10 Temmuz 2011, Pazar 16:12:38

'KİMSE BİZİMLE İLGİLENMEDİ'

Onur Air'in Antalya-İstanbul seferini yapacak olan uçağı 5 saat rötar yapınca yolcular çılgına döndü...
  • Arkadaşım bilgisayar başında kimin atıp tuttuğuna önce bi kendin bak istersen.Ben yaptım oldu der gibi kafana göre ne güzel planlamanı yapmışsın.Yok IST'ten 07.00 de kalksa 08.00 de gelir..vs Benim söyleyebileceğim tek şey malesef henüz otobüs yolculuklarına uyum sağlayamamışken,teknoloji harikası uçaklarla karşılaşmak o narin egolarımızı epeyce bi yıpratmış.En ufak bi aksaklıkta hemen kaplan oluyoruz. Bir gün fırsat bulursanız derim ki dış hatlara uğrayarak Avrupa yolcusunun gecikme ve aksaklıklara karşı tutmunu gözlemleyin.Ne demek istediğimi anlayacaksınz.Yok gene mi ikna olmadınız bu hava araçlarının max.güvenlik nedeniyle gecikme yaşaması da olası bi durumdur.Kimse zorla bilet satmıyor size.Alın otobüs biletinizi...İyi yolculuklar.
  • Anlamıyorum bu yolcuları ucak arıza yapmış bu otobus degılkı sağa çekip lastıgını degıstıresın çakıldımı zerre kadar parcanız kalmaz bu hız merakı nedır türk halkında anlamıs degılım taxi kiralamıyor adamlar ucak kıralıyor tabıkı bunun bır suru ımzası ıznı vs olacak ucak havada arızalansa sonrada çak çak öterler ucaklar bakımsız kalkıyo az kalsın ölecektır dıye ne yaparsa yapsın Turk halkına yaranmak ımkansızdır...
  • Onur air gibi bir şirketten bilet alırken düşüneceklerdi. Onur bunu hep yapıyor.
  • Burada yolculardan anlayış isteyen ve hatta bazı yerde yolcuları görgüsüzlükle suçlayan Onur yetkilileri haberi dikkatli okuyun !! Bağlantılı uçuşlarını kaçıranlara kim anlayış gösterebilir yada siz ne zaman bir biletinizi X fiyata satarken 10 lira eksikse anlayış gösterebilirsiniz. 0700 de uçağınızın bozuk ve kalkamayacak durumda olduğu belli ise İST ten uçak gelse 50 dk 0800 de kalkış olur hadi hemen bulamadın 2 saat sonra geldi 09 da kaldırmalısın 5 saatte ne yapacağına karar verememişsin bu nasıl yönetim. Birde yüzün olsa burada yapmaya çalıştığın savunmayı gösterdiğin duruşu o zaman yolculara yapardın Ee nede olsa bilgisayar başında sallamak kolay sonra yok anlayışsızmış falan filan. Bu kadarda sığ olmayın ....
  • en çok sevdiğim yolcular onur yerine akdeniz seyahati seçen yolcular :)çünkü layık oldukları taşıma aracı o :)
  • Onur cay parasını hesaplamıştır diyen "ard niyetli" yorumcuya haberi tekrar okumasını tavsiye ederim.
  • Bizim uçak yolcularımız normalde'de bela çıkartmak için okadar çok bahane arıyorlarki, oturduğu koltuğun parasını veriyor ya ona sorarsanız bütün uçak ve personelde onun ve personelde kölesi tabiiki.Dünya yolcu profili içinde en cahil ve kaprisli maalesef bizm yolcumuz ben şahsım adına bundan çok utanç duyuyorum.Medeni ve biribirimize saygılı olmayı öğreneceğimiz günleri umutla bekliyorum ben göremem belki ama gelecek nesiller inşallah görür.Haklı olabilirler ama haklarını ararken hiçbir gerekçe başkalarının kişiliğine saygısızlık etmeyi ve ona saldırmayı haklı neden göstermez.Biraz daha anlaşyış ve saygı lütfen.Saygılarımla..
  • Abiciğim Onur yerine Akdeniz Seyahati tercih ederim. Aynı zamanda İstanbul'a varıyorlar...
  • Inanin bu gecikme 5 saat degil.. 10 Dakiki gecikme olsaydi.. kim bilir ne yorumlar yazilirdi.. yok badem biyikliler.. takunyalilar falan .. buyrun bakalim .. meydan sizin-- yoook olurmu bunu gecikme baska bit havayolu yapsa.. normaldir.. hatta yapmali bile degilmi sayin yorumcular.. Egitim sart ....ama nafile sizi EGITIM bile kurtarmaz
  • Onur Air yolcularıyla ilgilenseydi şaşaradım. Çay paralarını hesaplamışlardır. Bu kadar kötü yönetilen bir hava yolu ancak Afrikada olabilir.
Onur Havayolları'na ait Antalya-İstanbul seferini yapacak olan uçağı teknik bir arıza nedeniyle 07:00'de kalkış yapması gereken uçuşunu gerçekleştiremedi. Uçaktaki arıza giderilemeyince uçak kiralayan Onur Air, yolcularını 5 saatlik gecikmeye İstanbul'a ulaştırdı.

