11 Mart 2014, Salı 19:45:50

KAYIP UÇAKTA FLAŞ GELİŞME

Güney Çin Denizi üzerinde uçtuğu sırada kaybolan Malezya Havayollarına ait Boeing 777 uçağının rotasını değiştirdiği belirlendi
  • Bence kesin uzaylilar kacirdi incelemeler ve deneyleri yaptiklari zaman herkesi sagsaglim ayni rotada kaldigi yerden devam ettircekler :)))
  • Demek ki neymiş? Malezya, Vietnam, Tayland, Kamboçya, Myanmar, Endonezya, ve hatta Laos, birbirlerine o kadar güveniyorlar ki, hiçbiri ADS-B veya eski Mode-S farketmez, transponder'ı sinyal göndermeyen bir uçağı takip edecek yetenekte radar sistemlerine sahip değiller.
  • bu ucak korsanlar veya pilotlar tarafindan kacirilmis ve yakinlardaki gizle bir askeri us veya havalimanina inmis.. yolculardan bazilarinin telinin sinyal vermesi hatta calmasi ucagin yerde oldugunu gosteriyor.. acikcasi ya pazarlik suruyor yada devletlerarasi o bolgede bir haltlar cevriliyor.. baska hicbir mantikli bir sey gelmiyor aklima
  • Ucaktaki yolcularin cep telefonlari caliyor! Ucak patlasa telefonda patlamazmi ?
  • Tronsponder turn off also.
  • ucak kacırılmıs olabılır.
  • Uçak rotasını önüne kötü hava çıkıncada değiştirir ne var bunda?
  • Bu haber ucagin kacirilma ihtimalinin yuksek oldugunu goz onune sermektedir.kokpit ekibi hijack kodu vernedigine gore bu isi iyi bilenler planamistir.ucak dustuyse elt sinyali neden alinamiyor.ucagin akibetinedir?
  • 25 baş açı ile normal rotasını takip ediyordu. Way pointte 52 baş açı olan rotaya dönüşte dönüşü tamamlayamadan 40 derecede ailerona gelen kuvvet etkisinden dolayı daha önceden hasarlı ve metal yorgunluğu olan sağ kanadını kaybetti. Sola vortex ile okyanusa düştü.
  • Ve ucaktakiler sag cikar iki rekat namazdan sonra oldurulurler.

Güney Çin Denizi üzerinde uçtuğu sırada kaybolan Malezya Havayollarına ait Boeing 777-200 uçağının rotasını değiştirdiği belirlendi.

Malezya’daki yerel gazetelerden Berita Harian, Malezya ordu yetkililerine dayanarak verdiği haberde, rotasını değiştiren uçağın sivil makamlarca rapor edilen son noktadan yüzlerce kilometre ötedeki Malacca Boğazı'na yöneldiğinin saptandığını duyurdu.


Gazetenin, Malezya Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Rodzalı Daud'a dayanarak verdiği habere göre, Malezya'ya ait bir askeri üssün radarı, uçağı Endonezya’nın Sumatra adası, Malezya ve Tayland arasında yeralan Malacca Boğazı’nın kuzey ucundaki Pulao Perak bölgesinde uçarken tespit etti.

Sözkonusu haber, soruşturmayı yürüten Malezya ordusundan üst düzey bir yetkili tarafından da teyit edildi. Yetkili uçağın radarda belirlendiği sırada alçaktan uçtuğunun sanıldığını kaydetti.

Malezya ordusu yetkililerince yapılan son açıklamalar, 8 Mart’ta Güney Çin Denizi üzerinde uçtuğu sırada kaybolan uçağın etrafındaki esrar perdesini daha da derinleştirdi.

KAYIP UÇAKTA FLAŞ GELİŞME

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bence kesin uzaylilar kacirdi incelemeler ve deneyleri yaptiklari zaman herkesi sagsaglim ayni rotada kaldigi yerden devam ettircekler :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 10 yıl önce
Demek ki neymiş? Malezya, Vietnam, Tayland, Kamboçya, Myanmar, Endonezya, ve hatta Laos, birbirlerine o kadar güveniyorlar ki, hiçbiri ADS-B veya eski Mode-S farketmez, transponder'ı sinyal göndermeyen bir uçağı takip edecek yetenekte radar sistemlerine sahip değiller.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cok ilginc ~ 10 yıl önce
bu ucak korsanlar veya pilotlar tarafindan kacirilmis ve yakinlardaki gizle bir askeri us veya havalimanina inmis.. yolculardan bazilarinin telinin sinyal vermesi hatta calmasi ucagin yerde oldugunu gosteriyor.. acikcasi ya pazarlik suruyor yada devletlerarasi o bolgede bir haltlar cevriliyor.. baska hicbir mantikli bir sey gelmiyor aklima

Yanıtla

Kalan karakter 1000
N/A ~ 10 yıl önce
bu bilgi resmen dogrulanmadı. Daha dogrusu Malesian Airlines, ailelerin istegi üzerine bunu denediklerini ancak telefonların calmadıgını bildirdi.
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Ucaktaki yolcularin cep telefonlari caliyor! Ucak patlasa telefonda patlamazmi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 Driver ~ 10 yıl önce
Tronsponder turn off also.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ad ~ 10 yıl önce
ucak kacırılmıs olabılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaptan ~ 10 yıl önce
Uçak rotasını önüne kötü hava çıkıncada değiştirir ne var bunda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erek cagri kartal ~ 10 yıl önce
atc nin haberi olurdu oyle bir durumda zira izinsiz yapilmaz bu isler...
dogrusoz ~ 10 yıl önce
Bu haber ucagin kacirilma ihtimalinin yuksek oldugunu goz onune sermektedir.kokpit ekibi hijack kodu vernedigine gore bu isi iyi bilenler planamistir.ucak dustuyse elt sinyali neden alinamiyor.ucagin akibetinedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B777 ~ 10 yıl önce
25 baş açı ile normal rotasını takip ediyordu. Way pointte 52 baş açı olan rotaya dönüşte dönüşü tamamlayamadan 40 derecede ailerona gelen kuvvet etkisinden dolayı daha önceden hasarlı ve metal yorgunluğu olan sağ kanadını kaybetti. Sola vortex ile okyanusa düştü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wingtip ~ 10 yıl önce
fena değil bence senaryo. ama wingtip hasarı kanat yapısında o kadar büyük etki yapar mı? ayrıca 12 yılda metal yorgunluğundan bahsetmek çok mantıklı değil.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ve ucaktakiler sag cikar iki rekat namazdan sonra oldurulurler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000