09 Nisan 2009, Perşembe 08:01:08

Kimliğiyle uçak kaçırılan kişi şokta!

ABD'de uçak kaçıran bir kişinin üzerinde Yavuz Berke kimliği çıkmasının ardından İstanbul'da yaşayan ve 2002 yılında kimliğini kaybeden Yavuz Berke isimli bir vatandaş şaşkına döndü.
  • Sayet dogum yeri ve tarihi,Anne, Baba adi tutarsa kimligin ayni kisiye ait oldugu belli olur.Isim benzerliginden bende sorun yasadim amma diger detaylar beni kurtardi.Ayni akrabada bile bir tek dogum tarihi ile,kimlik ayrintisi bile ancak dogrulanabiliyor.
  • korkma kardeş polisimiz olayı aydınlatır sen merak etme:))

ABD'de uçak kaçıran Türk öğrencinin isminin Yavuz Berke olarak açıklanmasının ardından İstanbul'da yaşayan Yavuz Berke isimli bir vatandaş 2002 yılında kaybettiği kimliğini uçağı kaçıran kişinin kullanmış olabileceğini söyledi.

Maltepe'de serigrafi işi yaptığını, her sabah iş yerine geldikten sonra internetten haberleri okuduğunu anlatan Berke, öğle saatlerinde polisin kendisini aramasıyla şaşırdığını ve telaşa kapıldığını olayla bir ilgisinin bulunmadığını yetkililere anlattığını dile getirdi.

Kimliğiyle uçak kaçırılan kişi şokta!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Sayet dogum yeri ve tarihi,Anne, Baba adi tutarsa kimligin ayni kisiye ait oldugu belli olur.Isim benzerliginden bende sorun yasadim amma diger detaylar beni kurtardi.Ayni akrabada bile bir tek dogum tarihi ile,kimlik ayrintisi bile ancak dogrulanabiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
korkma kardeş polisimiz olayı aydınlatır sen merak etme:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000