01 Kasım 2020, Pazar 09:40:01

Kıbrıs'ta önlemler 16 Kasım'a kadar uzatıldı

Kıbrıs'ta Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi, koronavirüs salgınıyla ilgili önlemlerini 16 Kasım'a kadar uzattı; bazı açılma kararları ertelendi.
  • Ercan havalimanını işlettiğini zanneden firma daha bu işin başında adam gibi önlem almış olsaydı bugün kıbrısta durum farklı olurdu. Allah için tek bir önlem bile almadılar. Türkiyedeki büyük havalimanları yüzbinlerce dolar harcayıp ekipman alırken bunlar kolonya bile dağıtmadı.
  • muz cumhuriyetinde çok normalleşti her şey. gelene 7 gün otel karantinası ama 3 günlüğüne kumara gelirseniz karantinasız parayı bırakıp geri dönün izni... oh ne ala... peki millet n'apıyor? 3 günlüğüne geldim diyerek günlerce haftalarca kalıyor. hükümetin hiçbir şeyden haberi yok. kapıdan giren herkesin her an yeni bir sürprizle karşılaşma riski var. aklı olan gelmesin buraya!!!
  • Hamdolsun biz bu illeti yendik sayılır, İslam aleminin ilk yerli aşısı çok yakında ülkemde halka yapılacak ve biz bu dertten dünyada ilk kurtulan ülke olucaz, bakın Avrupa'da KKTC de Amerika'da vakalar tavan yaptı ama bizde halen kontrolü makul seviyelerde
Kıbrıs'ta Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi, koronavirüs salgınıyla ilgili önlemlerini 16 Kasım'a kadar uzattı; bazı açılma kararları ertelendi.

Yeni kararlara göre, daha önce 1 Kasım'a kadar alınan karantina kararları 16 Kasım saat 23.59'a kadar uzatıldı.

Hava ve deniz yollarıyla KKTC'ye girişlerde uygulanan kararların da 16 Kasım saat 23.59'a kadar uzatılmasına karar verildi.

Sağlık Bakanlığı'nın kararları arasında "KKTC'ye üç gün ve daha kısa süreli gelişler ile ilgili ek seferlerin, Havayolu ve Denizyolu Şirketleri tarafından Sağlık Bakanlığı ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı'ndan izin almak kaydıyla gerçekleştirilmesi" de yer alıyor.

 

Kıbrıs'ta önlemler 16 Kasım'a kadar uzatıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Ercan ~ 3 yıl önce
Ercan havalimanını işlettiğini zanneden firma daha bu işin başında adam gibi önlem almış olsaydı bugün kıbrısta durum farklı olurdu. Allah için tek bir önlem bile almadılar. Türkiyedeki büyük havalimanları yüzbinlerce dolar harcayıp ekipman alırken bunlar kolonya bile dağıtmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akepeli saglik bakani ~ 3 yıl önce
Eee senin saglik bakanın abuk sabuk rakamlarla sayıyı tam soylemezse kimse seni almaz. Bi gidin be. Bi istifa edin yallah arabistana kaçın yahu
Ama ~ 3 yıl önce
Kibris karantina uygularken biz buyrun iceri demiyormuyuz..
Ercan ~ 3 yıl önce
Biz kıbrısta oraya avm diyoruz. Böyle havalimanı mı olur. Her yer dutyfree her yer dükkan
Girneli ~ 3 yıl önce
muz cumhuriyetinde çok normalleşti her şey. gelene 7 gün otel karantinası ama 3 günlüğüne kumara gelirseniz karantinasız parayı bırakıp geri dönün izni... oh ne ala... peki millet n'apıyor? 3 günlüğüne geldim diyerek günlerce haftalarca kalıyor. hükümetin hiçbir şeyden haberi yok. kapıdan giren herkesin her an yeni bir sürprizle karşılaşma riski var. aklı olan gelmesin buraya!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hamdolsun ~ 3 yıl önce
Hamdolsun biz bu illeti yendik sayılır, İslam aleminin ilk yerli aşısı çok yakında ülkemde halka yapılacak ve biz bu dertten dünyada ilk kurtulan ülke olucaz, bakın Avrupa'da KKTC de Amerika'da vakalar tavan yaptı ama bizde halen kontrolü makul seviyelerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000