25 Kasım 2022, Cuma 12:45:13

Kilolu fenomen uçağa alınmadı sosyal medyadan isyan etti

38 yaşındaki sosyal medya fenomeni Juliana Nehme, bileti olmasına rağmen aşırı kilolu olduğu gerekçesiyle uçağa alınmadığını iddia etti.
  • Diyet ve bol bol spor,tanimaz hale gelirsin.
  • "niye 2bin doları bilete vereyim ki, ben o 2bin doları ne ezerim bee, ne yerim onu" diyodur içinden..
  • En az 3 koltuk lazim
  • nasıl fenomenmis bu öyle first bilet alamiyo kendine :))
  • Yeminle hakaret için söylemiyorum. Bu arkadaşimiz ekonomik sinftaki tek koltuğa sığabilir mi? 90 kiloluk adamın zor sığdıgini düşünürsek mümkün değil. Peki o halde nereye oturacak? Yandaki koltuğa doğru. Peki orada oturan yolcunun günahı ne? Realist olalım. Arkadaşimiz ya 2 koltuk alacak yada bussiness uçacak. Başka yolu yok zaten.
  • 3 kisilik bilet almasi lazim ve ucak yolcularina bagaj da oldugu gibi yolcularada kg olcumu yapilik bilet satilmasi lazim.
  • Kilolu yolcunun veya bebekli yolcunun yaninda oturmak istemem
  • Az yiyeydin sen de guzel kardesim ? Cozumu basit. Lifli yiyeceksin. ve iki bilet alacaksin. 70 kilo olan ben de ayni ucreti odeyecegim 100+ sen de oyle mi ? Kolun koluma degecek o kadar saat. Fenomensen fenomenligini bil. Bunun derdi aslinda ucretsiz upgrade ama hadi neyse.
  • Bilet satış sartlari arasında boyle bi madde yok, Sismansan iki bilet al diye.. sattiysan bileti ucaracaksin. Bu kadın ozelinde bakmayın. Yasli annen baban sisman diye son dakika onuda almazlarsa anlarsın.. yazılı bir limit olmalı bilet satışta..
  • 2 ekonomi bileti alıp 2 bin dolara uç. Yanındaki yolcunun hakkını gasp etme.

38 yaşındaki sosyal medya fenomeni Juliana Nehme, bileti olmasına rağmen aşırı kilolu olduğu gerekçesiyle uçağa alınmadığını iddia etti. Koltuğa çok büyük geldiğini ve bu sebepten ötürü kendisine karşı ayrımcılık yapıldığını ileri süren fenomen yaşadıklarını Instagram hesabından paylaştı.

Havayolu şirketinin kendisine birinci sınıf bir bilet alması gerektiğini söyleyene kadın "Çaresizim" diyerek yardım istedi.

Büyük beden modeli Juliana Nehme, ülkesi Brezilya'ya giden uçağa fazla kiloları nedeni ile alınmayınca "Çaresizim" diyerek yardım çığlığında bulundu. "Cüssem nedeniyle ayrımcılığa uğradım" diyen genç kadın gelirken sorunsuz bir şekilde geldiğini ifade etse de sonrası kendisi için adeta kabustu. Seyahat hakkı engellenen sosyal medya fenomenine binlerce destek mesajı yağdı.

38 yaşındaki sosyal medya fenomeni, Katar Havayolları'nın koltuğa sığmayacağını iddia ederek kendini engellediğini ve cüssesi nedeni ile ayrımcılığa uğradığını söyledi.

Instagram'da 118 bin takipçisi olan Juliana, 22 Kasım tarihli gönderisinde takipçilerine, ailesiyle birlikte Lübnan'da tatilde olduğunu ve ülkeye Air France aracılığıyla sorunsuz bir şekilde geldiğini söyledi.

Tatil dönüşü Beyrut'tan Doha'ya giden uçağa binmesine izin verilmediğini anlatan kadın bu durumun ülkesine gidecek olan uçağı da kaçırması anlamına geleceğini söyledi ve yardım istedi:

"Seyahat hakkım engelleniyor. Çaresizim, lütfen yardım edin. Şişmanım olabilirim ama ben de herkes gibiyim!

Havayolu şirketinin kendisini uçağa almadığı gibi herhangi bir iade de önermediğini ileri süren kadın sosyal medyada yaptığı açıklamada, "Uçak biletime 1.000 dolar ödedim. Şimdi ülkeme dönmek için yeniden First Class bir bilet almam isteniyor.Bu biletler 3 bin dolar ve benim param yok. Ne yapacağımı bilmiyorum." dedi.

Kız kardeşi ve yeğeni eve dönerken, Juliana'nın annesi ile beraber Lübnan'da kaldığı öğrenildi. Havayolu şirketi konuya ilişkin bir açıklama yapmadı.

Kilolu fenomen uçağa alınmadı sosyal medyadan isyan etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Sport ~ 1 yıl önce
Diyet ve bol bol spor,tanimaz hale gelirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iç ses ~ 1 yıl önce
"niye 2bin doları bilete vereyim ki, ben o 2bin doları ne ezerim bee, ne yerim onu" diyodur içinden..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 1 yıl önce
En az 3 koltuk lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
peh ~ 1 yıl önce
nasıl fenomenmis bu öyle first bilet alamiyo kendine :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik man ~ 1 yıl önce
Yeminle hakaret için söylemiyorum. Bu arkadaşimiz ekonomik sinftaki tek koltuğa sığabilir mi? 90 kiloluk adamın zor sığdıgini düşünürsek mümkün değil. Peki o halde nereye oturacak? Yandaki koltuğa doğru. Peki orada oturan yolcunun günahı ne? Realist olalım. Arkadaşimiz ya 2 koltuk alacak yada bussiness uçacak. Başka yolu yok zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Az ye cok yasa ~ 1 yıl önce
3 kisilik bilet almasi lazim ve ucak yolcularina bagaj da oldugu gibi yolcularada kg olcumu yapilik bilet satilmasi lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sahsen istemem ~ 1 yıl önce
Kilolu yolcunun veya bebekli yolcunun yaninda oturmak istemem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Skandal ~ 1 yıl önce
Az yiyeydin sen de guzel kardesim ? Cozumu basit. Lifli yiyeceksin. ve iki bilet alacaksin. 70 kilo olan ben de ayni ucreti odeyecegim 100+ sen de oyle mi ? Kolun koluma degecek o kadar saat. Fenomensen fenomenligini bil. Bunun derdi aslinda ucretsiz upgrade ama hadi neyse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilet satis ~ 1 yıl önce
Bilet satış sartlari arasında boyle bi madde yok, Sismansan iki bilet al diye.. sattiysan bileti ucaracaksin. Bu kadın ozelinde bakmayın. Yasli annen baban sisman diye son dakika onuda almazlarsa anlarsın.. yazılı bir limit olmalı bilet satışta..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu kadının yanindaki koltukta ~ 1 yıl önce
Saatlerce uçuş yapabilir misin? Ben o kadının yerinde olsam vicdanen iki bilet almak zorunda hissederdim
Pinti ~ 1 yıl önce
Bileti online alıpta uçağa ben bu koltuğa sığmıyorum bedavaya business classa alın diyen çok kişi var ayrıca hem kendisi rahatsız olacak hem yanındaki ki bunu bile bile yapmak ta olamz şimdi durumu müsait olmaya bilir bilemem
Ozaman ~ 1 yıl önce
2 ekonomi bileti alıp 2 bin dolara uç. Yanındaki yolcunun hakkını gasp etme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000