13 Eylül 2017, Çarşamba 09:08:14

Kastamonu İzmir seferi istiyor

Ulaştırma Memur-Sen Kastamonu Şube Başkanı Metin Tiraki, özellikle yaz dönemi için haftanın iki günü İzmir seferi yapılması konusunda çalışmaların sürdüğünü söyledi.
  • Bu ne zihniyettir yok izmir kastamonu gelmeyin cay simit ayip ya . Taleptir istenir. Izmire gelecek yolcular kastamonulu diye alnindami yaziyor. Kimin kimlerden üstünlüğü var. Kendini birsey sanan klavye acizleri .
  • Güzel memleketim. evliyalar şehri. Anadolu tarihi kadar eski olan Kastamonu insanını küçük gören yobazlar siz kraliyet ailesinden mi geldiniz böyle şeyler yazıyorsunuz? Havalimani şehrin dışında ulaşılam zor sadece bir servis var oda şehir merkezine kadar. Ilk baş bu sorunun çözülmesi lazim
  • Sen önce asli işini öğren ve yap. Seni kimsenin kaile alıp dinlemediğini herkes biliyor. Bu reklam kokan haberi nasıl yayınlıyorlar Allah bilir.
  • Bende özellikle yaz ayları için en azından günde 1 sefer şikago uçuşu istiyorum yetkililerden.İstanbul aktarması canıma tak etti artık.
  • İzmire giden seferleri azaltmak gerek, schengen falan lazım, schengeni olmayan gelmesin İzmire kardeşim, bir Kastamonu eksik kalmıştı.. Alın şu kayni tuvalette rüşvet parası sayan başbakanınızi, habire dolanıyor buralarda
  • ilk paragrafta temsilci kendini şube başkanı yazdırıyo, kastamonuda şubemi vardı. son paragrafta baglı oldigi samsun şubeyi belirtiyo önce asli görevini yap
  • İzmire sefer isteniyor ama yolcuların hala %90'ı özel araç ya da otobüslerle ulaşımını sağlıyor. kimsenin gireceğini düşünmüyorum.
  • Konya verelim size. Daha uygun. Gidip camileri falan gezin. İzmir'de size uygun bir yer yok. Herkes şort giyiyor burada. Kadınlar yalnız başına bisiklete biniyor, yalnız başına kafede oturup çay simit sefası yapabiliyor. Çoluk çocuğunuz ahlakı bozulur. Gelmeseniz daha iyi.
  • Yazın firmalar uçak bulamıyor,günde bir uçağın indiği Kastamonu'dan İzmir'e sefer koyacak öyle mi.Çok beklersiniz.
  • size uçak bile fazla!

Ulaştırma Memur-Sen Kastamonu Şube Başkanı Metin Tiraki, özellikle yaz dönemi için haftanın iki günü İzmir seferi yapılması konusunda çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Sendika olarak bu talebi zaman zaman vatandaşlardan aldıklarını ve gerekli girişimlerde bulunduklarını kaydeden Tiraki, Havalimanı’nın daha da gelişmesi için ne gerekiyorsa yapmaya çalıştıklarını kaydetti. Metin Tiraki, geçtiğimiz günlerde Samsun’da gerçekleştirilen Samsun Şubesi’nin 2. Olağan Genel Kuruluna katıldığını ve Ulaştırma Memur-Sen Kastamonu Şubesi adına burada kendisine başarı plaketi takdim edildiğini açıkladı.

