26 Ekim 2017, Perşembe 12:39:37

Kayserisporlu futbolcu havayolu kuruyor

Kayserispor'un forveti Asamoah Gyan, ülkesi Gana'da havayolu şirketi kuruyor.
  • Brawooo be adam sana turkıyedekı hırsızlara hak yıyenlere şirket kurup nasıl çalabılırız emekçinin hakkını nasıl gasp eder paraları aklarız veya nasıl farklı yollardan alicengız oyunları ıle ulkeye bır sorunda bız oluruz dıyenlere ıbretlık bır olay !!! Brawooo tebrıkler umarım guzel şeyler yaparsın sıyah adam.....
  • Kazasız belasız bol kazançlı uçuşlar!

Kayserispor'un forveti Asamoah Gyan, ülkesi Gana'da havayolu şirketi kuruyor.

BBC'de yer alan habere göre; Avrupa'nın çeşitli kulüplerinde uzun yıllar top koşturduktan sonra Kayserispor'a transfer olan yıldız futbolcu Asamoah Gyan, havacılık sektörüne giriyor. 

Ülkesi Gana'da gerekli girişimlerde bulunan futbolcu, şirketi kurmak için gerekli lisansları da aldı. Gana Devlet Başkanı Akufo Addo yaptığı açıklamada; futbolcu Gyan'ın havayolu şirketi için onay verdiklerini, şirketin ilk etapta kargo taşımacılığı yapacağını bildirdi.

Kargo taşımacılığı ile sektöre girecek olan 'Baby Jet' adındaki havayolu şirketinin kısa bir süre sonra yolcu taşımacılığına da başlayacağı kaydedildi.

Kayserisporlu futbolcu havayolu kuruyor

Yorumlar

Helal ~ 6 yıl önce
Brawooo be adam sana turkıyedekı hırsızlara hak yıyenlere şirket kurup nasıl çalabılırız emekçinin hakkını nasıl gasp eder paraları aklarız veya nasıl farklı yollardan alicengız oyunları ıle ulkeye bır sorunda bız oluruz dıyenlere ıbretlık bır olay !!! Brawooo tebrıkler umarım guzel şeyler yaparsın sıyah adam.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsun! ~ 6 yıl önce
Kazasız belasız bol kazançlı uçuşlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000