05 Mayıs 2016, Perşembe 18:17:59

Karslı öğrenciler ilk kez uçağa bindiler

Kars’ta ilk defe ilköğretim okulu öğrencileri Havaalanı’nı gezerek uçaklara bindi. Hava yollarıyla ilgili bilgiler aldı.
  • saygıdeğer arkadaşlar, kulenin yapımındaki hatadan dolayı asansor çıkıntısı kulenin orta yerine kondurulmuş, onu kapatmak için böyle bir şey yapılmış. kule her yerden güneş aldığı için o minderlerin kılıfları dökülüyor ve oturduğunuzda üstünüze yapışıyor. o yüzden hayallerinizi yıktım ama kimsenin köpüklü ayran içip ya da ayakkabısını çıkarıp yayıldığı filan yok.
  • 34 yıldır bu devlete hizmet için çalışıyorum iki çocuğumu başkent ankarada okutup devletimize faydalı insan yapmak istiyorum ama velakin bırakın doğu doğu diye göklere çıkartıyorsunuz bizimkiler daha tiyatro yüzü görmedi, bırakın uçağa binmeyi....yyaaaa ne haber
  • Kulede şark köşesi mi var ben mi yanlış görüyorum?
  • Bu habere konu olan olay ülkemizin ayıbıdır. Millet ay'da tatilin hesabını yaparken biz neyle seviniyoruz! Ülkemizi yönetenlerin emrinde yaklaşık 1 milyar dolar değerinde özel uçak filosu ve dünya rekoru 120 binden fazla lüks makam aracı var yani iş kendilerine geldi mi harcamada sınır yok, geleceğimiz dediğimiz çocuklarımız uçağa ilk kez biniyor diye haberler yapılıyor !
  • ee hani türkiye mevcut iktidarla son 13 yılda çok büyümüştü imf'ye borç verir hale gelmişti herkes gelişmemizden,zenginleşmemizden falan korkuyordu ? sene 2016 olmuş biz memleketimizin mahrumiyet bölgelerinden birinde çocuklarımız ilk defa uçağa bindiler diye kutlama,tören falan yapıyoruz, bu mu sözüm ona gelişmiş bilmem ne olmuş türkiye???
  • Keşke uçağı gezdirmenin yanında uçak ile seyahat imkanı da sağlansa idi. Yine de güzel bir hizmet. Emeği geçenlerin emeğine sağlık.
  • organizasyon kars harakani havalimanı müdürlüğü tarafından gerçekleştirilmiştir haberde düzeltme talep ediyoruz
  • türkiye havayolları da ne demek oluyor..
  • Çocuklarımızın bu tür hayallerle büyüyerek ve çalışarak çok başarılı yerlere gelirler umarım
  • Avrupalılar uçmayan kalmamıştır ama türkiyede öle değil maalesef

DHMİ Kars Harakani Havalimanı tarafından  organize edilen program kapsamında ilköğretim okulu öğrencileri Harakani Havaalanını ziyaret etti. Hava Alanı Müdürü Fevzi Akdeniz, öğrencileri havaalanında karşılayarak sırasıyla terminaller ve kuleyi gezdirdi. Havaalanın işleyişi hakkında öğrencilere bilgiler verdi.

Akdeniz, daha sonra öğrencileri, alanda bulunan yolcu uçaklarına alarak uçağın içerisini görmelerini sağladı. İlk defa hayatlarında uçak gören öğrencilerin ise heyecanlı olmaları dikkat çekti.

Köyden gelen öğrencilere uçağı tanıttıklarını ifade eden Havaalanı Müdürü Fevzi Akdeniz, “Köyden gelen çocuklara uçağı tanıtıyoruz. Bu amaçla böyle bir organizasyon düzenledik. Genel müdürlüğümüzden gerekli izinleri aldık. Çocuklarımıza havaalanının gezdirerek tanıttık” dedi.