Tiraki, “Havalimanımızın açılması ile birlikte kurucu başkanlığını da yaptığım sendikamızın ilimizde temsili ile Havalimanımızın daha da gelişmesi, sefer sayılarının artırılması v.b. konularda Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İzmir seferleri için de uğraşımız sürecek. Sendikal çalışmalarda her daim yanımızda olan Genel Başkanımız Can Cankesen başta olmak üzere Genel Başkan Yardımcılarımıza ve Samsun Şube Başkanlığımıza Kastamonu Ulaştırma Memur-Sen ailesi olarak teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Kastamonu İzmir seferi istiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Ziynet ~ 7 yıl önce
Bu ne zihniyettir yok izmir kastamonu gelmeyin cay simit ayip ya . Taleptir istenir. Izmire gelecek yolcular kastamonulu diye alnindami yaziyor. Kimin kimlerden üstünlüğü var. Kendini birsey sanan klavye acizleri .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kraliyet ailesi ~ 7 yıl önce
Güzel memleketim. evliyalar şehri. Anadolu tarihi kadar eski olan Kastamonu insanını küçük gören yobazlar siz kraliyet ailesinden mi geldiniz böyle şeyler yazıyorsunuz? Havalimani şehrin dışında ulaşılam zor sadece bir servis var oda şehir merkezine kadar. Ilk baş bu sorunun çözülmesi lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÖİY ~ 7 yıl önce
Sen önce asli işini öğren ve yap. Seni kimsenin kaile alıp dinlemediğini herkes biliyor. Bu reklam kokan haberi nasıl yayınlıyorlar Allah bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
chicago istiyorum ~ 7 yıl önce
Bende özellikle yaz ayları için en azından günde 1 sefer şikago uçuşu istiyorum yetkililerden.İstanbul aktarması canıma tak etti artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
35 İzmir ~ 7 yıl önce
İzmire giden seferleri azaltmak gerek, schengen falan lazım, schengeni olmayan gelmesin İzmire kardeşim, bir Kastamonu eksik kalmıştı.. Alın şu kayni tuvalette rüşvet parası sayan başbakanınızi, habire dolanıyor buralarda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aloo ~ 7 yıl önce
Git bütün turistik bölgeleri ele geçiren kırmancilere sözünü geçir fazla zırlama
yalaaaan ~ 7 yıl önce
ilk paragrafta temsilci kendini şube başkanı yazdırıyo, kastamonuda şubemi vardı. son paragrafta baglı oldigi samsun şubeyi belirtiyo önce asli görevini yap

