23 Ekim 2020, Cuma 13:58:27

İstanbul'da düşen uçağın pilotu hayatını kaybetti!

Dün eğitim uçuşu sırasında düşen uçağın öğrenci pilotu Beytullah Nart hayatını kaybetti.
  • Sizler kimsiniz acaba , kim sizi astronot yaptı ? Bu öfkeniz bu kininiz niye ? Neden yarış içindesiniz ? Bu meslekte yarış diye bir şey yoktur , ne uçuş okullarının ,ne de insanların . Öncelikli görevimiz hepimizin can taşımaşı önce kendi canımızı sonra yolcuların canını , bir bilgi can kurtarır ! Er-Ah kendini övüyo , Afa kendini övüyo neyin yarışıdır bu ? Bir gün hepimiz aynı kokpit içinde oturucaz ve bir olup o uçağı indiricez. Hoş mu bu yaptıklarınız ! Astronotluğu bırakın önce insan olmayı , vicdanlı olmayı , saygılı olmayı öğrenin . Her kim olursa olsun ister tanıyın ister tanımayın havacılık camiasından bir can gitti ve elinizi vicdanınıza koyun o siz olabilirdiniz . Ben kurtarırdım , uçak kendi kurtarırdı diye bir şey yok ne kaptanlar ne f/olar ayrıldı aramızdan hepsi mi kötü pilottu , hepsi mi bu işi para için yapıyodu . Bırakın Allah aşkına konuşmak için yazmak için yazmayın ! Uçak sonaca olmasaymış , diamond kötüymüş , cessna kuratırmış ne düşüncesiz yorumlar bunlar böyle ! Herkes kendi uçağıyla ilgilensin bırakın o kötü bu kötü . Çorluya Ayjetliler gelince ortalığı karıştırıyomuş demişsiniz T7den çıktığımızda uzaylı gibi bakmıcaksınız o zaman , zamanında hezarfene geldiğinizde kaç defa pas geçtiniz ? Konuşmucaksınız , ne kimsenin pilotluğu hakkında ne de kimsenin hayalleri hakkında . Belki hayaliydi nerden biliyosunuz ? Parayla yapan ölür böyle bi şey mi var ! Ölüm yolda yürüyen adamın başına bile gelir ne diceksiniz o zaman ? PPL lisansına geliyim , bilgisiz , deneyimsiz hiç bir öğrenci lisansı alamaz , SHGMden gelen öğretmenler ( çoğu kaza kırımcıdır ) para için , mutlu etmek için , ayjet için checkten geçirip lisans sahibi yapmaz ! Kimse birini göz göre göre kendi elleriyle ölüme teslim etmez ! Ölüm bu şakaya gelmez ama gördüğüm kadarıyla ateş sadece düştüğü yeri yakarmış , sizler dedikodu yapmaya , yarışmaya devam ettiğiniz sürece havacılık sektörü gelişmez . Ne yazık ki sizin gibi insanlarla uçucağım için üzgünüm . Havacılık birliktir , can için birlik olmamız lazımdı ama çok yazık . Umarım bir gün bu durumda siz olmazsınız çünkü arkanızdan söylenler mezarın üstünde ki toprağa baskı yapar dayanamazsınız . Düşüncesiz olmayın , bu uçakta siz , ananız , babanız , kardeşiniz olabilirdi ve şunu unutmayın çıktığınız her uçuş sizin son uçuşunuzdur......
  • Ayjette hiçbir zaman eğitim olmadı.Hocaların egoları reklam edildi hepsi bu.Öğrencilerinin ne kadar bilgisiz olduğunu cümle alem biliyor.
  • Kaldı ki Er-ah ile ayjeti kıyaslamaya bile gerek yok.En başında öğrenciler gerçek bir uçak ile eğitime başlıyor.İşlevsel büyük bir meydan,SID si STAR'ı her şeyi mevcut.Hezarfen ve ayjet şişirilmiş bir balondan başka bir şey değildir.Sebebini de herkes çok iyi biliyor.
  • Ayjet uçuş okulu Türkiyenin En iyi eğitim vere kurumudur herkes bunu bilir, kendini ispatlamamış olsa yalnız uçuşa yollanmazdı, eminim elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmıştır buna kimsenin şüphesi olmasın .. tüm havacılık camiasının başı saolsun...
  • Gökyüzüne sevdalı kardeşim..İçimiz yandı .. Allah mekanını cennet eylesin..Ailesine sabır diliyorum, dayanmak çok zor .Artık çok sevdiğin gökyüzündesin ..!!! Çiğli 2.Ana Jet ‘ te yazar...’’ Ey ana .. Eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa , bırak uçsun ‘’...Hepimizin Başı Sağolsun..
  • Şu ana kadar T41-D(10sa), C152(60sa), C172(15sa), Evektor Supersport(10sa) ile uçtum. Cessna ile 1 yıl aradan sonra uçtuğumda bile çok rahat ettim. Özellikle uçuş eğitim hayatının başındakiler için Cessna'nın biraz daha rahat bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Hem alttan hem üstten kanat ile yatışlı-yatışsız perdövites ve viril tecrübe edenler bunu paylaşırsa güzel olur.
  • Kardeşimize Allah rahmet eylesin,ailesine sabırlar versin. Allah tekrarından korusun inşallah. Tüm şirketler bu üzücü olaydan gerekli dersleri çıkarmaları gerekiyor.
  • Arkadas pilot mu? PPL sahibi sanirim. Pilot pilot demissinjz de, PPL piltu farkli normal pilot farkli
  • ABD uçuş eğitiminde yalnız uçuş yok ; bizde sivil havacılık Genel müdürlüğü yurt dışında uçanların ; solo= yalnız uçuş eksik diyerek ABD uçuşlarını kabul etmiyor. Bu uçuş şirketlerinin işine geliyor , az öğretmen ile fazla öğrenci uçurmuş oluyor. Sivil havacılık bir düzenleme yapmalı .. ALLAH RAHMET EYLESİN AİLESİNE SABIR DİLİYORUM...

