06 Ağustos 2017, Pazar 16:56:59

Kaza sonrası Japonya'dan flaş açıklama

Japonya, ülkelerinden kalkan ve Avustralya kıyılarında denize düşen ABD'ye ait MV-22 Osprey tipi uçağın düşme nedenine ilişkin açıklama yapılana kadar bu uçakların Japon hava sahasındaki uçuşlarının durdurulmasını istedi.
  • 2 dunya savasinda japonya kaybetti ve abd isgal etti o gunden beri abd o üstte .amerikan askeri o adada arabayla japonlara carptu ceza alamadilar ortbas japonlara tecavuz ettiler ortbas edildi yani japonlar hiv bir sey yapamiyorlar tipki incirlik ussunde ki abd askerleri gibi adanada saysiz olaya karistilar ama hic ceza almadilar.

Japonya'nın Okinawa Adası'ndaki ABD kuvvetlerine ait üsten kalkan MV-22 Osprey tipi askeri uçağın Avustralya kıyılarında denize düşmesinin ardından Japon hükümeti, aynı tip uçakların ülke hava sahasındaki uçuşlarının durdurulmasını istedi.

Savunma Bakanı Itsunori Onodera, kazanın sebebine dair "tatmin edici" açıklama yapılana dek Osprey marka uçakların Japon hava sahasındaki uçuşlarına ara verilmesini istediklerini söyledi.

Japon bakan, muhataplarından kazanın tam olarak neden kaynaklandığı ve bir daha yaşanmaması için ne gibi önlemler alınması gerektiği konusunda bilgilendirme talep ettiklerini belirtti.

Onodera, talebin, üs bölgesi ve çevresinde yaşayan vatandaşların endişelerini gidermeyi amaçladığını vurguladı.

3 ABD askeri bulunamadı

ABD silahlı kuvvetlerinin yaygın olarak kullandığı, uçak gemilerine helikopter gibi iniş-kalkış yapabilen MV-22 Osprey tipi bir askeri uçak, Avustralya'nın Queensland eyaleti kıyısındaki Shoalwater Körfezi yakınlarında Amerikan donanmasına ait USS Ronald Reagan uçak gemisine iniş yapmaya çalışırken denize düşmüştü.

Kazada uçakta bulunan 26 deniz piyadesinden 23'ü kurtarılırken, 3'ünün izine rastlanamamıştı.

Kaza sonrası Japonya'dan flaş açıklama

Yorumlar

okinava adasi ~ 7 yıl önce
2 dunya savasinda japonya kaybetti ve abd isgal etti o gunden beri abd o üstte .amerikan askeri o adada arabayla japonlara carptu ceza alamadilar ortbas japonlara tecavuz ettiler ortbas edildi yani japonlar hiv bir sey yapamiyorlar tipki incirlik ussunde ki abd askerleri gibi adanada saysiz olaya karistilar ama hic ceza almadilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000