“BAŞKAN ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADI”
Havaalanı terminal binasında bir anda çocukları gören Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, çocukların yanına giderek bir süre onlarla sohbet etti. Çocuklarla havaalanını gezen Karaçanta, çocukların yanından ayrıldı. Karaçanta’nın İzmir’e gittiği ve İzmir’de bir programa katılacağı öğrenildi.

Daha sonra Akbaba Köyü’nden gelen öğrenciler, hayatlarında ilk kez havaalanı ve uçakların içerisini görme fırsatı buldu.

Öte yandan Kars Harakani Havaalanı’nda ilk kez böyle bir program yapıldı. Havaalanı yönetimi her yıl düzenli olarak öğrencileri alanda gezdirerek havaalanlarının tanıtacak.





Karslı öğrenciler ilk kez uçağa bindiler

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

kule ~ 7 yıl önce
saygıdeğer arkadaşlar, kulenin yapımındaki hatadan dolayı asansor çıkıntısı kulenin orta yerine kondurulmuş, onu kapatmak için böyle bir şey yapılmış. kule her yerden güneş aldığı için o minderlerin kılıfları dökülüyor ve oturduğunuzda üstünüze yapışıyor. o yüzden hayallerinizi yıktım ama kimsenin köpüklü ayran içip ya da ayakkabısını çıkarıp yayıldığı filan yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gül ~ 8 yıl önce
34 yıldır bu devlete hizmet için çalışıyorum iki çocuğumu başkent ankarada okutup devletimize faydalı insan yapmak istiyorum ama velakin bırakın doğu doğu diye göklere çıkartıyorsunuz bizimkiler daha tiyatro yüzü görmedi, bırakın uçağa binmeyi....yyaaaa ne haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şark köşesi ~ 8 yıl önce
Kulede şark köşesi mi var ben mi yanlış görüyorum?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SEMAVER ~ 8 yıl önce
Günde 1-2 uçak gelirse, koltukta oturup rahatsız olmanın gereği yok. Rahat rahat minderde oturup ayakkabıyı çıkarıp sırtı yastıklara dayayıp birde hakiki yogurttan buzlu ayran devamında semaverden çay. Ooohhh keyif
maalesef ~ 8 yıl önce
Bu habere konu olan olay ülkemizin ayıbıdır. Millet ay'da tatilin hesabını yaparken biz neyle seviniyoruz! Ülkemizi yönetenlerin emrinde yaklaşık 1 milyar dolar değerinde özel uçak filosu ve dünya rekoru 120 binden fazla lüks makam aracı var yani iş kendilerine geldi mi harcamada sınır yok, geleceğimiz dediğimiz çocuklarımız uçağa ilk kez biniyor diye haberler yapılıyor !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
herşeyiniz yalan ! ~ 8 yıl önce
ee hani türkiye mevcut iktidarla son 13 yılda çok büyümüştü imf'ye borç verir hale gelmişti herkes gelişmemizden,zenginleşmemizden falan korkuyordu ? sene 2016 olmuş biz memleketimizin mahrumiyet bölgelerinden birinde çocuklarımız ilk defa uçağa bindiler diye kutlama,tören falan yapıyoruz, bu mu sözüm ona gelişmiş bilmem ne olmuş türkiye???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 8 yıl önce
Keşke uçağı gezdirmenin yanında uçak ile seyahat imkanı da sağlansa idi. Yine de güzel bir hizmet. Emeği geçenlerin emeğine sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dhmi kars ~ 8 yıl önce
organizasyon kars harakani havalimanı müdürlüğü tarafından gerçekleştirilmiştir haberde düzeltme talep ediyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cayman ~ 8 yıl önce
türkiye havayolları da ne demek oluyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok güzel ~ 8 yıl önce
Çocuklarımızın bu tür hayallerle büyüyerek ve çalışarak çok başarılı yerlere gelirler umarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Brtish airways ~ 8 yıl önce
Avrupalılar uçmayan kalmamıştır ama türkiyede öle değil maalesef

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000