05 Ekim 2022, Çarşamba 11:37:33

Kayıp Kabin Memuru Bulundu

Türk Hava Yolları'nda (THY) kabin memuru olarak görev yapan Murat Cenk Beytorun için kayıp ilanı verilmişti. Beytorun'un bulunduğu öğrenildi.
  • Demiştim genç geziyordur diye
  • Macera dolu Amerika özgürlükler ülkesi ,vay beee.
  • Bir akşam Moldova'da manitayla cadde de konuşuyoruz.Polis geldi kıllığına pasaport sordu gösterdim yetmedi lavuğa neyse kız 10 leyi para ver dedi kahve parasıymış aldı ikiledi.Yine Amsterdam'dayım 2002 yılların da KLM beleş bilet veriyor paso bilet alıyorum neyse Schipol Havalimanı pasaport polisleri bütün belgeleri biletleri THY ID kartı vs.sunmama rağmen resmen şüpheli yolcu muamelesi yapmıştı ofis ofis gezmiştim sonun da hiç bir şey bulamadılar Red Light'a doğru yol almıştım ✈
  • ABD'de polis yaninda kimligi yok diye kimseyi nezarete goturup iki gun ali koyamaz, hikayenin eksik tarafi oldugu kesin.
  • Adam arkadaşlarına sinirlenmiş tartışmış, sonra arabayı telefonu vs ne varsa evde bırakıp kafa dinlemeye çıkmış kafa dinlerken de polisler rahat vermemiş gel nezarette dinlersin kafayı demişler, millette ulaşamayınca haklı olarak kayıp ilanı vermiş işin Aslı bu herkesin başına gelebilir
  • kimliksiz gezmek nedir ya heleki yurtdışında şaka gibi....
  • ABD polisi de bizim polisler gibi merhamet ne Gezer. Adamlar konuşurken bile eli tetikte konuşuyor. Yolun sağına çekip GPS ayarlasan ensende bitiyorlar. Gözümün önünde zencileri yerde oturuyor diye karakola götürdü. Adamlar oturmuş sohbet ediyordu. Allah devletimize vatanımıza zeval vermesin. Cennet gibi vatanimiz var.
  • Ki
  • İyi bari ailesi adına sevindim.
  • Gerçekten ülke olarak kilitlendiğimiz bir konuydu. Bulunmasına sevindik.

Türk Hava Yolları'nda (THY) kabin memuru olarak görev yapan Murat Cenk Beytorun için kayıp ilanı verilmişti. Beytorun'un bulunduğu öğrenildi.

THY'den bir süre önce istifa eden Beytorun'un Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) San Clemente şehrinde yaşadığı belirtilmiş ve geçtiğimiz Cuma gününden bu yana haber alınamadığı ifade edilerek sosyal medya üzerinden kayıp ilanı paylaşıldı.

AirportHaber'in Beytorun'un ailesinden edindiği bilgiye göre; Murat Cenk Beytorun'un şehir merkezindeki bir parkta oturduğu sırada bölge polisi tarafından rutin kontrollerde yanında kimliği bulunmadığı ve bu nedenle gözaltına alınarak nezarete götürüldüğü öğrenildi. Beytorun'un 2 günlük nezaret süreci sonrası serbest bırakıldığı ve kendisinden haber alınamadığı için ailesi tarafından kayıp ilanı paylaşıldığı belirtildi.

©AirportHaber.com

Kayıp Kabin Memuru Bulundu

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

X ~ 1 yıl önce
Demiştim genç geziyordur diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tabisi ~ 1 yıl önce
Macera dolu Amerika özgürlükler ülkesi ,vay beee.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXX ~ 1 yıl önce
Bir akşam Moldova'da manitayla cadde de konuşuyoruz.Polis geldi kıllığına pasaport sordu gösterdim yetmedi lavuğa neyse kız 10 leyi para ver dedi kahve parasıymış aldı ikiledi.Yine Amsterdam'dayım 2002 yılların da KLM beleş bilet veriyor paso bilet alıyorum neyse Schipol Havalimanı pasaport polisleri bütün belgeleri biletleri THY ID kartı vs.sunmama rağmen resmen şüpheli yolcu muamelesi yapmıştı ofis ofis gezmiştim sonun da hiç bir şey bulamadılar Red Light'a doğru yol almıştım ✈

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzman ~ 1 yıl önce
ABD'de polis yaninda kimligi yok diye kimseyi nezarete goturup iki gun ali koyamaz, hikayenin eksik tarafi oldugu kesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşin Aslı ~ 1 yıl önce
Adam arkadaşlarına sinirlenmiş tartışmış, sonra arabayı telefonu vs ne varsa evde bırakıp kafa dinlemeye çıkmış kafa dinlerken de polisler rahat vermemiş gel nezarette dinlersin kafayı demişler, millette ulaşamayınca haklı olarak kayıp ilanı vermiş işin Aslı bu herkesin başına gelebilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yıl olmuş 2022 ~ 1 yıl önce
kimliksiz gezmek nedir ya heleki yurtdışında şaka gibi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarkan ~ 1 yıl önce
ABD polisi de bizim polisler gibi merhamet ne Gezer. Adamlar konuşurken bile eli tetikte konuşuyor. Yolun sağına çekip GPS ayarlasan ensende bitiyorlar. Gözümün önünde zencileri yerde oturuyor diye karakola götürdü. Adamlar oturmuş sohbet ediyordu. Allah devletimize vatanımıza zeval vermesin. Cennet gibi vatanimiz var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cennete gel ~ 1 yıl önce
gel cennette yaşa o zaman, amerika'da ne işin var?
Tarkan ~ 1 yıl önce
Fazla film izleme sana zarar vermiş. Türkiye cennet amerika cehennem falan demeye başlamışın. Onun için bütün dünya amerikaya gitmek için can atıyor. Bizede suriyeli ve afganlar gelmek için can atıyor
Niye kaybolmuş ~ 1 yıl önce
Ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre ~ 1 yıl önce
Parkta oturduğu sırada kimlik yok diye polisler karakola götürmüş işte. Kaybolmamış, karakoldaymış.
Fo ~ 1 yıl önce
İyi bari ailesi adına sevindim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 1 yıl önce
Gerçekten ülke olarak kilitlendiğimiz bir konuydu. Bulunmasına sevindik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000