14 Ocak 2018, Pazar 10:28:39

Kaza sonrasında uçakta neler yaşandı?

Pegasus'un Trabzon Havalimanı'nda pistten çıkan uçağında yaşanan korku dolu anlar bir yolcu tarafından görüntülendi. O anlarda yaşanan korku saniye saniye kameralara yansıdı.
  • Lazların ödü pohuna garışii
  • İzlerken gözyaşlarım sel oldu. Allah’a çok şükür yaralı yok can kaybı yok. Tüm kabin ekibine ve uçuş ekibine çok büyük geçmiş olsun. Rabbim bşr daha yaşatmasın. Allah hepimizin tüm havacılık çalışanlarının yar ve yardımcısı olsun.
  • Yaşanılan bu kötü olaya rağmen, kontrolü kaybetmeden, ön kapıların suya yakınlığını hesap edip orta ve arka kapılardan yolcu tahliyesine karar veren pilotlar ve kabin ekibini kutlarım. Geçmiş olsun.
  • Bu nasıl bi kafa arkadaş. Uçağı tahliye edeceğine almış telefonu video çekiyor. Yemin ediyorum ağır küfür edicem. Aktif olarak 2005 yılından beri bu ülkede sivil hava ulaşımı erişilebilir hale geldi. Bu da pegasusun eseridir. Ama hala öğrenemedik kemer ışıkları sönmeden yerinden kalkma, sigara içme...vs. Dinlemiyoruz çünkü, okumuyoruz. Umrumuzda değil. Kabin ekibi bangır bangır anons yapıyo bu video çekiyor. Kendini öldürecek dinlemediği için kendiyle birlikte 5 kişiyi daha götürecek. Çok matah iş yaptın. Herkes senden öğrendi ne olmuş bitmiş. Para da aldın mı bari?
  • Anlamakta güçlük çekiyorum bağışlayın...yok efendim yandın ali bittin ali...uçağa ilk defa pegasus sayesinde binen binlerce insan var..şu veya bu şekilde yıllardır pegasus da ekmek yiyen insanlar var..bu nasıl nankörlüktür bence herkes önce verilen ekmeğe teşekkür etmeli... bir çok insan pegasusun bu durumunu fırsata çevirmiş boş boş konuşuyor adam daha ne yapsın size ...Başta pegasus ailesi ve tüm camiaya Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...Allah beterinden korusun....
  • Ölümden çok korkarmışsınız be allahı yok herhalde sizin
  • allah korumuş insanlarımızı bir daha böyle bir facia yaşanmaması dileğiyle
  • yazik hep kirildi simdi hepsi...
  • Kabin amiri overlokcu gibi anons etmis
  • Eski bir kabin amiri olarak havayollarının özellikle kokpit eğitimlerine ne kadar çok önem verdiğini bilmekteyim. Bütün hava yollarında da bu böyledir. Eminim kokpit elinden geleni yapmıştır. Kabin ekibi de öyle. Ucuz atlatılmış bir kaza. Geçmişler olsun.

Pegasus'un Trabzon Havalimanı'nda pistten çıkan uçağında yaşanan korku dolu anlar bir yolcu tarafından görüntülendi. O anlarda yaşanan korku saniye saniye kameralara yansıdı.

PC8622 sefer sayılı TC-CPF kuyruk tescilli Boeing B737 tipi Pegasus uçağı, Tabzon Havalimanı'na indikten sonra pistten çıkmış ve denizin hemen başladığı yerde durabilmişti.

Kazanın hemen sonrasın bir yolcu tarafından çekilen görüntüler o korku dolu anları gözler önüne serdi. Uçağın kabin amirinin yolculara sık sık "Değerli misafirlerimiz kabin amiriniz konuşuyor. Lütfen uçağı hızlı bir şekilde arka kapılardan terk edin" şeklinde talimat verdiği duyuluyor.

İşte o korku dolu anın görüntüleri:

Kaza sonrasında uçakta neler yaşandı?

Yorumlar Tüm Yorumlar (55)

Ders olsun ~ 6 yıl önce
Lazların ödü pohuna garışii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/A ~ 6 yıl önce
İzlerken gözyaşlarım sel oldu. Allah’a çok şükür yaralı yok can kaybı yok. Tüm kabin ekibine ve uçuş ekibine çok büyük geçmiş olsun. Rabbim bşr daha yaşatmasın. Allah hepimizin tüm havacılık çalışanlarının yar ve yardımcısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekip ~ 6 yıl önce
Yaşanılan bu kötü olaya rağmen, kontrolü kaybetmeden, ön kapıların suya yakınlığını hesap edip orta ve arka kapılardan yolcu tahliyesine karar veren pilotlar ve kabin ekibini kutlarım. Geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Firstofficer ~ 6 yıl önce
Bu nasıl bi kafa arkadaş. Uçağı tahliye edeceğine almış telefonu video çekiyor. Yemin ediyorum ağır küfür edicem. Aktif olarak 2005 yılından beri bu ülkede sivil hava ulaşımı erişilebilir hale geldi. Bu da pegasusun eseridir. Ama hala öğrenemedik kemer ışıkları sönmeden yerinden kalkma, sigara içme...vs. Dinlemiyoruz çünkü, okumuyoruz. Umrumuzda değil. Kabin ekibi bangır bangır anons yapıyo bu video çekiyor. Kendini öldürecek dinlemediği için kendiyle birlikte 5 kişiyi daha götürecek. Çok matah iş yaptın. Herkes senden öğrendi ne olmuş bitmiş. Para da aldın mı bari?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ylcn.tpc ~ 6 yıl önce
Anlamakta güçlük çekiyorum bağışlayın...yok efendim yandın ali bittin ali...uçağa ilk defa pegasus sayesinde binen binlerce insan var..şu veya bu şekilde yıllardır pegasus da ekmek yiyen insanlar var..bu nasıl nankörlüktür bence herkes önce verilen ekmeğe teşekkür etmeli... bir çok insan pegasusun bu durumunu fırsata çevirmiş boş boş konuşuyor adam daha ne yapsın size ...Başta pegasus ailesi ve tüm camiaya Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...Allah beterinden korusun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekmeğe teşekkür... ~ 6 yıl önce
Ekmeğe teşekkür devri artık eskilerde kaldı. Karşılıksız birşeye şükran duyulur ve teşekkür edilir. Çalışıyorum karşılığını alıyorum. Neden teşekkür edeyim ki. İşe yaramadığım zaman sen iyi adamsın vefalısın çalışmaya devam et al sana ekmek mi diyorlar.
xx ~ 6 yıl önce
Ölümden çok korkarmışsınız be allahı yok herhalde sizin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trabzonlu ~ 6 yıl önce
allah korumuş insanlarımızı bir daha böyle bir facia yaşanmaması dileğiyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wrn ~ 6 yıl önce
ilahi güç lazlara yukarıdan bir ikaz göndermiş :))..eee anlayın artuk be uşagımmm
Trabzonlu too ~ 6 yıl önce
De bakaym ne göndermiş
Kavanozlar ~ 6 yıl önce
yazik hep kirildi simdi hepsi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cici ~ 6 yıl önce
Kabin amiri overlokcu gibi anons etmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 6 yıl önce
Siz overlokcumusunuz
Geçmiş olsun ~ 6 yıl önce
Eski bir kabin amiri olarak havayollarının özellikle kokpit eğitimlerine ne kadar çok önem verdiğini bilmekteyim. Bütün hava yollarında da bu böyledir. Eminim kokpit elinden geleni yapmıştır. Kabin ekibi de öyle. Ucuz atlatılmış bir kaza. Geçmişler olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000