06 Ekim 2016, Perşembe 09:25:31

Kaş Havalimanı için proje hazır

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 6. Bölge Müdürü İlker Çelik, Kaş Havalimanı projesinin hazır olduğunu, havalimanı için 5 noktanın belirlendiğini söyledi.
  • Bir orasi kalmıştı sakin sessiz elit.Simdi dolusur çoluk çocuk rant kavgalari vs
  • SAYİN BAKANİM, HER YERE UCAK KOYMAK MODERNLİK YENİLİK ANLAMİNA GELMİYOR. GELECEK NESİLLER İCİN KAC GİBİ BAKİR YERLERİ KORUYALİM BOZMUYALİM. HER YER ULASİLİR OLMASİN. YATİRİM YAPARKEN BUNLARİ İYİ DUSUNELİM. NESİLLERİMİZ BİZE LANET OKUMASİN

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 6. Bölge Müdürü İlker Çelik, Kaş Havalimanı projesinin hazır olduğunu, havalimanı için 5 noktanın belirlendiğini söyledi.

Salı Sanayici ve İşadamları Grubu'nun (Salı Grubu) haftalık toplantısı, Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü'nde (ATİK) gerçekleştirildi. Salı Grubu Başkanı Muharrem Koç'un organizasyonunda, iş adamı Nazmi Acar'ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya, grup üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Toplantıya, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 6. Bölge Müdürü İlker Çelik ise konuk olarak katıldı. Çelik, bakanlığın Antalya yatırımları hakkında bilgi verdi.

Gerek bakanlık, gerekse yerel yönetimlerin Antalya'da oldukça aktif çalıştığını aktaran İlker Çelik, çok geniş bir coğrafyaya hizmet etmelerine rağmen yeterli personelleri olmadığını söyledi. Antalya'nın büyük bir sahil şeridine sahip olduğunu vurgulayan Çelik, kent merkezi ve ilçelerde çok sayıda yat limanı projesi olduğuna dikkati çekti.

KAŞ'A HAVALİMANI PROJESİ

Kaş havalimanı projesi hakkında da bilgi veren İlker Çelik, "Havaalanının yapımı için düşünülen 5 ayrı yer var. En uygun olanı seçip, gerekli altyapı çalışmalarını tamamlayacağız" dedi. Havalimanının doğaya zarar vereceği yönündeki eleştirileri de yanıtlayan Çelik, "Söz konusu ihtimallerin hepsini düşünüyoruz. Ancak, Antalya'da yapılacak her yatırımın yeri ile ilgili aynı sıkıntı ortaya çıkıyor. Antalya'nın arazisi ya orman ya da tarihi sit alanı. Kaş'ın doğal dokusuna zarar vermeden o havaalanını hayata geçirmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu. (Hürriyet)

Kaş Havalimanı için proje hazır

Yorumlar

Bakir ~ 8 yıl önce
Bir orasi kalmıştı sakin sessiz elit.Simdi dolusur çoluk çocuk rant kavgalari vs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halk ~ 8 yıl önce
Cektigimiz yol cilelerini sikintilari biz biliyoruz Tabiki herkes konussun dogayi kimse mahfetmiyor sadece ulasim istiyoruz biktik merkeze 4 -5saat yolumuz var virajli sirf antalya havaalanina ulasmak icin dalamana desen yazin trafikte 4 saat bu bolgede yasayan bilir disardan konusmayla yada yilda 15 gun tatile gelinmeyle konusmak olmuyor.Bu yollarda virajlarda olenlerde cabasi orada rekabetten korkan isi tikirinda tezgahini kurmus kimseyi istemeyen pasta boluncek kaygisi yasayan disardan gelme uc bes sehir uyaniginin laflariyla olmuyor bu isler hukumetimize tesekkurler bekliyoruz havaalanini
NE OLUR ORALARİDA MAHVETMEYİN ~ 8 yıl önce
SAYİN BAKANİM, HER YERE UCAK KOYMAK MODERNLİK YENİLİK ANLAMİNA GELMİYOR. GELECEK NESİLLER İCİN KAC GİBİ BAKİR YERLERİ KORUYALİM BOZMUYALİM. HER YER ULASİLİR OLMASİN. YATİRİM YAPARKEN BUNLARİ İYİ DUSUNELİM. NESİLLERİMİZ BİZE LANET OKUMASİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000