10 Nisan 2013, Çarşamba 17:37:52

KASET SKANDALINDA FLAŞ GELİŞME

Bir havacılık şirketinin sahibi Faruk Bayındır'ın suç duyurusunda bulunması sonrası MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkında başlatılan soruşturma fezlekesi TBMM'ye gönderildi.
  • dolaylı olarak ilgili...al gülüm ver gülüm...
  • Bu haber havacilikla ilgili cunki ....?
  • BUNUN NERESİ HAVACILIK HABERİ?

MHP lideri Devlet Bahçeli için İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan fezleke TBMM’ye gönderildi.

Bahçeli’nin 2011 seçimlerinden önce Zeytinburnu’nda yaptığı bir konuşmayla ilgili olarak yapılan suç duyurusu nedeniyle fezlekenin hazırlandığı belirtildi.

2011 genel seçimlerinden önce MHP’li bazı parti yöneticilerinin uygunsuz görüntülerinin bir internet sitesinde yayınlanmasından sonra Bahçeli, bunun bir komplo olduğunu ve bunu yapan kişinin de eski bir AKP yöneticisi olduğunu iddia etmişti.  Bahçeli, Zeytinburnu’nda yaptığı konuşmada yayın yapan sitenin yıllık ücretinin İbrahim Faruk Bayındır isimli bir işadamı tarafından ödendiği, bu kişinin bir dönem Ak Parti’de yöneticilik yaptığı iddiasını ortaya atmıştı.

Bayındır, konuyla ilgili olarak Bahçeli hakkında dava açmıştı. Savcılık da konuyla ilgili olarak Bahçeli’nin dokunulmazlığının kaldırılmasıyla ilgili olarak fezlekeyi düzenleyerek TBMM’ye gönderdi.

HİÇ FEZLEKESİ OLMAYAN TEK LİDERDİ

Başbakan Erdoğan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve Meclis içerisinde pek çok milletvekilinin fezlekesi bulunurken Bahçeli hakkında fezleke olmayan tek liderdi. (Akşam)

KASET SKANDALINDA FLAŞ GELİŞME

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

ilgili... ~ 11 yıl önce
dolaylı olarak ilgili...al gülüm ver gülüm...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilgili mi? ~ 11 yıl önce
Bu haber havacilikla ilgili cunki ....?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 11 yıl önce
Az önce TARKİM Uçuş Okulu diye bir ibare yazılmamıştı. Bu yazdığım bilgilendirmeden sonra haber revize edildi. Bu arada çünki değil, çünkü olacak.
ilgisiz ~ 11 yıl önce
Hala daha havacilikla ilgili degil
Misafir ~ 11 yıl önce
BUNUN NERESİ HAVACILIK HABERİ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000