19 Nisan 2021, Pazartesi 10:06:41

Kazakistan Türkiye uçuşlarını kısıtlama kararı aldı

Türkiye'deki Covid-19 rakamlarının artışa geçmesi sonrası Rusya'nın Türkiye uçuşlarını kısıtlama kararına Kazakistan da eklendi.
  • Kazaklar dünyanın belki de en menfaatçi, ikiyüzlü ve kalleş kabilesidir.Disaroya karşı her ne kadar Türküz falan deseler de ağababaları Ruslardır ve kendi araların da Türk olmadıklarını iddia ederler ve kazakça konuşurlar.Hepsinin için de gizli bir Türk düşmanlığı da mevcuttur.Hele dombrali seçim müziğinden sonra bütün kazalardan nefret ediyorum...
  • zeytinburnu kazakları dislike atsın
  • Kongrelere devam. Yaparsa akepe yapar
  • oldu bu iyi haber değil. Çok etkileniyoruz artık. ((:(:

Türkiye'deki Covid-19 rakamlarının artışa geçmesi sonrası Rusya'nın Türkiye uçuşlarını kısıtlama kararına Kazakistan da eklendi.

Sputnik Kazakistan'da yer alan habere göre; Pandeminin Türkiye'deki durumunda artış olması sonrası Kazakistan da yeni bir karar aldı. Alınan kararda satışa açılan turlar askıya alındı. Mevcut tur satışlarının askıya alındığı bildirilirken, daha önceden alınan turların da bir sonraki döneme ertelenmesi gündemde.

Kazakistan Tur Operatörleri Derneği Başkanı Inna Rey yaptığı açıklamada; 'Mevcut durumda tur satışlarını askıya durumunda kalacağız. Bu durumun normale geçmesi tamamen Türkiye'nin pandemideki durumuna bağlı olacak. Nisan ayını hali hazırda durdurmuş ve satılmış olanları ertelemiş durumdayız. Mayıs ve sonrası için yeniden bir değerlendirme yapacağız' dedi.

Tur satışlarının askıya alınmasına bağlı olarak uçuşlara da kısıtlama getirildiği ve haftalık uçuş sayısının 9'a düşürüldüğü öğrenildi.

Mayıs ayı başında Kazakistan turizminin yeniden bir değerlendirme yapması planlanıyor

Kazakistan Türkiye uçuşlarını kısıtlama kararı aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

KAZAKLAR ~ 3 yıl önce
Kazaklar dünyanın belki de en menfaatçi, ikiyüzlü ve kalleş kabilesidir.Disaroya karşı her ne kadar Türküz falan deseler de ağababaları Ruslardır ve kendi araların da Türk olmadıklarını iddia ederler ve kazakça konuşurlar.Hepsinin için de gizli bir Türk düşmanlığı da mevcuttur.Hele dombrali seçim müziğinden sonra bütün kazalardan nefret ediyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
japon ~ 3 yıl önce
zeytinburnu kazakları dislike atsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nuripaşa ~ 3 yıl önce
Mahallesi, kan çıkar valla :))))
ZEYTINBURNU KAZAKLARI,CAKMA TÜRKLER ~ 3 yıl önce
Bunlar guya milliyetçi,hepsi Rus asigi,hepsi de Bahçelinin yalakaları,Tayyip seçimi bunların dombralı şarkısıyla kazanmadımi,ha kazak ha,Çinli,hakiki Turkistanlilar UYGUR TURKLERIDİR.Bunlarin hepsi çakma Türk milliyetcisidir.
Lebaleb ~ 3 yıl önce
Kongrelere devam. Yaparsa akepe yapar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kötü ~ 3 yıl önce
oldu bu iyi haber değil. Çok etkileniyoruz artık. ((:(:

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000