Dün eğitim uçuşu sırasında düşen uçağın öğrenci pilotu Beytullah Nart hayatını kaybetti.

Hezarfen Havalimanı’ndan kalkarak Büyükçekmece’de düşen eğitim uçağının pilotu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kazanın ardından ağır yaralı hastaneye kaldırılan Nart’ın kurtarılamadığı bildirildi.

©AirportHaber.com

İstanbul'da düşen uçağın pilotu hayatını kaybetti!

Yorumlar Tüm Yorumlar (128)

Bu yorum burda kalsın ! ~ 3 yıl önce
Sizler kimsiniz acaba , kim sizi astronot yaptı ? Bu öfkeniz bu kininiz niye ? Neden yarış içindesiniz ? Bu meslekte yarış diye bir şey yoktur , ne uçuş okullarının ,ne de insanların . Öncelikli görevimiz hepimizin can taşımaşı önce kendi canımızı sonra yolcuların canını , bir bilgi can kurtarır ! Er-Ah kendini övüyo , Afa kendini övüyo neyin yarışıdır bu ? Bir gün hepimiz aynı kokpit içinde oturucaz ve bir olup o uçağı indiricez. Hoş mu bu yaptıklarınız ! Astronotluğu bırakın önce insan olmayı , vicdanlı olmayı , saygılı olmayı öğrenin . Her kim olursa olsun ister tanıyın ister tanımayın havacılık camiasından bir can gitti ve elinizi vicdanınıza koyun o siz olabilirdiniz . Ben kurtarırdım , uçak kendi kurtarırdı diye bir şey yok ne kaptanlar ne f/olar ayrıldı aramızdan hepsi mi kötü pilottu , hepsi mi bu işi para için yapıyodu . Bırakın Allah aşkına konuşmak için yazmak için yazmayın ! Uçak sonaca olmasaymış , diamond kötüymüş , cessna kuratırmış ne düşüncesiz yorumlar bunlar böyle ! Herkes kendi uçağıyla ilgilensin bırakın o kötü bu kötü . Çorluya Ayjetliler gelince ortalığı karıştırıyomuş demişsiniz T7den çıktığımızda uzaylı gibi bakmıcaksınız o zaman , zamanında hezarfene geldiğinizde kaç defa pas geçtiniz ? Konuşmucaksınız , ne kimsenin pilotluğu hakkında ne de kimsenin hayalleri hakkında . Belki hayaliydi nerden biliyosunuz ? Parayla yapan ölür böyle bi şey mi var ! Ölüm yolda yürüyen adamın başına bile gelir ne diceksiniz o zaman ? PPL lisansına geliyim , bilgisiz , deneyimsiz hiç bir öğrenci lisansı alamaz , SHGMden gelen öğretmenler ( çoğu kaza kırımcıdır ) para için , mutlu etmek için , ayjet için checkten geçirip lisans sahibi yapmaz ! Kimse birini göz göre göre kendi elleriyle ölüme teslim etmez ! Ölüm bu şakaya gelmez ama gördüğüm kadarıyla ateş sadece düştüğü yeri yakarmış , sizler dedikodu yapmaya , yarışmaya devam ettiğiniz sürece havacılık sektörü gelişmez . Ne yazık ki sizin gibi insanlarla uçucağım için üzgünüm . Havacılık birliktir , can için birlik olmamız lazımdı ama çok yazık . Umarım bir gün bu durumda siz olmazsınız çünkü arkanızdan söylenler mezarın üstünde ki toprağa baskı yapar dayanamazsınız . Düşüncesiz olmayın , bu uçakta siz , ananız , babanız , kardeşiniz olabilirdi ve şunu unutmayın çıktığınız her uçuş sizin son uçuşunuzdur......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gittikçe derken ? ~ 3 yıl önce
