26 Şubat 2009, Perşembe 21:51:19

KAZAZEDELERE AVUKATLAR DADANDI

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın Isparta kazası sonrası ‘ambulans avukatlar’ olarak nitelendirdiği Amerikalı avukatlar, Amsterdam’daki kazanın hemen ardından harekete geçti.
  • dünya iyice bozulmuş belli.eli sıkılacak adam kalmadı.
  • avukatlar bilgiye ulaşır çünkü havaalanında zaten o gün kimlerin uçtuğuna dair liste var zaten,onların irtibatına ulaşılıyor ama türkiyenın kı soru bence.kımın ne oldugu belli de acıklanmıyor.medya yansıtmak istemiyor.Çok zor bir durum allah kımsenın başına vermesin.Herkese geçmiş olsun.
  • TURK AVUKATLARI olarak tum havacilik camiasinin ve kazada vefat eden kisilerin yakinlarina bas sagligi diliyoruz. Bu arada kazayla ilgili olarak yapilan yorumlarin kazanin sorusturmasinin surmesi ve yakinlarini kaybeden insanlarin acilarinin arttirilmamasi icin daha dikkatli yapilmasi gerektigini dusunuyoruz. Saygilarimizla..
  • amerikalı avukatların hiç işi gücü yokmu da bizim uçaklarla ilgileniyo. Burdan o avukat müsvettelerine sesleniyorum. amerikalıların anladığı dillde f... ... ff . Burası size iş yapacak yer değil. Hele şu acılı günlerde böyle karmaşa çıkarmaları ise hiç affedilir değil.
  • thy gibi eskiden büyük haysiyetli şerefli ve işini düzgün yapan bir kurum korumalıyız. şimdilerde bu pek doğru olmasada o bizim cumhuriyetimizin bir kurumudur. yönetim geçicidir. bıyıklarına gösterdikleri özeni ve zamanı THY na gösterse bakan ve kotil bunlar başımıza gelmezdi..tekrar ölenlerin yakınlarına allah sabır versin...
  • SAYIN ARKADAŞLAR. 1- UNUTMAYINIZ Kİ İKTİDARLAR YÖNETİMLER GEÇİCİDİR. KALICI OLAN ONUR VE İTİBARDIR. 2- BU EN ZOR GÜNLERİNDE THY'YE DESTEK OLMALIYIZ. BIRAKINIZ KOTİLİ YILDIRIMI. 3- YILLARDAN BERİ BAŞARI İLE BAYRAĞIMIZI BÜTÜN DÜNYAYA TAŞIYAN HAVAYOLUMUZU CANIGÖNÜLDEN DESTEKLEMELİYİZ. 4-BURADAKİ YORUM YAZANLARIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU ART NİYETLİ İNSANLARDIR. 5-AIRPORTHABER'INDE BU KONUDA ÖNCÜ OLUP THY'YE TAM DESTEK VERMESİ GEREKİR. 6-ACILAR TAZE İKEN YARALARIN SARILMASI İÇİN ÇALIŞILMALI HERKES KENDİNE GELİNCE ELEŞTİRİLER YAPILMALIDIR. 7-TÜRKİYENİN GÖZBEBEĞİ CANIM ŞİRKETİMİZİN ADINI KİRLETMEYELİM. 8-BU KAZANIN SORUMLULARI MUHAKKAK ADALET VE TOPLUM ÖNÜNDE HAKETTİKLERİ CEZAYI ALACAKLARDIR. Ölenlere Allahtan rahmet yakınlarına başsağlı
  • ZOR GUNLERDE FIRSAT KOLLAMAK OLMAZ, YAKISMAZ......

İddiaya göre, Amerikalı avukatlar Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Amsterdam seferini yapan TC-JGE kuyruk tescilli uçağının kazasının hemen ardından kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine ulaşmak için kolları sıvadı.

Bazı avukatların, henüz çok taze olan kazadan sonra bazı kazazede yakınlarını aradığı ve vekâlet almak için ısrar ettikleri bildirildi.