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otobüs ~ 7 yıl önce
İzmire sefer isteniyor ama yolcuların hala %90'ı özel araç ya da otobüslerle ulaşımını sağlıyor. kimsenin gireceğini düşünmüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Konya verelim ~ 7 yıl önce
Konya verelim size. Daha uygun. Gidip camileri falan gezin. İzmir'de size uygun bir yer yok. Herkes şort giyiyor burada. Kadınlar yalnız başına bisiklete biniyor, yalnız başına kafede oturup çay simit sefası yapabiliyor. Çoluk çocuğunuz ahlakı bozulur. Gelmeseniz daha iyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kastamonu lu ~ 7 yıl önce
Kusura bakmayın bizim atalarımız kurtuluş savaşında şehit olup istiklal yolunu ayakta tutmaya çalışırken yunan işgalcilerle raks edip medeniyet öğrenemedi biz onu izmire gelmek için değil izmir liler gelsinde gardırop milliyetçiliği yerine Atatürk ü kurtaran milliyetçiliği görsünler diye istedik
Taner ~ 7 yıl önce
Konya da senin olsun İzmir de... Önce bir atlas alda Kastamonu nun yerini öğren... Kastamonu Karadeniz bölgesinde sahili en uzun ildir.Biz burada deveye biniyoruz çünkü burda bisiklete binmesini bilen yok...Unutmadan bizim buralarda kafe ve benzeri yerde yok...
Bırak şimdi ~ 7 yıl önce
Bırakalım şu milliyetçilik ayaklarını. Sizin milliyetçiliğiniz mekan basıp insan dövmekten öteye gitmez. Çankırı -Kastamonu islamcı ve milliyetçi geçinir. Bak biz gelmiyoruz oraya. Siz de gelmeyin buraya. Yunanla raks ettiğimiz doğrudur. Adamlarda uzo, balık, ahtapot, kalamar, şarap, peynir herşey en alasından var. Aynı masada oturup yerim içerim yunanla, zeytinyağlı sarma, domates-biber-patlıcan közlemesi oooff sen bilir misin bunları gastamonulu? Bilmezsin. E ne işin var İzmir'de? Otur evinde mehter dinle, dünyayı titret. Canın sıkılınca git kahvehane bas adam döv rahatla Kastamonu'da. Oy verdiğin akp de yunana devretti zaten adaları. Yunanla senin ne zorun kaldı?
Kastamonu lu ~ 7 yıl önce
Bende onu diyorum bu kadar yunan sevdalısı ve bağlı olduğunuz ülkenin insanlarına kin duyarken bırakın bu milliyetçilik ülkeyi seviyoruz ayaklarını. O kadar yazıyorsun Çay simit şarap arasında sıkışmış basit bir hedonizm den öte hayatı anlamlandıramıyorsun. Ülke insanına tek yapabildiğin kin kusmakken ön yargınla aklınca basit siyasi söylev çekiyorsun.sevmediğin bir ülkenin insanına siyasi olarak sen ne vericektin. He siz orada yunanlılarla o kadar şey yiyiyorsunuz bizde burada taş kemiriyoruz sanman bile ayrı cahillik ondan genel tanımınız cahillik mutluluktur
35 ~ 7 yıl önce
Ataları karıştırma zararlı çıkarsın, benim buyum dedeler Çanakkalede şehit düştü, kalanlarda Muğlada yunanla vuruşa vuruşa egeyi İzmiri kurtardı,, senin padişahın İzmire yunan çıkacak karşılık vermeyin diye ferman çıkardı, ilk adımı atınca kurşunu yedi yunan bayrağı taşıyan asker.. Verdiğin oyla yaşamak istediğin hayat tutarlı olmalı, başıma dincileri getirip sonra izmirde kordonda çiğdemle benim şortlu bacıma bakacaksın yok öyle yağma.. Biz izmirde çekirdeğe çiğdem, simite gevrek, Cumhurbaşkanına da Mustafa Kemal Atatürk deriz.. Sonra gelipte arıza çıkarma arkadaşım, elim ağırdır
35 güldürme by Kastamonu lu :)) ~ 7 yıl önce
Kahve basma suçlamasından elim ağırdır tezine nerden baksan tutarsızlık . iddia ettiğin hiçbirşey değilsin tamamen cahil kendini hümanist sanan kindar vatanperver sanan celladının bıçağını yalayan yabancı hayranı modern sanan modası geçmiş positivist yobazısın. Kendini o kadar kutsal sanıyorsun ki kendini sorgulamak ihtiyacı duymadan herkesin haksız olduğunu iddia edip atıp tutuyorsun. Biz istediğimiz zaman istediğimiz yere geliriz seninde karşımızda yapabileceğin tek şey özür dilemek. Ondan hayal görme çocuk
insan ~ 7 yıl önce
o kadar çok seviyorsunuz ki ayıştırmayı ötekileştirmeyi sizin zihniyetiniz zaten iktidardayken sevmediğiniz bölgelere kültür yada eğitim götürmedi götürseydi de kendi zihniyetlerinden kazandırsaydı ondandır ki bu zihniyetiniz iktidar olamayacak.insana değer vereceksin ki değer göresin.
Haddini bil... ~ 5 yıl önce
Biri şu arkadaşa Çanakkale'de en çok şehit veren ilin hangi il olduğunu ve Çanakkale türküsünün hangi ilde yazıldığını anlatsın. Kastamonu her resmi bayramda çocuktan yaşlıya Atatürk'e vefa klibi çekilen yerdir. Hadsiz sen git Yunanlılar ile ne yapıyorsan yap güzel İzmir'in ve güzel Kastamonu'nun adına leke sürme. Sen İzmir'li falan değil İzmir'in yüzz karasısın... Çoluk çocukla muhabbet edilmez fazla.
KFS ~ 7 yıl önce
Yazın firmalar uçak bulamıyor,günde bir uçağın indiği Kastamonu'dan İzmir'e sefer koyacak öyle mi.Çok beklersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haydee ~ 7 yıl önce
size uçak bile fazla!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000