25 Eylül 2008, Perşembe 15:30:02

Kars halkına müjdeli haber

Kars Belediyesi Özel Kalem Müdürü Serhat Gönen, önümüzdeki aylarda Almanya'dan Kars'a direkt uçak seferlerinin başlayacağını söyledi.
  • mrb hemserim. kars'a direk ucuslar yok almanyadan.yoktu da hic, yanlis hatirliyosun :) herkesin kandili kutlu olsun!!
  • Kars'a direkt vardı yanlış hatırlamıyorsam?
  • BENDE ALMANYADA YASAYAN BI KARS'LI OLARAK TÜM KARS HALKI ADINA ÖGER'E TESEKKÜRLERIMI SUNARIM....SEFERLERIN ARTMASI DILEGIYLE..basarilar
  • Bu hizmet inşallah yakında başlar. yapandan Allah razı olsun.

Azerbaycan Bakü-Kars uçak seferlerinin ardından şimdi de Almanya-Kars uçak seferleri başlıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Kars Belediyesi Özel Kalem Müdürü Serhat Gönen, Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu'nun Öğer Tur Seyahat Acentası yetkilileriyle uzun süredir görüşmeler içinde olduğunu belirtti. Görüşmelerin olumlu geçtiğini söyleyen Gönen, önümüzdeki aylarda Almanya'dan Kars'a, Kars'tan Almanya'ya haftada bir gün uçak seferlerinin başlayacağını müjdeledi.

Gönen ayrıca, Almanya'da binlerce Karslının yaşadığını bundan dolayı da gurbetçilerin Kars'a geliş-gidişlerinde büyük sıkıntılar çektiklerini de ifade ederek, "Almanya'dan Kars'a direk uçak seferlerinin başlayacak olması en çok gurbetçilerimizi sevindirecek. Almanya-Kars Dostluk Derneği de bu habere son derece sevindi. Çünkü Almanya'dan Kars'ta her yıl binlerce hemşerimiz gelmekte. Tüm Karslıların gözü aydın olsun" diye konuştu.

Kars halkına müjdeli haber

Yorumlar

Rumuz ~ 16 yıl önce
mrb hemserim. kars'a direk ucuslar yok almanyadan.yoktu da hic, yanlis hatirliyosun :) herkesin kandili kutlu olsun!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ardahanlıyam :) ~ 16 yıl önce
Kars'a direkt vardı yanlış hatırlamıyorsam?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
BENDE ALMANYADA YASAYAN BI KARS'LI OLARAK TÜM KARS HALKI ADINA ÖGER'E TESEKKÜRLERIMI SUNARIM....SEFERLERIN ARTMASI DILEGIYLE..basarilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karslı ~ 16 yıl önce
Bu hizmet inşallah yakında başlar. yapandan Allah razı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000