16 Nisan 2019, Salı 17:05:57

Katar uçağında alkollü mürettebat şoku!

Katar Havayolları'nın Helsinki-Doha seferini yapacak yolcu uçağında uçuş ekibinden 2 kişinin sarhoş oldukları gerekçesiyle seferin ertelendiği bildirildi.
  • biri First Officer diğeri Kabin Memuru
  • Araplar raki icmeye baslamis. Haram degilmi ????
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • YA BUNE Kİ THY DE ATILAN SON TİS KAZIĞI VE PERSONEL YÖNETİMİ BAŞKANLIĞININ ÇALIŞANLARA BASKISI , EKİP PLANLAMANIN KAZIKLARI SONRASI THY GREAT SCANDAL BAŞLIKLARI ALTINDA DÜNYA BASININDA ÇIKACAK HABERLERİ DÜŞÜNÜYORUMDA BAKIN O ZAMAN SİZ GÖRÜN İŞTE NASIL 3 KURUŞ İÇİN MİLLETİN EKMEĞİ İLE OYNANIR HADİ YANDAŞ BASINDA ÇIKARTMAZSANIZ SİZ YAYINLARIDA YA.BILD DE BBC DE CNN DE SÖZCÜDE ÇIKACAK REZİLLİK HABERLERİNİ NASIL ÖNLÜCEKLER BAKALIM ... HAYDI GERİ SAYIM BAŞLADI ŞURADA AYIN 2.SİNE NE KALDIM... ŞİMDİDEN VPN LERİ AYARLAYIN BAKIN HAYALİ DENEN ŞEYLER NASIL OLMUŞ ... BU WHATS UP GRUPLARINDAKİ DANDİK YAZIŞMALARA BENZEMİYOR DİREKT TAKE OFF TAN TOUCH DOWN A. ! ! !

Katar Havayolları'nın Helsinki-Doha seferini yapacak yolcu uçağında uçuş ekibinden 2 kişinin sarhoş oldukları gerekçesiyle seferin ertelendiği bildirildi.

Finlandiya polisi, Katar Havayolları'nın bu sabah 09.50’de gerçekleşmesi planlanan Helsinki-Doha seferinin, mürettebattan 2 kişinin sarhoş olduklarından şüphelenildiği gerekçesiyle 22.00'ye kadar ertelendiğini duyurdu.

Polisten yapılan açıklamada, Finlandiya’nın başkentindeki Helsinki Havalimanı'ndan kalkması beklenen uçağın mürettebatı hakkında 'sarhoş olduklarından şüphelenildiği yönünde' ihbar alındığı belirtildi. Söz konusu kişilerin uçuştan alındığı öğrenilirken, görevlerine ilişkin detay verilmedi.

Şikayetin saat 08.28'de geldiği belirtilen açıklamada, uçuşun gece saat 22.00'ye ertelendiği ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı duyuruldu.

Katar uçağında alkollü mürettebat şoku!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

nk ~ 5 yıl önce
biri First Officer diğeri Kabin Memuru

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B727-2F2 ~ 5 yıl önce
Araplar raki icmeye baslamis. Haram degilmi ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 5 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kokpit ~ 5 yıl önce
YA BUNE Kİ THY DE ATILAN SON TİS KAZIĞI VE PERSONEL YÖNETİMİ BAŞKANLIĞININ ÇALIŞANLARA BASKISI , EKİP PLANLAMANIN KAZIKLARI SONRASI THY GREAT SCANDAL BAŞLIKLARI ALTINDA DÜNYA BASININDA ÇIKACAK HABERLERİ DÜŞÜNÜYORUMDA BAKIN O ZAMAN SİZ GÖRÜN İŞTE NASIL 3 KURUŞ İÇİN MİLLETİN EKMEĞİ İLE OYNANIR HADİ YANDAŞ BASINDA ÇIKARTMAZSANIZ SİZ YAYINLARIDA YA.BILD DE BBC DE CNN DE SÖZCÜDE ÇIKACAK REZİLLİK HABERLERİNİ NASIL ÖNLÜCEKLER BAKALIM ... HAYDI GERİ SAYIM BAŞLADI ŞURADA AYIN 2.SİNE NE KALDIM... ŞİMDİDEN VPN LERİ AYARLAYIN BAKIN HAYALİ DENEN ŞEYLER NASIL OLMUŞ ... BU WHATS UP GRUPLARINDAKİ DANDİK YAZIŞMALARA BENZEMİYOR DİREKT TAKE OFF TAN TOUCH DOWN A. ! ! !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne diyon ~ 5 yıl önce
Ne diyon birader anlamadim valla bidaha yazsana Bu haberin altinda
DİYOR Kİ ~ 5 yıl önce
Uçak seyir halinde iken yani içinde yolcular var iken Kaptan ve FO kokpitte uçuş güvenliğini tehlikeye düşürücek bazı ayıp şeyler yapmışlar . FO da kaptanın ona ne teklif ediceğini bildiği için bakın sizler yaptınız benim neyim eksik diyerek kokpitte olan herşeyi kameraya kayıt etmiş sonra fo bunu arkadaşlarına izletirken içlerinden biri bu kaydı kopyalamış . Şimdi bunu kopyalan şahıs şirkette son yapılan uygulamalara uyuz olduğu için bunu dış basına vericekmiş artık görüntülerde ne var ise bu görüntüler bayağı bir ses getirecekmiş... Şimdi anladınmı zaten bilen biliyordu şimdi kayıt var ... Zaten yakında izlersin o zaman daha iyi anlarsın diyor ...
Ne diyon diyenim ~ 5 yıl önce
Valla agzina saglik tsk ederim gercekten anlamamistim Selametle
Volvo ~ 5 yıl önce
Bir de Türkçe'si iyi olsaydı kim bilir neler anlatacaktı?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000