08 Şubat 2011, Salı 08:13:37

KASAP ET, KOYUN CAN DERDİNDE

Mısır'da bulunan Rus turistler, yaşanan catışmalara aldırmadan tatillerine devam ederken yaşanan kaos içinde yemeklerin kötü olmasından dolayı tepkili oldukları belirtildi.
  • :)
  • moskow seninkiler kalite arıyorlar.bize gelsinler kalite bizde....
Muhalefet-hükümet görüşmelerine rağmen tansiyonun düşmediği Mısır’da her şeye rağmen tatillerini sürdürmeye çalışan Rus turistlerin de dayanacak gücü kalmadı. Kısa süre önce “Mısır’da hala 28 bin Rus turist var” açıklamasını yapan Rus yetkililer, otellerdeki “kıtlık” nedeniyle çok sayıda turistin ülkelerine dönmesiyle bu sayının 6 bine kadar düştüğünü duyurdu. Uçak yakıtları da tükenmeye başladı. İşte Mısır’daki Rus turistlerin son durumu:

Moskovski Komsomolets gazetesinin haberine göre Rusya Spor ve Turizm Bakanlığı, otellerdeki gıda stoklarının tükenmesi ve personelin işlerini bırakarak meydanlara çıkması sonucu, Mısır’da tatil yapmakta direnen Rus turistlerin akın akın ülkelerine dönmeye başladıklarını duyurdu. Bugün son verilere göre Mısır’da yaklaşık 6 bin Rus turist kaldığını açıklayan Bakanlık, önümüzdeki günlerde bu turistlerin de ülkelerine dönmelerinin beklendiğin duyurdu.

“Çatışmadan korkmuyorlar, dertleri servis kalitesinin düşmesi”
Bu arada gazete, “Ancak Rus turistlerin ülkelerine dönme sebebi yaşanan olaylar değil. Çatışmalardan korkmuyorlar. Rus turistler için en kötüsü, olaylar nedeniyle kalitenin düşmesi” yorumunu yaptı.

“Yakında isteseler de dönemeyebilirler”
Bu arada, Mısır havaalanlarında uçak yakıtlarının da tükenmeye başladığı bildirildi. Moskovskiy Komsomolets, “Yakında turistler bu yüzden isteseler bile evlerine dönemeyebilir” diye yazdı.

(Türk Rus)
KASAP ET, KOYUN CAN DERDİNDE

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
moskow seninkiler kalite arıyorlar.bize gelsinler kalite bizde....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000