11 Haziran 2017, Pazar 10:35:35

Kılıçdaroğlu AHL'de taksicilerle sahur yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi’ne bağlı taksicilerle, sahurda bir araya geldi.
  • Kılıçdaroğlu oy uğruna oruca başladığına göre yakında cuma namazlarında'da görürüz inşallah,hiç olmazsa kendini kurtarır.
  • Taksiciler başkanı: iç sesi: -Olur da Chp iktidar olursa asılacak fotoğraf da hazır:D:D
  • Memleketin en nefret edilen esnafı anketi yapılsa bunlar açık ara birinci olur bence. Kılıçdaroğlu herzamanki formunda. Nokta atışlarla oy kaybediyor.
  • Sayın Kılıçdaroğluna bunlarla yaptığı iftar için yazıklar olsun. Gözümüzde düştün.
  • Anca iftar yapabilecek en sağlıklı kafa yapısına sahip varliklarla yapılır Kul hakkı bilmeyen vicdan olmayan varlıklar oruç tutsa neye yarar arkadaş. CHP ye de anca bu yakışır kafa aynı kafa ..
  • En sevmediğim tipler bu taksiciler. 20 Liralık yere 50 liraya götürmeye çalıştı bi tanesi. Atatürk'ten Ramada'ya gideceğim arkadan dolaşıp Flyinn'in oradan gitmeye kalktı. Flyinn'de indim Uber çağırdım. Bir daha da Atatürk'ten taksiye binmedim. Uber über alles. İstanbul'da mecbur kalmadıkça taksi kullanmayacağım artık. Kılıçdar ve partisi de terörist cenazesine gitsin cezaevinde terörist ziyaret etsin. Tam bu taksicilere yakışacak tip. Erdoğan'ı da Kılıçdardan daha fazla sevmem bu arada. İkisini de hiç sevmem.
  • iftar yapacak bi taksici ahl taksicileri mi var? üstelik halkın ve turistlerin dahi her birinden nefret ettiği taksicileri mi tercih ettin? hiç mi danışmanın yok senin kılıçdaroğlu
  • Allahım buna akıl fikir ver.Hiç mi danışmanı yok taksiciler dahil herkesin nefret ettiği kitle ile sahur yap ,ne diyeyim
  • 100$
  • YAZIK COK YAZIK TAKSİCİ ESNAFIYLA SAHUR YAP AMA AHL TAKSİCİSİ BU OLMAMALIYDI.İŞTE K.K CHP GERÇEKLERDEN NE KADAR KOPUK OLDUGUN BELLİ.BU SEYLER İLK FİRSATTA ARKANA DONDUGUN ANDA KAZIK ATAR DOLANDIRIR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi’ne bağlı taksicilerle, sahurda bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi’nin düzenlediği sahur programına katıldı. Programa, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ile çok sayıda taksici katıldı. Kılıçdaroğlu, taksicilerle sohbet edip, onların sıkıntılarını dinledi.

Taksicilere bir konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ”Sizler direksiyon sallıyorsunuz. Gece gündüz demiyorsunuz. 24 saat çalışarak evinize helal ekmek götürmek istiyorsunuz. Ve bunun da huzur içinde yapmak istiyorsunuz. Siyasetçinin görevi de ülkeyi yönetirken ülkeye huzur getirmek. Biz bu amaçla siyaset yapıyoruz ve bu amaçla da çalışıyoruz. İstiyoruz ki her eve ekmek girsin. Her evde huzur olsun. Memlekette huzur olsun. Birlikte yaşayalım. Görüşlerimiz farklı olabilir. Farklı siyasi partilere oy verebiliriz. Ama sonuçta aynı ülke de huzur içinde yaşamak isteriz. Bu çerçeve de bu ramazanın hepimize huzur getirmesini dilerim. Evlerimizde okullarımızda yuvalarımızda taksi duraklarımızda huzur olsun. İsteriz. Dolayısıyla bu akşam birlikteyiz. Emeğiniz gerçektende kutsaldır. Emeğiniz gerçektende helaldir. Çalışıyorsunuz. Üretiyorsunuz. Biz siyasetçilerinde bu çalışmanıza karşı sizlere hizmet etmesi lazım. Size verdiğimiz hizmet ölçüsünde bu ülkede huzur gelecektir. Hayırlı ramazanlara hayırlı bayramlar” dedi.