Saat 12:00'da kalkan kiralık uçak, yolcuları saat 13:40 itibariyle İstanbul'a ulaştırdı.

Bunun üzerine yolcular, mağdur olduklarını ve yetkililerden kimsenin kendileriyle ilgilenmediğini ifade ederek Onur Air'dan şikayetçi olacaklarını belirtti.

Yurtdışı uçuşu olan bazı yolcular binlerce dolar zarara girdiklerini söyleyerek bilet paralarını almak için girişimlerde bulunacaklarını açıkladı. Onur Air'in 5 saatlik rötar nedeniyle yolculara sadece içecek ikram edildiğini ve muhatap bulamadıklarını belirten bazı yolcular, mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.
'KİMSE BİZİMLE İLGİLENMEDİ'

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşım bilgisayar başında kimin atıp tuttuğuna önce bi kendin bak istersen.Ben yaptım oldu der gibi kafana göre ne güzel planlamanı yapmışsın.Yok IST'ten 07.00 de kalksa 08.00 de gelir..vs Benim söyleyebileceğim tek şey malesef henüz otobüs yolculuklarına uyum sağlayamamışken,teknoloji harikası uçaklarla karşılaşmak o narin egolarımızı epeyce bi yıpratmış.En ufak bi aksaklıkta hemen kaplan oluyoruz. Bir gün fırsat bulursanız derim ki dış hatlara uğrayarak Avrupa yolcusunun gecikme ve aksaklıklara karşı tutmunu gözlemleyin.Ne demek istediğimi anlayacaksınz.Yok gene mi ikna olmadınız bu hava araçlarının max.güvenlik nedeniyle gecikme yaşaması da olası bi durumdur.Kimse zorla bilet satmıyor size.Alın otobüs biletinizi...İyi yolculuklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Anlamıyorum bu yolcuları ucak arıza yapmış bu otobus degılkı sağa çekip lastıgını degıstıresın çakıldımı zerre kadar parcanız kalmaz bu hız merakı nedır türk halkında anlamıs degılım taxi kiralamıyor adamlar ucak kıralıyor tabıkı bunun bır suru ımzası ıznı vs olacak ucak havada arızalansa sonrada çak çak öterler ucaklar bakımsız kalkıyo az kalsın ölecektır dıye ne yaparsa yapsın Turk halkına yaranmak ımkansızdır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Onur air gibi bir şirketten bilet alırken düşüneceklerdi. Onur bunu hep yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Burada yolculardan anlayış isteyen ve hatta bazı yerde yolcuları görgüsüzlükle suçlayan Onur yetkilileri haberi dikkatli okuyun !! Bağlantılı uçuşlarını kaçıranlara kim anlayış gösterebilir yada siz ne zaman bir biletinizi X fiyata satarken 10 lira eksikse anlayış gösterebilirsiniz. 0700 de uçağınızın bozuk ve kalkamayacak durumda olduğu belli ise İST ten uçak gelse 50 dk 0800 de kalkış olur hadi hemen bulamadın 2 saat sonra geldi 09 da kaldırmalısın 5 saatte ne yapacağına karar verememişsin bu nasıl yönetim. Birde yüzün olsa burada yapmaya çalıştığın savunmayı gösterdiğin duruşu o zaman yolculara yapardın Ee nede olsa bilgisayar başında sallamak kolay sonra yok anlayışsızmış falan filan. Bu kadarda sığ olmayın ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
en çok sevdiğim yolcular onur yerine akdeniz seyahati seçen yolcular :)çünkü layık oldukları taşıma aracı o :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Onur cay parasını hesaplamıştır diyen "ard niyetli" yorumcuya haberi tekrar okumasını tavsiye ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bizim uçak yolcularımız normalde'de bela çıkartmak için okadar çok bahane arıyorlarki, oturduğu koltuğun parasını veriyor ya ona sorarsanız bütün uçak ve personelde onun ve personelde kölesi tabiiki.Dünya yolcu profili içinde en cahil ve kaprisli maalesef bizm yolcumuz ben şahsım adına bundan çok utanç duyuyorum.Medeni ve biribirimize saygılı olmayı öğreneceğimiz günleri umutla bekliyorum ben göremem belki ama gelecek nesiller inşallah görür.Haklı olabilirler ama haklarını ararken hiçbir gerekçe başkalarının kişiliğine saygısızlık etmeyi ve ona saldırmayı haklı neden göstermez.Biraz daha anlaşyış ve saygı lütfen.Saygılarımla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Abiciğim Onur yerine Akdeniz Seyahati tercih ederim. Aynı zamanda İstanbul'a varıyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Inanin bu gecikme 5 saat degil.. 10 Dakiki gecikme olsaydi.. kim bilir ne yorumlar yazilirdi.. yok badem biyikliler.. takunyalilar falan .. buyrun bakalim .. meydan sizin-- yoook olurmu bunu gecikme baska bit havayolu yapsa.. normaldir.. hatta yapmali bile degilmi sayin yorumcular.. Egitim sart ....ama nafile sizi EGITIM bile kurtarmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Onur Air yolcularıyla ilgilenseydi şaşaradım. Çay paralarını hesaplamışlardır. Bu kadar kötü yönetilen bir hava yolu ancak Afrikada olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000