21 Mayıs 2010, Cuma 08:11:39

Kendi icatlarıyla uçacaklar

23 Mayıs Pazar günü uçmak ve renkli bir gösteriye tanıklık etmek isteyenler Caddebostan sahilinde düzenlenecek Red Bull Flugtag'da bir araya gelecek...

Türkiye, Red Bull'un 2008 yılında ilk kez gerçekleştirdiği Red Bull Flugtag yani "Uçuş Günü" ile aslında kahraman bir pilot olma hayalinin sadece çocukların değil, 7'den 70'e birçok insanın rüyalarını süslediğini gördü. Cesur, eğlenceli ve bir o kadar da yaratıcı ekiplere on binlerce kişinin önünde kendi uçuş makineleri ile uçma fırsatı verdi. Görünen o ki eğlence bu sene de devam ediyor. "Kahraman bir pilot olma" hayali kuran yepyeni 40 takımın daha hayalleri Pazar günü Caddebostan sahilinde gerçekleşecek. 40 ekip, on binlerce izleyicinin önünde 6 metre yüksekliğindeki rampada şovlarını sergileyecek.

Yarışmanın birincilik ödülü, kahraman pilot adaylarının çocukluk hayallerini gerçeğe dönüştürecek olan "Pilot Eğitimi" olacak. Siz de 23 Mayıs 2010 Pazar günü, bu 40 kahramanı seyretmek için Caddebostan Sahil'inde olun. Etkinliğin ücretsiz olduğu bu güzel günde, nefes kesici şovlara tanıklık edin.
 

Kendi icatlarıyla uçacaklar

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000