Avukatların, Amsterdam uçağında bulunan yolcuların irtibat bilgilerine nasıl ulaştıkları ise akıllarda soru işareti bıraktı.

Hatırlanacağı üzere Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Isparta kazası sonrası ortaya çıkan avukatlar için, ‘ambulans avukatlar’ tabirini kullanmıştı. Yolcu yakınlarının THY’den avukatlara karşı yardım istedikleri belirtiliyor.

Öte yandan, kaza sonrası açılan kriz ulaşım hatlarından biri iptal edildi. Kazazede yakınları için sadece 0031 900-1852 numaralı telefon kullanılabiliyor.

KAZAZEDELERE AVUKATLAR DADANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
dünya iyice bozulmuş belli.eli sıkılacak adam kalmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
avukatlar bilgiye ulaşır çünkü havaalanında zaten o gün kimlerin uçtuğuna dair liste var zaten,onların irtibatına ulaşılıyor ama türkiyenın kı soru bence.kımın ne oldugu belli de acıklanmıyor.medya yansıtmak istemiyor.Çok zor bir durum allah kımsenın başına vermesin.Herkese geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TURK AVUKATLARI olarak tum havacilik camiasinin ve kazada vefat eden kisilerin yakinlarina bas sagligi diliyoruz. Bu arada kazayla ilgili olarak yapilan yorumlarin kazanin sorusturmasinin surmesi ve yakinlarini kaybeden insanlarin acilarinin arttirilmamasi icin daha dikkatli yapilmasi gerektigini dusunuyoruz. Saygilarimizla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
amerikalı avukatların hiç işi gücü yokmu da bizim uçaklarla ilgileniyo. Burdan o avukat müsvettelerine sesleniyorum. amerikalıların anladığı dillde f... ... ff . Burası size iş yapacak yer değil. Hele şu acılı günlerde böyle karmaşa çıkarmaları ise hiç affedilir değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
thy gibi eskiden büyük haysiyetli şerefli ve işini düzgün yapan bir kurum korumalıyız. şimdilerde bu pek doğru olmasada o bizim cumhuriyetimizin bir kurumudur. yönetim geçicidir. bıyıklarına gösterdikleri özeni ve zamanı THY na gösterse bakan ve kotil bunlar başımıza gelmezdi..tekrar ölenlerin yakınlarına allah sabır versin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SAYIN ARKADAŞLAR. 1- UNUTMAYINIZ Kİ İKTİDARLAR YÖNETİMLER GEÇİCİDİR. KALICI OLAN ONUR VE İTİBARDIR. 2- BU EN ZOR GÜNLERİNDE THY'YE DESTEK OLMALIYIZ. BIRAKINIZ KOTİLİ YILDIRIMI. 3- YILLARDAN BERİ BAŞARI İLE BAYRAĞIMIZI BÜTÜN DÜNYAYA TAŞIYAN HAVAYOLUMUZU CANIGÖNÜLDEN DESTEKLEMELİYİZ. 4-BURADAKİ YORUM YAZANLARIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU ART NİYETLİ İNSANLARDIR. 5-AIRPORTHABER'INDE BU KONUDA ÖNCÜ OLUP THY'YE TAM DESTEK VERMESİ GEREKİR. 6-ACILAR TAZE İKEN YARALARIN SARILMASI İÇİN ÇALIŞILMALI HERKES KENDİNE GELİNCE ELEŞTİRİLER YAPILMALIDIR. 7-TÜRKİYENİN GÖZBEBEĞİ CANIM ŞİRKETİMİZİN ADINI KİRLETMEYELİM. 8-BU KAZANIN SORUMLULARI MUHAKKAK ADALET VE TOPLUM ÖNÜNDE HAKETTİKLERİ CEZAYI ALACAKLARDIR. Ölenlere Allahtan rahmet yakınlarına başsağlı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ZOR GUNLERDE FIRSAT KOLLAMAK OLMAZ, YAKISMAZ......

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000