28 Mart 2009, Cumartesi 15:21:43

Kazada ölenler için giyabi cenaze namazı...

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Keş Dağı Döngel mevkiinde düşen helikopterde hayatını kaybeden 6 kişi için Üsküdar'da giyabi cenaze namazı kılındı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile İhlas Haber Ajansı Sivas Muhabiri İsmail Güneş'in de içinde bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden 6 kişi için İstanbul'da giyabi cenaze namazı kılındı. Saadet Partisi Üsküdar ilçe teşkilatı tarafından tertiplenen giyabi cenaze namazı için çok sayıda partili ve vatandaş, İlahiyat Fakültesi Camii'ne akın etti. Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan adayı Yılmaz Bayat'ında aralarında bulunduğu kalabalık cemaat kazada hayatını kaybedenler için giyabi cenaze namazı kılarak dua ettiler.

Namazdan sonra kısa bir konuşma yapan Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan adayı Yılmaz Bayat, partileri tarafından daha önceden yapılması plananlanan sevgi yürüyüşünü, kazada hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu anısına "Saygı ve Sevgi yürüyüşü " olarak ismini değiştirdiklerini belirterek " Elim kaza hepimizi üzdü. Hakikaten son derece üzüntülüyüz. Çeşitli ve çelişkili açıklamalarda geliyor. Neyi ne olduğunu da bilemiyoruz. Resmi açıklama olmadığı için umuyoruz ki, Muhsin bey kardeşimiz inşallah sağdır. Hayatını kaybeden kardeşlerimize rağmet diliyorum. Cenabı hak hepimizi her türlü kazadan ve kötülüklerden korusun. Bütün milletimizin başı sağ olsun"dedi.

Saadet partililer ve vatandaşlar pankart ve bayrakların açılmadığı saygı ve sevgi yürüyüşü çerçevesinde Üsküdar'a kadar sessizce yürüdüler.

 

Kazada ölenler için giyabi cenaze namazı...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000