01 Nisan 2009, Çarşamba 15:16:40

KAZANIN SIRRI BU KASETTE!

112 Acil Servis ile yapılan konuşmanın sona ermesinin ardından yaşananlar işte bu kaset ve fotoğraf makinasında gizli.
  • inş bu kazada tek kurtulan kamera olmuştur .ilerde ki yapılacak açıklamalarda benim aklıma gene kullanılmayacakj durumda bulundu veya kayıt yapılmamış gibi ifadeler le olayın örtbas edilmesinden korkuyorum zira ben bu olayın sabotaj olması ihtimalini çok yüksek görüyorum

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilere mezar olan helikopterin sırrını kaza sonrası donarak ölen İHA muhabiri İsmail Güneş'in kamerası çözecek.

117 saat sonra cesedine ulaşılan Güneş'in özel eşyalarıyla birlikte adli emanete teslim edilen kamerası ve dijital fotoğraf makinasındaki kareler incelenmeyi bekliyor.

KAZANIN SIRRINI GÜNEŞ'İN KAMERASI ÇÖZECEK

Kazadan hemen sonra 112 Acil Servis görevlisiyle yaptığı dramatik telefon konuşmasıyla hafızalara kazınan Güneş'in, ilk kez bir mitinge helikopterle giden Yazıcıoğlu ile havada bir röportaj gerçekleştirdiği, kaza anının da kayıttayken yaşandığı iddia ediliyor.

Güneş'in, habercilik refleksiyle kaza sonrası yaşananları da kamerasına kaydettiği belirtiliyor. Kamuoyu, savcının incelemesinin ardından kaza mahalinde bulunan kasetteki son görüntülerin ve fotoğrafların yayınlanmasını bekliyor. Böylece kazayla ilgili birçok karanlık nokta aydınlanmış olacak.

Samanyoluhaber

KAZANIN SIRRI BU KASETTE!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
inş bu kazada tek kurtulan kamera olmuştur .ilerde ki yapılacak açıklamalarda benim aklıma gene kullanılmayacakj durumda bulundu veya kayıt yapılmamış gibi ifadeler le olayın örtbas edilmesinden korkuyorum zira ben bu olayın sabotaj olması ihtimalini çok yüksek görüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000