26 Ocak 2019, Cumartesi 16:21:08

Kayıp uçağı arama çalışmaları yeniden başladı

Arjantinli futbolcu Emiliano Sala'nın da içinde bulunduğu uçak geçtiğimiz hafta içi kaybolmuştu. Uçak için yürütülen arama çalışmaları Guernsey Polisi tarafından durdurulduğu açıklanmıştı. Sala'nın ailesi ve yakınları tarafından oluşturulan fonla arama çalışmaları yeniden başladı.
  • 17 milyon euro transfer ücreti fakat arama kurtarma toplanan 140 bin euro yardim ile tekrar başlıyor.
  • Ya ben size ölmüşdür demedim mi bosuna masraf aramayın..

Guernsey Polisi, Emiliano Sala'yı Nantes'tan Cardiff'e taşıyan ve Manş Denizi üzerindeyken kaybolan uçak için yapılan arama çalışmalarını durdurduğunu açıklamıştı. Fransız basını ise aramaların bu kez başka bir ekip tarafından yeniden başlatıldığını duyurdu.

Nantes'tan Cardiff City'e 17 milyon Euro karşılığında transfer olan Emiliano Sala'yı taşıyan uçak, geçtiğimiz pazartesi günü Manş Denizi üzerindeyken radardan çıkmıştı.

Günlerdir haber alınamayan uçakla ilgili arama çalışmaları da Guernsey Polisi tarafından perşembe günü durdurulmuştu. Büyük tepki çeken bu kararın ardından kayıp uçakla ilgili bugün flaş bir gelişme yaşandı.

Fransızların dünyaca ünlü spor gazetesi L'Equipe'in okuyucularıyla paylaştığı habere göre Sala'nın ailesi ve yakınları tarafından başlatılan kampanya sonucunda 140 bin Euro'luk bir yardım toplandı ve bu fonla arama çalışmaları yeniden başlatıldı.

David Mearns ve ekibi tarafından yürütülecek çalışma için bugün iki gemi İngiltere'den yola çıktı. Aramaların kaç gün süreceği ise henüz belirlenmedi.

Kayıp uçağı arama çalışmaları yeniden başladı

Yorumlar

Yardım ~ 5 yıl önce
17 milyon euro transfer ücreti fakat arama kurtarma toplanan 140 bin euro yardim ile tekrar başlıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canıtın ~ 5 yıl önce
Ya ben size ölmüşdür demedim mi bosuna masraf aramayın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayıp be ~ 5 yıl önce
Aynı şey senin de başına gelebilir hiç mi Allah korkun yok yorum yapma bari

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000