11 Temmuz 2017, Salı 09:12:55

Kayseri'de yamaç paraşütü kazası

Kayseri Ali Dağı’ndan yamaç paraşütü ile atlayan amatör havacı 49 yaşındaki Sabri Kavuncu, rüzgarın etkisiyle 15 metre yükseklikten tribünlere çakıldı.
  • Geçen hafta Kayseri'de evinde otururken ölenlerin sayısını da verseler keşke. hemen engelle, sınırla, kısıtla mantığı. Ölmeyi toptan yasaklayalım olsun bitsin.
  • mekani cennet olsun.yakınlarına sabırlar.
  • 2 gün önce pazar ikindi vakti paraşütçüleri izlemek için ilk defa Ali Dağı'na çıktım. Malesef kontrol yok önlem yok, kimi gerçekten uçuyor kimide artistlik derdinde insanların üzerinde yakın mesafe uçuyor. Bir vatandaşta alkol almak için mola veriyor, sonra tekrar havalanıyor. Bu işlerden kim sorumlu veya hangi kurum sorumlu ise lütfen önlem alsın. Daha fazla can kayıpları yaşanmaması adına daha sıkı kontrol ve denetimin olması gerekir, sportif havacılık kontrolsüz havacılık değildir.

Kayseri Ali Dağı’ndan yamaç paraşütü ile atlayan amatör havacı 49 yaşındaki Sabri Kavuncu, rüzgarın etkisiyle 15 metre yükseklikten tribünlere çakıldı. Ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Kavuncu, geçen ay kızı ile birlikte üniversiteden mezun olduktan sonra diploma sevinçlerini baba-kız birlikte yamaç paraşütü yaparak kutlamışlardı.

Ticaretle uğraşan ve 9 yıldır yamaç paraşütü uçuşu yapan Sabri Kavuncu, dün akşam saatlerinde Talas ilçesi'ndeki Ali Dağı'ndan paraşütüyle atlayış yaptı. Kavuncu inişe yaklaştığı sırada rüzgarın etkisiyle paraşütü kapanınca yaklaşık 15 metre yükseklikten tribünlere düştü. Paraşütçü arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri bevk edildi. Ağır yaralanan Kavuncu, ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Kavuncu, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.(Hürriyet)

Kayseri'de yamaç paraşütü kazası

Yorumlar

oturan da ~ 7 yıl önce
Geçen hafta Kayseri'de evinde otururken ölenlerin sayısını da verseler keşke. hemen engelle, sınırla, kısıtla mantığı. Ölmeyi toptan yasaklayalım olsun bitsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GL ~ 7 yıl önce
mekani cennet olsun.yakınlarına sabırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önlem Alınmalı ~ 7 yıl önce
2 gün önce pazar ikindi vakti paraşütçüleri izlemek için ilk defa Ali Dağı'na çıktım. Malesef kontrol yok önlem yok, kimi gerçekten uçuyor kimide artistlik derdinde insanların üzerinde yakın mesafe uçuyor. Bir vatandaşta alkol almak için mola veriyor, sonra tekrar havalanıyor. Bu işlerden kim sorumlu veya hangi kurum sorumlu ise lütfen önlem alsın. Daha fazla can kayıpları yaşanmaması adına daha sıkı kontrol ve denetimin olması gerekir, sportif havacılık kontrolsüz havacılık değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tehlikeli. ~ 7 yıl önce
Oraya cikip ucanlar zaten sertifikali ve belirli bir Tecrübeye sahip. Bu Tür kazalar Dünyanin heryerinde hemen hemen heryil oluyor.size tehlikeli Gelen seyler bu insanlar icin eglence olabiliyor. Gecen hafta Avusturyanin tecrübeli yarisma parasütcülerinden biride parasüt Kazasi gecirerek hayatini kaybetti. Madem senin icin hersey tehlikeli otur evinde orada ne isin var. Denetim olunca kaza olmuyormu?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000