19 Şubat 2019, Salı 09:22:24

Kayıp uçak hakkında bir iddia daha!

239 yolcusu ve mürettebatıyla birlikte 2014 yılında Pekin'e gitmek üzere Kuala Lumpur'dan ayrıldıktan sonra ortadan kaybolan kayıp Malezya uçağı MH370 ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.
  • Ya bukadar saflik olmaz , kocaman bir ucak nasil denize cakilir ve bir damla yakit veya yag su uzerine cikmaz Hatta bir kirik parca bile su yuzune cikmazmi. UCAGI USA USSUNE INDIRDILER.
  • Daha uçağın enkazı bile bulunamamış, nerede olduğu bilinmiyor, adam kafasına göre senaryo yazmış.
  • Duyduğum en saçma senaryo, Bunu da haber diye yayınlıyorsunuz..
  • Bu iddia da en saçması olmuş. Şey gibi: Ben diyorum Antarktika, sen diyosun g....e mantar t..a. Olayın gizlenen aslı şudur: Uçak Antraktika'yı geçerek, insanlıktan gizlenen dış kıtalara indi. Yolcular yaşıyor fakat artık orada kalacaklar ve geri gönderilmeleri düşünülmüyor.
  • Uzak uçuş uçağında 2 pilot? Sanırım bu adam hayal dünyasında! 3 pilot olur kokpitte. Küçük tip uçak sanan ve bilgisiz birinin senaryo dünyası resmen.
  • ABD yetkilileri yıllar sonra şöyle bir açıklama yapacak. "Biz uzaydan yeni geliştirdiğimiz lazer silahını denerken yanlışlıkla Malezya uçağını vurup toz haline getirmiş olabiliriz."
  • vahiy mi gelmis yoksa o ucakta mıymıs :D
  • LUFTHANSA degil GERMANWINGS A320.
  • Olayın gerçeği şu kaptan pilot bilinçli bir şekilde uçağın tüm iletişimini kesip mesajını gerekli yerlere ilettikten sonra çakmıştır. Olayı Malezya hükümeti biliyor hatta tüm araştırmacılar biliyor
  • Madem tek sorun kabin basıncı, 14bin feet irtifaya inip hipoksiden kurtulmak çok mu zormuş. Saatlerce uçmuşmuş sonra oksijensizlikten ölmüşmüş duyduğum en mantıksız teorilerden

239 yolcusu ve mürettebatıyla birlikte 2014 yılında Pekin'e gitmek üzere Kuala Lumpur'dan ayrıldıktan sonra ortadan kaybolan kayıp Malezya uçağı MH370 ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Malezya yolcu uçağı MH370, 239 yolcusu ve mürettebatıyla birlikte 2014 yılında Pekin'e gitmek üzere Kuala Lumpur'dan ayrıldıktan sonra ortadan kaybolmuştu.

Fakat yazar Christine Negroni kayıp uçak ile ilgili şaşırtan bir iddia ortaya attı.

Express'in haberine göre Negroni, kayıp Malezya uçağı MH370 denize çakıldığı anlarda uçakta bir kişinin canlı olduğu iddia etti. Negroni'nin iddiasına göre MH370 denize çakıldığı anlarda yardımcı pilot hayattaydı. Negroni, kalkıştan 30 dakika sonra uçakta basıncın alındığını, yolculara 15 dakika yetecek oksijen kaldığını ve bu sebeple yolcuların tümünün 15 dakika içinde öldüğünü iddia etti.

Negroni'nin iddiasına göre kaptan pilot kokpite geri dönemedi ve yardımcı pilot uçağı indirmeye çalışırken "saatlerce cesetlerle uçuş" gerçekleştirdi.

Negroni, yardımcı pilot başarısız olsa bile o uçakta son hayatta kalan kişi olduğunu ifade etti.

Ancak tüm çabalarına rağmen bir süre sonra o da bilincini kaybetti ve bu esnada uçak okyanusa çakıldı.

Kayıp uçak hakkında bir iddia daha!

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Mert ~ 5 yıl önce
Ya bukadar saflik olmaz , kocaman bir ucak nasil denize cakilir ve bir damla yakit veya yag su uzerine cikmaz Hatta bir kirik parca bile su yuzune cikmazmi. UCAGI USA USSUNE INDIRDILER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uydurma ~ 5 yıl önce
Daha uçağın enkazı bile bulunamamış, nerede olduğu bilinmiyor, adam kafasına göre senaryo yazmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 5 yıl önce
Duyduğum en saçma senaryo, Bunu da haber diye yayınlıyorsunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antarktika ~ 5 yıl önce
Bu iddia da en saçması olmuş. Şey gibi: Ben diyorum Antarktika, sen diyosun g....e mantar t..a. Olayın gizlenen aslı şudur: Uçak Antraktika'yı geçerek, insanlıktan gizlenen dış kıtalara indi. Yolcular yaşıyor fakat artık orada kalacaklar ve geri gönderilmeleri düşünülmüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 5 yıl önce
Uzak uçuş uçağında 2 pilot? Sanırım bu adam hayal dünyasında! 3 pilot olur kokpitte. Küçük tip uçak sanan ve bilgisiz birinin senaryo dünyası resmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çoklu ekip. ~ 5 yıl önce
Dostum 3 veya 4 pilotlu uçuşlarda, iniş ve kalkış safhasında herkes kokpitte bulunur bu doğru. Ancak düz uçuş sırasında 2 pilot görev yaparken diğer pilot veya pilotlar dinlemede olur arka kısımda.
Aa ~ 5 yıl önce
ABD yetkilileri yıllar sonra şöyle bir açıklama yapacak. "Biz uzaydan yeni geliştirdiğimiz lazer silahını denerken yanlışlıkla Malezya uçağını vurup toz haline getirmiş olabiliriz."

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cc ~ 5 yıl önce
vahiy mi gelmis yoksa o ucakta mıymıs :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B727-2F2 ~ 5 yıl önce
LUFTHANSA degil GERMANWINGS A320.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 5 yıl önce
Olayın gerçeği şu kaptan pilot bilinçli bir şekilde uçağın tüm iletişimini kesip mesajını gerekli yerlere ilettikten sonra çakmıştır. Olayı Malezya hükümeti biliyor hatta tüm araştırmacılar biliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçma ~ 5 yıl önce
Madem tek sorun kabin basıncı, 14bin feet irtifaya inip hipoksiden kurtulmak çok mu zormuş. Saatlerce uçmuşmuş sonra oksijensizlikten ölmüşmüş duyduğum en mantıksız teorilerden

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000