13 Mart 2018, Salı 12:17:59

Kaza sonrası yakınları DNA örneği verdi

İran'da düşen Türk uçağında yaşamını yitirenlerin yakınları, Adli Tıp Kurumuna gelerek DNA örneği verdiği öğrenildi.
  • Üzücü
  • Allah rahmet eylesin,ailelerine sabıtlar versin hepsinin
  • Allah rahmet eylesin , pırıl pırıl gençler :(

İran'da düşen Türk uçağında yaşamını yitirenlerin yakınları, Adli Tıp Kurumuna gelerek DNA örneği verdiği öğrenildi. Örneklerin, İran'da Adli Tıp Kurumunda cesetlerden alınan DNA profiliyle karşılaştırılacağı belirtildi.

İran'da düşen Türk jetinde hayatını kaybeden 11 kişinin cenazesi dün İran Adli Tıp Kurumuna teslim edildi.

Cenaze yakınlarının İstanbul'da da Adli Tıp Kurumuna giderek kimlik tespiti için DNA örneği vermeleri istendi. Bunun üzerine dün akşam saatlerinde uçakta hayatını kaybedenlerden 10'unun birinci derecede yakını, İstanbul Adli Tıp Kurumuna gelerek DNA örneği verdiği öğrenildi. DNA örneklerinden elde edilecek sonuçların İranlı yetkili makamlara gönderileceği ve İran Adli Tıp Kurumunda bulunan cesetlerden alınan DNA profili ile karşılaştırılacağı belirtildi. Cenazelerin kimlik tespitinin ardından İstanbul'a gönderilerek Adli Tıp Kurumuna getirilmesi ve yeniden otopsi yapılması bekleniyor.

Kaza sonrası yakınları DNA örneği verdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

IL ~ 6 yıl önce
Üzücü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVACI ~ 6 yıl önce
Allah rahmet eylesin,ailelerine sabıtlar versin hepsinin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:( ~ 6 yıl önce
Allah rahmet eylesin , pırıl pırıl gençler :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nesi ~ 6 yıl önce
Piril? Belki de pril ile yikanmistir bluzlari
YAŞAM ~ 6 yıl önce
Bizim insanımız Türk insanımız böyle acımasızca adi yorumlar yapamaz yapmamalı kabullenemiyorum ne oldu sizin kalbinize Vicdanınıza ve insanlığınıza.bir günde 2 uçak 1 helikopter kazası ve sonuç bir çok masum insan ve yürekleri yanan aileler ölümün zengini fakiri yok ölüm aynı ölüm acı aynı acı.hepsi pırıl pırıl insanlar bazıları anne bazıları geleceğin anneleri hepsinin yapmak istediği şeyler vardı eminim ki hayata dair yaşama dair.ama şuan yoklar kötü yorum yapanlara söylüyorum YARADILANI SEVİN NE OLURSA OLSUN SEVİN YARADANDAN ÖTÜRÜ....

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000