Kılıçdaroğlu, sahur programının ardından havalimanından ayrıldı.

Kılıçdaroğlu AHL'de taksicilerle sahur yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Kaptan ~ 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu oy uğruna oruca başladığına göre yakında cuma namazlarında'da görürüz inşallah,hiç olmazsa kendini kurtarır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fotoğraf ~ 7 yıl önce
Taksiciler başkanı: iç sesi: -Olur da Chp iktidar olursa asılacak fotoğraf da hazır:D:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pollyanna mısın ~ 7 yıl önce
Milletin oylarıyla asla iktidar olamayacağı 1950 yılından beri biliniyor. Ancak birileri ülke yönetimine zorla el koyarsa geçici bir sure iktidar olabilir.
Pollyanna mısın ~ 7 yıl önce
Milletin oylarıyla asla iktidar olamayacağı 1950 yılından beri biliniyor. Ancak birileri ülke yönetimine zorla el koyarsa geçici bir sure iktidar olabilir.
Galaksi taksi ~ 7 yıl önce
Memleketin en nefret edilen esnafı anketi yapılsa bunlar açık ara birinci olur bence. Kılıçdaroğlu herzamanki formunda. Nokta atışlarla oy kaybediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 7 yıl önce
Sayın Kılıçdaroğluna bunlarla yaptığı iftar için yazıklar olsun. Gözümüzde düştün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık diyen ~ 7 yıl önce
Eğitim şart.. Sahur ile iftarı bilmeyen ancak bu kadar oruçtan ve öneminden haberi olabilir ..
Anca ~ 7 yıl önce
Anca iftar yapabilecek en sağlıklı kafa yapısına sahip varliklarla yapılır Kul hakkı bilmeyen vicdan olmayan varlıklar oruç tutsa neye yarar arkadaş. CHP ye de anca bu yakışır kafa aynı kafa ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
be gafil ~ 7 yıl önce
iftar değil sahur ve de sen nihai karar verici misin ki oruç tutsa neye yarar diyorsun ? aynı düşünceleri yedikleri kul hakkı tavan yapan iktidar için de söyleyebilir misin ?
Bboi ~ 7 yıl önce
En sevmediğim tipler bu taksiciler. 20 Liralık yere 50 liraya götürmeye çalıştı bi tanesi. Atatürk'ten Ramada'ya gideceğim arkadan dolaşıp Flyinn'in oradan gitmeye kalktı. Flyinn'de indim Uber çağırdım. Bir daha da Atatürk'ten taksiye binmedim. Uber über alles. İstanbul'da mecbur kalmadıkça taksi kullanmayacağım artık. Kılıçdar ve partisi de terörist cenazesine gitsin cezaevinde terörist ziyaret etsin. Tam bu taksicilere yakışacak tip. Erdoğan'ı da Kılıçdardan daha fazla sevmem bu arada. İkisini de hiç sevmem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayrıca ~ 7 yıl önce
Kendi vatandaşının üzerine bombalar yagdirirken katil Esed'i de bir grup basiretsiz ziyaret etmişti, hatırlatayım dedim, unutkan milletiz vesselam
ahl mi? ~ 7 yıl önce
iftar yapacak bi taksici ahl taksicileri mi var? üstelik halkın ve turistlerin dahi her birinden nefret ettiği taksicileri mi tercih ettin? hiç mi danışmanın yok senin kılıçdaroğlu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya sabır ~ 7 yıl önce
Allahım buna akıl fikir ver.Hiç mi danışmanı yok taksiciler dahil herkesin nefret ettiği kitle ile sahur yap ,ne diyeyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canıtın ~ 7 yıl önce
100$

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAZIK ~ 7 yıl önce
YAZIK COK YAZIK TAKSİCİ ESNAFIYLA SAHUR YAP AMA AHL TAKSİCİSİ BU OLMAMALIYDI.İŞTE K.K CHP GERÇEKLERDEN NE KADAR KOPUK OLDUGUN BELLİ.BU SEYLER İLK FİRSATTA ARKANA DONDUGUN ANDA KAZIK ATAR DOLANDIRIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000