27 Kasım 2022, Pazar 09:38:56

Kızılelma 2023'te seri üretime geçecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Konya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda KIZILELMA MİUS’un (Muharip İnsansız Savaş Uçağı) 2023 yılının sonunda seri üretime geçeceğini açıkladı
  • Piste alalım.
  • Takeoff and rotate.
  • Ülkede ekonomi,adalet,eğitim, güvenlik,liyakat,sağlık bitmiş,ülkenin adı uyuşturucu, yolsuzluk,mafya,suç ile anılır olmuş,devlet imkanlarıyla siyasilerin,yandaşların sülale boyu haksız kazanç elde etmeleri,zenginleşmeleri almış yürümüş,paralar betona, araplara,afrikalılara, gösterişe,garantilerle ederinden fazlasına yandaşlara,saraylara, arabalara,uçaklara saçıldı, dışa bağımlılık,dış borç, cari açık,döviz,ithalat,işsizlik rekor kırıyor,40 sene ödesen bitmez ağır borca sokulduk,tarım ve hayvancılık yok edildi,savaştaki ülkelerden gıda ürünleri alıyoruz,suriyeden bile soğan,patates,yumurta ithal eder hale gelmişiz,herşeye fahiş zamlar yapılıyor,avrupadan para gelecek diye ülkeye milyonlarca ne idüğü belirsiz araplar dolduruldu yetmedi kaçak ermeni,kazak, özbek,türkmen,afgan,gürcü, iran,afrikalılar da doluştu,insanlar birbirine iyice kutuplaştı hala varsa yoksa oy,koltuk ve çıkar için tribüne oynama,göz boyama...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Konya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda KIZILELMA MİUS’un (Muharip İnsansız Savaş Uçağı) 2023 yılının sonunda seri üretime geçeceğini açıkladı.

Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen ve ülkemizin ilk insansız savaş uçağı olarak görev yapacak olan Bayraktar KIZILELMA’da çalışmalar son hız devam ediyor. KIZILELMA Muharip İnsansız Uçak Sistemi’nin ilk taksi testi Çorlu Havaalanı’nda başarıyla gerçekleştirmişti.

Bayraktar KIZILELMA ilk motor entegrasyon testini başarıyla tamamlamıştı

Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen ve ülkemizin ilk insansız savaş uçağı olarak görev yapacak olan Bayraktar KIZILELMA’nın geliştirilme sürecinde kritik bir eşik daha geçilmişti. Bayraktar KIZILELMA’nın birinci prototipi ile yapılan ilk Motor Entegrasyon Testi başarıyla tamamlandı. Gelişmeyi resmi Twitter hesabı üzerinden duyuran Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, “KIZILELMA’ya doğru… Bayraktar KIZILELMA bugün ilk motor entegrasyon testini başarıyla tamamladı.” ifadelerini kullanmıştı.

Baykar’ın yaklaşık 20 yıllık derin teknoloji birikimi ve tecrübesiyle geliştirilen Bayraktar KIZILELMA İnsansız Savaş Uçağı projesinin test süreci yer testleri ile devam edecek. (defenceturk)

Kızılelma 2023'te seri üretime geçecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Heykeciler ~ 1 yıl önce
Piste alalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
heykel ~ 1 yıl önce
heykel kadar konuşulmaz bu ülkede... ülkenin ıq seviyesi bu maalesef.
Heykeciler yazana ~ 1 yıl önce
Senin gibi sahibinin sesi dansözler varken başkalarına gerek yok...
Sinirlenme canım ~ 1 yıl önce
Ulkeler sıraya giriyor satın almak için, gelirin çoğunluğu ihracattan. Size göre hala damat, adamlar rustunu ispatladı. Süs diye almıyor kimse, bu ekipmanlar yeterli olmasa ihrac edemezsin. Hurkus hurjet mmu hepsiyle gurur duyuyoruz.
Yorumcu ~ 1 yıl önce
Takeoff and rotate.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayenizde ~ 1 yıl önce
Ülkede ekonomi,adalet,eğitim, güvenlik,liyakat,sağlık bitmiş,ülkenin adı uyuşturucu, yolsuzluk,mafya,suç ile anılır olmuş,devlet imkanlarıyla siyasilerin,yandaşların sülale boyu haksız kazanç elde etmeleri,zenginleşmeleri almış yürümüş,paralar betona, araplara,afrikalılara, gösterişe,garantilerle ederinden fazlasına yandaşlara,saraylara, arabalara,uçaklara saçıldı, dışa bağımlılık,dış borç, cari açık,döviz,ithalat,işsizlik rekor kırıyor,40 sene ödesen bitmez ağır borca sokulduk,tarım ve hayvancılık yok edildi,savaştaki ülkelerden gıda ürünleri alıyoruz,suriyeden bile soğan,patates,yumurta ithal eder hale gelmişiz,herşeye fahiş zamlar yapılıyor,avrupadan para gelecek diye ülkeye milyonlarca ne idüğü belirsiz araplar dolduruldu yetmedi kaçak ermeni,kazak, özbek,türkmen,afgan,gürcü, iran,afrikalılar da doluştu,insanlar birbirine iyice kutuplaştı hala varsa yoksa oy,koltuk ve çıkar için tribüne oynama,göz boyama...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarikat ~ 1 yıl önce
Tarikat lara guvenirseniz olacagi bu.onemli olan onceden anlamakti. Sonradan anlamak bir akillilik degil

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000