ~ 1 yıl önce
Selçuk Bayraktar günümüzün Fatih Sultan Mehmet’i olabilir mi acaba ??? Çok güven veriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İmam ~ 1 yıl önce
Teşekkürler İmamoğlu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AVRUPA AVRUPA ~ 1 yıl önce
Yolun acik olsun, Avrupada olsaydin Baykar yapdiklarin icin odul ustune odul alirdin, memleketin dort bir etrafi dusman ile cevrili bizim herkesden daha cok savunmaya ihtiyacimiz olmasina regmen, sanki ahmaklik uzermizde bizim guvenligimiz icin savunma arac ve gerecleri yapanlara bir dusmanlik besleyenlerimiz var izimizde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baytar ~ 1 yıl önce
Hangi dil acaba bu
elma ~ 1 yıl önce
Ben havacilik konularinda cok uzmanlasmis biriyim. 25 yillik bir havacilik tecrubesi olan biri olarakAnladigim kadariyla bu kizil elma f35 denilen ucaklarin br ust modeli. Yarin obur gun amerika bu ucaklardan almak ,sterse bizde ambargo uygulayalim. ,Ve fransayada satmayalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elmaya cevap ~ 1 yıl önce
Özür dilerim am Aktrol değilseniz bu işten hiç anlamıyorsunuz.
F35 den üstün değil. ~ 1 yıl önce
F35 den üstün değil ama F35 den daha avantajlı. En önemli avantajı ise, F35 içinde pilot varken, KızılElma pilotsuz uçuyor. Pilotlar bir yere kadar G kuvvetine dayanabileceği için manevra kabiliyeti, yerden uçurulan KızılElmaya göre düşük olacaktır.
MB ~ 1 yıl önce
Özür dilerim ama aptl değilseniz ne olabilirsiniz bilemedim.
Hedef kızıllelma… ~ 1 yıl önce
Kuştur o kuş ! Siz en iyisini yapana kadar en iyisi bu! Yapanların ömrüne bereket, Yedi ceddine rahmet ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000