13 Eylül 2018, Perşembe 14:25:50

Kenan Sofuoğlu F-16 ile yarışacak

AK Parti Sakarya Milletvekili ve Dünya Supersport şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu teknofest kapsamında F-16 uçağıyla yarışacak.
  • gereksizlikte bir numara olmalı ve ödül almalı :)))
  • Her şeyleri sov arkadaş başka birşeyleri kalmadı
  • Bakan gecmek olmazki.yavas gitcek artik mazallah beni gecti diye pilotu sikayet etse.kalkista f16 akselerasyonu motor kadar iyi olmayacaktir.yiyosa kalktikdan sonra kapisin.
  • Zamaninda pistin acilisi yaris motoraikletiyle yapilmistiki zaten!
  • Böyle projeleri nereden buluyorsunuz helal olsun bunun gibi 2 3 proje daha bulursanız dolar 2 TL ye falan düşer
  • Dunya ülkeleriyle Tarım la hayvancılıkla gubrecilik le yarışın boş işlerle ugrascak vakti yok turkiyenin
  • Bu sofuoğlu da Hakan şükür v2 olacak. Şükür bundan daha zekiydi hemde.
  • Akıl var mantık var; F-16'nın hızı ne kadar: Mach 1,8 (yaklaşık 2000km/h diyelim). Motosikletin hızı ne kadar: 350Km/h (en iyi koşullarda diyelim). Eee, yarış ne için?
  • Yaklaşık 18 sene önce Michael Schumacher Savaş uçağıyla kalkış yarışı yaptı daha iyisi yok heralde.. Herşey de ne kadar geri de olduğumuz okadar bariz ki..
  • Hayatimiz şow

AK Parti Sakarya Milletvekili ve Dünya Supersport şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu teknofest kapsamında F-16 uçağıyla yarışacak.

TEKNOFEST kapsamında F-16, THY yolcu uçağı, Formula 1 yarış aracı, motosiklet ve lüks spor otomobil birbiriyle yarışacak. AK Parti Sakarya Milletvekili ve Dünya Supersport şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu "Dünyanın en büyük havaalanına yakışır bir tanıtım organizasyonu gerçekleştireceğiz. F-16 uçağıyla yarışmak yıllardır hayalimdi" dedi.
AK Parti Sakarya Milletvekili ve Dünya Supersport şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu, İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) kapsamında 3. havalimanının tanıtımı için motosikletle, F-16 savaş uçağına karşı yarışacak.    

Kenan Sofuoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile İstanbul'da 20-23 Eylül'de düzenlenecek TEKNOFEST etkinliklerine yönelik çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Sofuoğlu, festival kapsamında F-16, THY yolcu uçağı, Formula 1 yarış aracı, motosiklet ve lüks spor otomobilin aynı anda birbiriyle yarışmasının planlandığını ifade etti.    

Daha önce dünyanın en hızlı araçlarının bir araya getirilerek aynı anda yarıştırılmadığını vurgulayan Sofuoğlu, şöyle konuştu:    

"Dünyanın en hızlı araçlarının bir araya geldiği böylesine bir farkındalık etkinliği yapılmadı. TEKNOFEST'te bir ilki başarmak istiyoruz ve projenin üzerinde hala çalışıyoruz. Etkinlik öncesi testler gerçekleştireceğiz. Test verilerine göre yarışmanın formatını oluşturacağız. Dünyada ses getirecek projeyi yeni havaalanında hayata geçirebilmek bizim için ayrı bir başarı ve gurur olacak. Dünyanın en büyük havaalanına yakışır bir tanıtım organizasyonu gerçekleştireceğiz. Böylesine anlamlı organizasyonu Red Bull ve Selçuk Bayraktar'ın desteğiyle birlikte yapacağız."     

Türkiye'nin milli gururu proje ve eserlere tanıtım desteği vermek için her zaman etkinlikler yaptığına işaret eden Sofuoğlu, 2016 yılında Kawasaki H2R marka ve model motosikletiyle açılış töreninden önce Osmangazi Köprüsü'nde yaptığı sürüşte saatte 400 kilometre hıza ulaşarak rekor kırdığını anımsattı.    

Anadolu Ajansı'nın (AA) global iletişim ortağı ve sponsoru olduğu festivalin insanların hafızasında yer edineceğine inandığını dile getiren Sofuoğlu, "F-16 uçağıyla yarışmak yıllardır hayalimdi. Yeni havaalanında böyle bir yarış hayal ettiğimi daha önce dile getirmiştim. Hayalimi böylesine ülkemize büyük katkı vereceğine inandığını 3. havalanının tanıtımı yaparak gerçekleştirmek bana ayrıca heyecan veriyor. Bu gurur ve heyecanı bütün halkımızla birlikte yaşayacağız. Herkesi heyecana ortak olmaya davet ediyorum." diye konuştu.

Kenan Sofuoğlu F-16 ile yarışacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

bu organizasyon ~ 6 yıl önce
gereksizlikte bir numara olmalı ve ödül almalı :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şov ~ 6 yıl önce
Her şeyleri sov arkadaş başka birşeyleri kalmadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bakan ~ 6 yıl önce
Bakan gecmek olmazki.yavas gitcek artik mazallah beni gecti diye pilotu sikayet etse.kalkista f16 akselerasyonu motor kadar iyi olmayacaktir.yiyosa kalktikdan sonra kapisin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Surat ~ 6 yıl önce
Zamaninda pistin acilisi yaris motoraikletiyle yapilmistiki zaten!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maşallah ~ 6 yıl önce
Böyle projeleri nereden buluyorsunuz helal olsun bunun gibi 2 3 proje daha bulursanız dolar 2 TL ye falan düşer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Albatros70 ~ 6 yıl önce
Dunya ülkeleriyle Tarım la hayvancılıkla gubrecilik le yarışın boş işlerle ugrascak vakti yok turkiyenin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 6 yıl önce
Bu sofuoğlu da Hakan şükür v2 olacak. Şükür bundan daha zekiydi hemde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 6 yıl önce
Akıl var mantık var; F-16'nın hızı ne kadar: Mach 1,8 (yaklaşık 2000km/h diyelim). Motosikletin hızı ne kadar: 350Km/h (en iyi koşullarda diyelim). Eee, yarış ne için?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAYGIN ~ 6 yıl önce
Sadece uçak havalanana kadar yarışılır bir f-16 da pistte 350 km/h hızdan üstüne çıkmaz çıkamaz ayrıca yabancı ülkelerde bu tarz yarışların örnekleri de var.
Daha Önce Yapıldı ~ 6 yıl önce
Yaklaşık 18 sene önce Michael Schumacher Savaş uçağıyla kalkış yarışı yaptı daha iyisi yok heralde.. Herşey de ne kadar geri de olduğumuz okadar bariz ki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oy ~ 6 yıl önce
Hayatimiz şow

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000