23 Mart 2011, Çarşamba 17:32:24

KARGO UÇAĞI BÖYLE DÜŞTÜ! (VİDEO)

Kongo Cumhuriyeti'nde 19 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Antonov tipi kargo uçağının düşme anı görüntüleri ortaya çıktı.
  • abı bılır kısıye gerek yokmus yaa bız turk halkı olarak gene tehsısı koymusuz helal valla.
  • Neden burada herkes birbirine laf sokuyor anlamıyorum.Biri çıkar görüşünü açıklar bildiğini paylaşır.Bunda bir yalnış varsa diğeri üşenmeden yazar izah edersin her iki taraf da bilgilenir. Ben daha çok yorumları okuyorum ve devamlı bir çekişme ve sürtüşme var.Gerginlik mi sizi besleyen gıda bilemiyorum artık. Daha fazla uzlaşıcı olmamız gerekmez mi sizce ?
  • "neden" başlıklı yazıyı yazan arkadaş süper ötesi bir kaza kırım uzmanı heralde. görüntülerden kazanın sebebini şak diye anlamış. bravo doğrusu
  • Bu uçağı her gün gördükten sonra bu halini görmek çok çok üzücü.
  • Asymmetric slipstream effect on lateral control kanattan cok motorlu tum ucaklarda tek tarafli motor arizalarinda yasanan en buyuk problemdir.
  • Kazanın detaylı incelemesini yazardım ancak, herkes benim kadar bilgili olamaz haliyle.En basit tabirle anlatıcak olursam, sanırım Pilot direksiyon hakimiyetini kaybetmiş.Allah rahmet eylesin.Umarım sizlerin de anlayabileceği gibi anlatabilmişimdir.
  • evet 3-4 kayıp, paller feather konumda ve tork yüzünden uçak sağ kanat üstüne yıkılmış. pilot burnu ezmiş stall' dan sıyrılmak için ama maalesef irtifa yok yeteri kadar. acıklı bir manzara... yazık... antonov 12'nin bu halini görmek ilginç ama olayın kendisi trajedi...
  • muhtemelen motor arızası. sağ taraftaki motorlar çalışmıyor videodan görüldüğü kadarıyla. soldakilerin egsoz cıkışından duman çıkıyor, sağ taraftaki ikiside durmuş sanırım. uçakta full yukluyse, yeterince hızlanamamış sanırım ve denge bozulmuş gibi duruyor. zaten sağ kanat üzerine yatıp ters dönerek düşüyor uçak. yazık valla...
  • Allah rahmet eylesin. bir kumanda arızası yaşamışlar gibi gözüküyo. malesef kargo taşımacılığı yapılan uçakların bakımına bir yolcu uçağı kadar ilgi gösterilmiyor.( kağıt üzerindekiler hariç tabii.)

Afrika ülkesi Kongo'nun güneyindeki Pointe-Noire'da bir kargo uçağının dün yerleşim bölgesinin üzerine düşmüş ve meydana gelen kaza sonucu 19 kişinin öldüğü bildirilmişti.

Yetkililer, uçakta dört kişilik mürettebat ile kaçak yolculuk eden beş kişinin bulunduğunu belirtmişlerdi.

Görgü tanıkları, uçağın en az 20 evi biçtiğini ifade etmişlerdi.

 

KARGO UÇAĞI BÖYLE DÜŞTÜ! (VİDEO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
abı bılır kısıye gerek yokmus yaa bız turk halkı olarak gene tehsısı koymusuz helal valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Neden burada herkes birbirine laf sokuyor anlamıyorum.Biri çıkar görüşünü açıklar bildiğini paylaşır.Bunda bir yalnış varsa diğeri üşenmeden yazar izah edersin her iki taraf da bilgilenir. Ben daha çok yorumları okuyorum ve devamlı bir çekişme ve sürtüşme var.Gerginlik mi sizi besleyen gıda bilemiyorum artık. Daha fazla uzlaşıcı olmamız gerekmez mi sizce ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"neden" başlıklı yazıyı yazan arkadaş süper ötesi bir kaza kırım uzmanı heralde. görüntülerden kazanın sebebini şak diye anlamış. bravo doğrusu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu uçağı her gün gördükten sonra bu halini görmek çok çok üzücü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Asymmetric slipstream effect on lateral control kanattan cok motorlu tum ucaklarda tek tarafli motor arizalarinda yasanan en buyuk problemdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kazanın detaylı incelemesini yazardım ancak, herkes benim kadar bilgili olamaz haliyle.En basit tabirle anlatıcak olursam, sanırım Pilot direksiyon hakimiyetini kaybetmiş.Allah rahmet eylesin.Umarım sizlerin de anlayabileceği gibi anlatabilmişimdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
evet 3-4 kayıp, paller feather konumda ve tork yüzünden uçak sağ kanat üstüne yıkılmış. pilot burnu ezmiş stall' dan sıyrılmak için ama maalesef irtifa yok yeteri kadar. acıklı bir manzara... yazık... antonov 12'nin bu halini görmek ilginç ama olayın kendisi trajedi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
muhtemelen motor arızası. sağ taraftaki motorlar çalışmıyor videodan görüldüğü kadarıyla. soldakilerin egsoz cıkışından duman çıkıyor, sağ taraftaki ikiside durmuş sanırım. uçakta full yukluyse, yeterince hızlanamamış sanırım ve denge bozulmuş gibi duruyor. zaten sağ kanat üzerine yatıp ters dönerek düşüyor uçak. yazık valla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Allah rahmet eylesin. bir kumanda arızası yaşamışlar gibi gözüküyo. malesef kargo taşımacılığı yapılan uçakların bakımına bir yolcu uçağı kadar ilgi gösterilmiyor.( kağıt üzerindekiler hariç tabii.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000