05 Ekim 2019, Cumartesi 13:12:55

Kazada pilot hatası ihtimali

İspanya'nın Vigo şehrinden İstanbul'a giden bir kargo uçağının, dün sabah Ukrayna'nın Lviv kentinde yakıt ikmali için iniş yaptığı sırada düştüğü kazaya pilot hatasının yol açmış olabileceği açıklandı.
  • Kim kaç defa araç yüzünden kaza yaptı? Karadaki kazalarım hemen hemen hepsi şoför hatası. Ama soförlerin üstüne bu kadar gidilmiyor. Airporthaber bir havacı olarak artık pilot hatası yerine insan faktörü vs. yazman gerekiyor bence.
  • baska ne olabilirdiki ver pilota

İspanya'nın Vigo şehrinden kalkan ve dün sabah Ukrayna'nın Lviv kentinde yakıt ikmali için iniş yaptığı sırada düştüğü kazaya pilot hatasının yol açmış olabileceği açıklandı.

Ukrayna Altyapı Bakanlığı, Ukraine Air Alliance şirketinin Vigo-İstanbul uçuşunu yapan UKL4050 sefer sayılı kargo uçağının, dün sabah Lviv şehrine bağlı Sikilniki köyü yakınlarında düştüğünü, uçakta bulunan 8 kişiden 5'inin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığını duyurdu.

Yakıt ikmali için Lviv Danylo Halytskyi Havaalanı'na inişe geçtiği sırada yerel saatle 06.45'te telsiz bağlantısı kopan AN-12 tipi kargo uçağının, havaalanına 13,7 kilometre mesafede radardan kaybolduğu bildirildi. Bir mezarlığın ve yerleşim bölgesinin yakınlarındaki ağaçlık ve çalılık alana düşen uçağın enkazına pistin 1,5 kilometre yakınında ulaşıldığı kaydedildi.

Kazada pilot hatası ihtimali

Yorumlar

Başka isim bulmamız lazım ~ 5 yıl önce
Kim kaç defa araç yüzünden kaza yaptı? Karadaki kazalarım hemen hemen hepsi şoför hatası. Ama soförlerin üstüne bu kadar gidilmiyor. Airporthaber bir havacı olarak artık pilot hatası yerine insan faktörü vs. yazman gerekiyor bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tabi canim ~ 5 yıl önce
baska ne olabilirdiki ver pilota

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzman ~ 5 yıl önce
90% yakıtı bitmiştir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000