15 Şubat 2013, Cuma 08:31:49

KAYBOLAN UÇAKLA İLGİLİ YENİ GELİŞME

Modacı Vittorio Missoni ile eşini taşıyan ve Venezuela'da 45 gün önce kaybolan uçaktan iki bavul, Karayipler'de bulundu.

Ünlü İtalyan modacı Vittorio Missoni ile eşini taşıyan ve Venezuela'nın batısında 45 gün önce kaybolan uçaktan iki bavulun Karayipler'deki Bonaire Adası'nda bulunduğu bildirildi.

Bonaire polis sözcüsü Hans Baltus, Missoni'yi taşıyan uçaktan iki bavulun bulunduğunu doğrulayarak, çantaların isim etiketleriyle ilgili detaylı bilgi vermeyi redetti.

Missoni ailesinin arkadaşı Claudio Verna ise yetkililerin verdiği bilgiler doğrultusunda iki çantanın Missoni ve ailesine ait olduğunu belirtti.

Ünlü Missoni Moda Evi'nin yöneticisi Missoni ile eşi Maurizia Castiglioni'nin yanı sıra çiftin 2 İtalyan arkadaşını taşıyan BN-2 Islander tipi çift motorlu uçak, 4 Ocak'ta Los Roques Adası'ndan kalkış yaptıktan kısa süre sonra radar ekranlarından kaybolmuştu.

Geçen ay da son anda uçuşu kaçıran bir yolcuya ait olan bavul Karayipler'deki Curacao Adası'nın kuzey kıyılarında Alman bir turist tarafından bulunmuştu.

KAYBOLAN UÇAKLA İLGİLİ YENİ GELİŞME

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000