18 Temmuz 2011, Pazartesi 13:20:35

Karar tekrarlandı: 'UÇUŞ İZNİ YOK'

Polonya’dan Ercan Havalimanına doğrudan uçuş gerçekleştirilmesi için, Polonya makamları tarafından herhangi bir izin verilmediği yinelendi...
  • Kimindir bu içler acısı otel ?
  • Turist gelmesi iyi de kalacakları otelin bakanlıktan tarafından denetlenmesi gerekir. Salamis otelde millet zehirlendi. Gazeteler manşet yaptı. Bir daha o otele turist gelir mi ?
  • antalyadan gerisne karışamayacağını belirtmişler.buda hollanda kuzey kıbrız uçuşları gibi olacak..
  • İzin versen ne olacak ? Gelenlerin tümü Salamis bay Conti otelde yemekten zehirlendi. Bir daha adaya turist gelir mi ? Bu nasıl zihniyettir ? Otelin sahibine turizmi batırma ödülü vereceklermiş.
  • Tüh çok üzüldük polonyalılara ihtiyaç vardı halbuki..
  • TOPUNUN KÖKÜNE KİBRİT SUYU...
Bunun Polonya ve Rum Hükümeti tarafından teyit edilmesinden sonra “Yurt Dışında Yaşayan Rumlar Federasyonu Gençlik Kolları” (NEPOMAK) tarafından da teyit edildiğini yazan Haravgi, NEPOMAK’ın Polonya Sivil Havacılık Dairesine mektup gönderdiğini kaydetti.
 
Gazete, örgütten yapılan açıklamaya dayanarak, İngiltere'de Lortlar Kamarası'na seçilen ilk Kıbrıslı Türk olan ve “Barones” unvanı alan Meral Ece’nin, Polonya’dan Kuzey Kıbrıs’a doğrudan uçuş gerçekleştirilmesiyle ilgili sorusunun akabinde, NEPOMAK’ın Polonya Sivil Havacılık Dairesinden “Ercan havalimanına doğrudan uçuş gerçekleştirilmesiyle ilgili herhangi bir izin vermediği” teyidini aldığını aktardı.
 
Gazete, Barones Ece’nin Lortlar Kamarasında “aralarında İngiltere’nin de bulunduğu geriye kalan ülkeler bu tarz bir şeyin yasadışı olduğunu söylerken; nasıl oluyor da Polonya doğrudan uçuş başlatmayı başardı” sorusunu sorduğunu ifade etti.
 
NEPOMAK Başkanı Hristos Karaolis’in buna tepki göstererek, Polonya Sivil Havacılık Dairesine bir mektup gönderdiğini belirten gazete, Polonya Sivil Havacılık Dairesi Müdürü Sylwia Ciszewska’nın Karaolis’in mektubuna yanıtında, “Varşova’dan yasadışı Ercan hava limanına yönelik herhangi bir doğrudan uçuşun işleme konmadığını” savunduğunu kaydetti.
 
Gazeteye göre NEPOMAK açıklamasında kısaca şunları da yazdı:
 
“Polonya Sivil Havacılık Dairesi Müdürü, Carendon havayollarının 20 Haziran’da gerçekleştirdiği ve doğrudan uçuş olarak anılan uçuşun; Ercan’a doğrudan gerçekleştirilmediğini yeniden teyit etti. Carendon Havayolları sadece Antalya-Varşova-Antalya güzergâhı için izin istedi ve buna dair izin aldı. Polonya Sivil Havacılık Dairesi Müdürü, Polonyalı yolcuların Antalya’nın ötesine havayolu ile taşınmalarının mantıken Polonya Sivil Havacılık Dairesinin kontrolü altında bulunmadığına da dikkati çekti.”

TAK
Karar tekrarlandı: 'UÇUŞ İZNİ YOK'

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Kimindir bu içler acısı otel ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Turist gelmesi iyi de kalacakları otelin bakanlıktan tarafından denetlenmesi gerekir. Salamis otelde millet zehirlendi. Gazeteler manşet yaptı. Bir daha o otele turist gelir mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
antalyadan gerisne karışamayacağını belirtmişler.buda hollanda kuzey kıbrız uçuşları gibi olacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İzin versen ne olacak ? Gelenlerin tümü Salamis bay Conti otelde yemekten zehirlendi. Bir daha adaya turist gelir mi ? Bu nasıl zihniyettir ? Otelin sahibine turizmi batırma ödülü vereceklermiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tüh çok üzüldük polonyalılara ihtiyaç vardı halbuki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TOPUNUN KÖKÜNE KİBRİT SUYU...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000