22 Ocak 2016, Cuma 13:47:01

Kastamonu'dan Salzburg'a ilk uçuş

5 Temmuz 2013 tarihinde ilk yurtiçi uçuşun gerçekleştiği DHMİ Kastamonu Havalimanı’ndan, ilk yurt dışı uçuş ise 21 Ocak 2016 tarihinde kayıtlara geçti.
  • NEYSE ÖNÜMÜZDEKİ AY İSTATİSTİKLERDE KAÇ YOLCU OLDUĞUNU GÖRÜRÜZ.
  • Gastımonu gastımonu ... dep dep dep :)))
  • Ne oldu beyler rahatsız mı oldunuz Kastamonu da iyi şeylerin olması sizleri neden geriyor anlayamadım herkes işine baksın beğenmeyen sktrsin gitsin hem sonra kentin ortasın dan nehir değil dere geçiyor.
  • Hadi bakalım hayırlısı olur inşallah.
  • Bu güzide hattı halkımıza sunmayan THYyi burdan hep beraber kınıyoruz, Kastamonu olmadı Gümüşhane havalimanımız açılınca bari oradan uçun
  • Yolcuların adını caddeye verelim vermesinede, adamlar yabancıydı
  • Gerçekten çok güzel bir yorum olmuş :) hislerimiz aynı demek ki. Bu haber, hak ettiği gibi 2 satır verilse, "hiçbir detay yazmamışsınız, bu nasıl haber?" diye yorum atanlar dolar siteye. Bu şekilde verilince de komik kaçıyor haber, 5 mach sürati olan uçak yapma hedefi ile yola çıkıp hürkuş eğitim uçağı ile imalatı ile maceranın sonlanması gibi. O halde, demek ki haberin yazım diline bakmak gerek. Yazı diline de bakıyorum, aslında ben daha iyisini yapamam, eleştirilecek bir şey yok, ama farkettim ki her şey o son cümleden kaynaklanıyor :) zamm-ı cümle. Anlaşılmamış gibi bir kere daha "DHMİ Kastamonu Havalimanında ilk hizmet verilmiş ve ilk yurt dışı uçuşta gerçekleşmiş oldu." deyince o gereksiz heyecan duygusu yayılıyor insanın içine..
  • bu ucusu gerçekleştiren arkadaşların. kastamonunun önemli caddelerine isimleri verilmeli !!!

5 Temmuz 2013 tarihinde ilk yurtiçi uçuşun gerçekleştiği DHMİ Kastamonu Havalimanı’ndan, ilk yurt dışı uçuş ise 21 Ocak 2016 tarihinde kayıtlara geçti.

Bilindiği üzere DHMİ Kastamonu Havalimanı, başlatılan girişimler sonucunda Bakanlık oluru ile uluslararası direkt uçuşlar için ülkemize giriş-çıkış yapacak kişilerin pasaport ve gümrük işlemlerinin yapılacağı geçici hava hudut kapısı haline getirilmişti.

İç hat uçuş gerçekleştirerek iş amaçlı Kastamonu’ya gelen yolcuları taşıyan, KRONO AIR GMBH firması tarafından işletilen C560 tipi uçak, 20 Ocak 2016 tarihinde Kastamonu Havalimanı’na iniş yaptı. Havalimanında 1 gece konaklayan uçak 21 Ocak 2016 tarihinde Avusturya Salzburg Havalimanı’na direkt uçuş gerçekleştirdi. Yolcuların pasaport, gümrük ve harç işlemleri Havalimanında yapılarak, DHMİ Kastamonu Havalimanında ilk hizmet verilmiş ve ilk yurt dışı uçuşta gerçekleşmiş oldu.

Kastamonu'dan Salzburg'a ilk uçuş

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

YOLCU ~ 8 yıl önce
NEYSE ÖNÜMÜZDEKİ AY İSTATİSTİKLERDE KAÇ YOLCU OLDUĞUNU GÖRÜRÜZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Remzi ~ 8 yıl önce
Gastımonu gastımonu ... dep dep dep :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ksk ~ 8 yıl önce
Ne oldu beyler rahatsız mı oldunuz Kastamonu da iyi şeylerin olması sizleri neden geriyor anlayamadım herkes işine baksın beğenmeyen sktrsin gitsin hem sonra kentin ortasın dan nehir değil dere geçiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arbeitslos ~ 8 yıl önce
Hadi bakalım hayırlısı olur inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Shame on you THY ~ 8 yıl önce
Bu güzide hattı halkımıza sunmayan THYyi burdan hep beraber kınıyoruz, Kastamonu olmadı Gümüşhane havalimanımız açılınca bari oradan uçun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY 2+ senedir uçuyor ~ 8 yıl önce
Neyin kafasını yaşıyorsun?
Kamil ~ 8 yıl önce
Salzburg kastamonudan bahsediyorum
Shame ye ~ 8 yıl önce
Bana bak ukala adam belki de sen daha babanla gezerken aklınca küçümsediğin Kastamonu da hava alanı vardı.
Hııı!!! ~ 8 yıl önce
Yolcuların adını caddeye verelim vermesinede, adamlar yabancıydı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
panik heyecan ~ 8 yıl önce
Gerçekten çok güzel bir yorum olmuş :) hislerimiz aynı demek ki. Bu haber, hak ettiği gibi 2 satır verilse, "hiçbir detay yazmamışsınız, bu nasıl haber?" diye yorum atanlar dolar siteye. Bu şekilde verilince de komik kaçıyor haber, 5 mach sürati olan uçak yapma hedefi ile yola çıkıp hürkuş eğitim uçağı ile imalatı ile maceranın sonlanması gibi. O halde, demek ki haberin yazım diline bakmak gerek. Yazı diline de bakıyorum, aslında ben daha iyisini yapamam, eleştirilecek bir şey yok, ama farkettim ki her şey o son cümleden kaynaklanıyor :) zamm-ı cümle. Anlaşılmamış gibi bir kere daha "DHMİ Kastamonu Havalimanında ilk hizmet verilmiş ve ilk yurt dışı uçuşta gerçekleşmiş oldu." deyince o gereksiz heyecan duygusu yayılıyor insanın içine..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
heykelleri dikilmeli ~ 8 yıl önce
bu ucusu gerçekleştiren arkadaşların. kastamonunun önemli caddelerine isimleri verilmeli !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nehir ~ 8 yıl önce
kentin ortasından geçen nehre isimleri verilmeli bence!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000