11 Haziran 2010, Cuma 08:25:38

KİLOLARI YÜZÜNDEN UÇAĞA ALINMADI!

Tam 485 kilo ağırlığında olduğu iddia edilen Haitili Dominique Lanoise'yi hiçbir havayolu firması uçağına almadı
  • 485 Lb. = 226 Kg. Budur.
  • Kim olursa olsun bu insanı uçağa almak istemez...Hangi koltuğa oturacak, hangi denge hesabına uygun olacak....Madem ki boğaza yetecek kadar para var,Özel bi vip uçak ayarlayıp ona binsin...böyle bir yapıyı kaldıracak yolcu uçağı yok.!!!
  • yurtdışı sitelerde 226kg yazıyor?

Haitili Amerikan vatandaşı bayan Dominique Lanoise, ABD’ye uçmak için hiçbir uçak kendisini almayınca, Santa Domingo havaalanında onbir gün bekledi. Dominik Cumhuriyeti medyasında çıkan haberlere göre, 485 kilo ağırlığındaki Haitili kadın, bu ülkenin hava kuvvetleri tarafından Amerika’ya götürülecek. Tekerlekli sandalye ile hareket edebilen bayan Lanoise, nihayet Perşembe günü askeri bir uçakla Miami’ye gidebilecek.

Yaklaşık yarım ton ağırlığındaki Haitili kadının Miami’de yedi çocuğu var, ancak Haiti’deki tüm akrabaları büyük deprem felaketinde hayatlarını kaybetmişler. Bayan Lanoise kendi ifadesine göre geçen yıl Kasım ayında özel bir uçakla Haiti’ye gelmiş. O günden beri bir ayağını kırdığı için tekerlekli sandalye ile dolaşıyor. Haiti’den Santo Domingo havaalanına, küçük bir uçağın arkasında bir yatakta getirilmiş.
 

KİLOLARI YÜZÜNDEN UÇAĞA ALINMADI!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
485 Lb. = 226 Kg. Budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kim olursa olsun bu insanı uçağa almak istemez...Hangi koltuğa oturacak, hangi denge hesabına uygun olacak....Madem ki boğaza yetecek kadar para var,Özel bi vip uçak ayarlayıp ona binsin...böyle bir yapıyı kaldıracak yolcu uçağı yok.!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yurtdışı sitelerde 226kg yazıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000