01 Haziran 2009, Pazartesi 08:05:31

Kenan Doğulu'nun korku dolu uçak yolculuğu

Şarkıcı Kenan Doğulu, Trabzon'a giderken uçakta yaşadığı korkuyu anlattı. Doğulu, uçak düşecek olsa en son annesini arayacakmış...
  • Salla salla vur tavana:))) sirenler çalışyor kaçınnn :))))
  • Tam bir komedi :)
  • hostes tavana yapısmıs ve orada kalmıs!!! çiğ kofte mı kardesım bu:) oksıjen maskesını anlarım da alarm ne oluyor? kenan dogulu buna tribulans dıyorsa o hıcbırsey gormemıs:) ınsallah da gormez!
  • Oksijen maskeleriyle ne alarmı çalmış? Hırsız alarmımi ? :)))

Saba Tümer Habertürk'teki programında şarkıcı Kenan Doğulu ile Trabzon konseri öncesinde uçakta yaptığı röportajı ekrana getirdi.

Uçaklardan korkmadığını anlatan Kenan Doğulu, Trabzon'a giderken yaşadığı ve kendisini bir hayli korkutan olayı da izleyicilerle paylaştı. "Uçak bir yerden sonra çok fena bir tribülansa girdi. Hostesin tavana yapıştığını gördük. Uzun bir süre orada kaldığını gördük" diyen Kenan Doğulu, alarmların çaldığını, oksijen maskelerinin düştüğünü ve kendisinin de o an bir hayli korktuğunu ifade etti.

CEP TELEFONUNU AÇTIM...

"Kâbus gibiydi. Millet bayağı korktu. Çocuklar bağırıyordu, çığlık atıyorlardı. Hayatımın en çok korktuğum anlarından bir tanesidir o" diyen Kenan Doğulu, yolculuk boyunca kapalı tutulması gereken cep telefonunu açtığını belirtti ve sözlerini şöyle tamamladı:

"Daha da eşeklik ettim. Telefonu açtım, annemin ismini ayarladım. Eğer hakikaten düşüyor olsaydık en son bi arayıp sesini duyayım diye. Belki de benim yüzümden düşecekti, onu da bilmiyorum ama herkes çok korkmuştu. Ben ölmüştüm yani..."

(Televizyon Gazetesi)

 

Kenan Doğulu'nun korku dolu uçak yolculuğu

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Salla salla vur tavana:))) sirenler çalışyor kaçınnn :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tam bir komedi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hostes tavana yapısmıs ve orada kalmıs!!! çiğ kofte mı kardesım bu:) oksıjen maskesını anlarım da alarm ne oluyor? kenan dogulu buna tribulans dıyorsa o hıcbırsey gormemıs:) ınsallah da gormez!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Oksijen maskeleriyle ne alarmı çalmış? Hırsız alarmımi ? :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000