14 Kasım 2019, Perşembe 15:15:17

Kaza sonrası TGS'den personeline uyarı!

Yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services (TGS) personeline mesaj göndererek takoz alınma süreci ile ilgili uyarıda bulundu.
  • Ha ha ha neymiş efendim harekat ile koordineli calışacaklarmiş hadi ordan sizler masa başında oturanlar ekipler daha uçaklara yüklemelerini eksiklerini gidermeden başka uçak veriyorsunuz ne konuşuyorsunuz kaza olması normal dinlenme yok yemek molası kısıtlı yok o uçaktan o uçak koşturuyorsunuz adamlar dinlenmeden sizlere hizmet veriyor sizler masa başlarında oturun yalakalarınızı koruyun başka ekiplere yüklemin sizler allah katında nasıl hesap vereceksiniz kul hakkı yediginizi

Yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services (TGS) personeline mesaj göndererek takoz alınma süreci ile ilgili uyarıda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Atatürk Havalimanı'ndaki kaza sonrası personeline bilgilendirmede bulunan TGS, işçi, sorumlu işçi ve soför personellerin takoz alınma işlemiyle ilgili harekat memuru ile iletişim halinde kalınmasını istedi.

TGS'nin personeline gönderdiği uyarı mesajında şu hususlara dikkat çekildi:

'Sayın işçi, sorumlu işçi ve işçi personellerimiz , operasyonda görevli olduğunuz seferlerde, pushback operasyonu öncesi takoz alınma işleminde seferin görevli harekat memuru ile lletişim halinde kalınması; operasyon süreçleri hakkında bilgi verilmesi ve harekat memuru ile mutabık kalınarak operasyonun sürdürülmesi önem arz etmektedir' denildi.

NE OLMUŞTU?

Atatürk Havalimanı'nda kalkışa hazılanan ACT Cargo 'ya ait Boeing 747 ipi kargo uçağının önündeki takozu almak isteyen harekat memuru, uçağın hareket etmesi sonucu iniş takımları arasına sıkışarak ağır yaralanmıştı. Yaralanan personel 9 saat süren bir operasyon geçirmişti.

Yaralı personelin yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

©AirportHaber

Kaza sonrası TGS'den personeline uyarı!

Yorumlar

Stavro ~ 4 yıl önce
Ha ha ha neymiş efendim harekat ile koordineli calışacaklarmiş hadi ordan sizler masa başında oturanlar ekipler daha uçaklara yüklemelerini eksiklerini gidermeden başka uçak veriyorsunuz ne konuşuyorsunuz kaza olması normal dinlenme yok yemek molası kısıtlı yok o uçaktan o uçak koşturuyorsunuz adamlar dinlenmeden sizlere hizmet veriyor sizler masa başlarında oturun yalakalarınızı koruyun başka ekiplere yüklemin sizler allah katında nasıl hesap vereceksiniz kul hakkı yediginizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000