Ayjette hiçbir zaman eğitim olmadı.Hocaların egoları reklam edildi hepsi bu.Öğrencilerinin ne kadar bilgisiz olduğunu cümle alem biliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru ~ 3 yıl önce
Kaldı ki Er-ah ile ayjeti kıyaslamaya bile gerek yok.En başında öğrenciler gerçek bir uçak ile eğitime başlıyor.İşlevsel büyük bir meydan,SID si STAR'ı her şeyi mevcut.Hezarfen ve ayjet şişirilmiş bir balondan başka bir şey değildir.Sebebini de herkes çok iyi biliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airline ~ 3 yıl önce
Ayjet uçuş okulu Türkiyenin En iyi eğitim vere kurumudur herkes bunu bilir, kendini ispatlamamış olsa yalnız uçuşa yollanmazdı, eminim elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmıştır buna kimsenin şüphesi olmasın .. tüm havacılık camiasının başı saolsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Scramble pilot ~ 3 yıl önce
Gökyüzüne sevdalı kardeşim..İçimiz yandı .. Allah mekanını cennet eylesin..Ailesine sabır diliyorum, dayanmak çok zor .Artık çok sevdiğin gökyüzündesin ..!!! Çiğli 2.Ana Jet ‘ te yazar...’’ Ey ana .. Eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa , bırak uçsun ‘’...Hepimizin Başı Sağolsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amator Pilot ~ 3 yıl önce
Şu ana kadar T41-D(10sa), C152(60sa), C172(15sa), Evektor Supersport(10sa) ile uçtum. Cessna ile 1 yıl aradan sonra uçtuğumda bile çok rahat ettim. Özellikle uçuş eğitim hayatının başındakiler için Cessna'nın biraz daha rahat bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Hem alttan hem üstten kanat ile yatışlı-yatışsız perdövites ve viril tecrübe edenler bunu paylaşırsa güzel olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atc ~ 3 yıl önce
Kardeşimize Allah rahmet eylesin,ailesine sabırlar versin. Allah tekrarından korusun inşallah. Tüm şirketler bu üzücü olaydan gerekli dersleri çıkarmaları gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duzeltme ~ 3 yıl önce
Arkadas pilot mu? PPL sahibi sanirim. Pilot pilot demissinjz de, PPL piltu farkli normal pilot farkli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PPL i olan ~ 3 yıl önce
pilot değil mi ? Sen yazını düzelt önce. Normal pilot ne ?
~ 3 yıl önce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tt ~ 3 yıl önce
ABD uçuş eğitiminde yalnız uçuş yok ; bizde sivil havacılık Genel müdürlüğü yurt dışında uçanların ; solo= yalnız uçuş eksik diyerek ABD uçuşlarını kabul etmiyor. Bu uçuş şirketlerinin işine geliyor , az öğretmen ile fazla öğrenci uçurmuş oluyor. Sivil havacılık bir düzenleme yapmalı .. ALLAH RAHMET EYLESİN AİLESİNE SABIR DİLİYORUM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bulent ~ 3 yıl önce
Bence yanlis bilgi sahibisin hocam, ben Kanada lisansli ticari pilotum ve her iki ulkede de solo var, ki kanunen olmak zorunda, istisnsiz!!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000