21 Nisan 2009, Salı 14:05:58

Kara Kutu'yu kaçıranlar için tekrar yayınlıyoruz

Dün Airport TV'de yayınlanan Kara Kutu programının konuğu Prof. Dr. Miktad Kadıoğlu ve Uçak Mühendisi Tevfik Uyar'dı.
  • söylenicek tek bir sey var bu adamın başkanlığın da kurulucak bir birim ile afet,arama kurtarma ,ulaşımı bu beyine bağlarım hatta ve hatta bayındırlık bakanlığının bir bölümünü de ,bu zaman a kadar ne kadar yanlış yapılmış inanılır gibi değil bu kadar vatan haini olan bir ülkede böyle insanlar ın olması ne kadar sevindirici ise ,atıl vaziyetde tutulup faydanılanaması çok acı yine ders olacak nitelikte bir program bence ilerde bu programın açık oturum seklinde yapılarak şu anda bu görevlerin başında olan kişlerle tartışma ortamında yapılırsa çok faydalı olacak karakutu ekibi gene basarılı bir işe imza atmış
  • SON BÖLÜMDE PROF RESMEN KZANIN NAIL OLDUĞUNU YORUMLAMIŞ VE BUZLANMA DEMİŞ.
  • KARDEŞİM LANET OLSUN YETER ARTIK NEDİR BU ERZURUM MUHABBETİ YA. BURASI ÇOK CİDDİ BİR HAVACILIK SİTESİ. BURADA ÇIKAN HABERLERİ VE YORUMLARI DİKKATLE OKUYAN ÇOK CİDDİ BİR OKUYUCU KİTLESİ VAR. HANGİ HABERİ AÇSAM KASITLI OLARAK BİR ERZURUM MUHABBETİ YAPILIYOR. AIRPORTHABER YETKİLİLERİ ÇOK ACİL BU KONUYA EĞİLSİN LÜTFEN. ARTIK HER HABERİN ERZURUM'A ENTEGRE EDİLİP GEYİĞİNİN YAPILMASINA MÜSADE ETMEYİN VE BU YORUMLARI YAYINLAMAYIN. BU UTANMAZLARIN ERZURUM'A DA SAYGISI KALMAMIŞ, NEDİR BU SAÇMALIK, KAPATSINLAR ARTIK ÇENELERİNİ, ERZURUM'UN ADINI AĞIZLARINA ALMASINLAR, ERZURUMDAN SOĞUTTULAR İNSANLARI!!!

Airport TV ekrnalarında her pazartesi ekranlara gelen Kara Kutu, dün akşam İTÜ Afet Yönetim Araştırma ve Uygulama Merkezi Öğretim Üyesi ve Müdürü olan Prof. Dr. Miktad Kadıoğlu’nu konuk etti.

Prof. Kadıoğlu, havacılık kazalarında meteorolojinin önemine ısrarla değinilmesi gerektiğini ifade ederken, meteorolojik durumların basit bir bilim dalı olmadığını söyledi.

Enkaz bölgelerinde işi olmayan bir çok insanın gereksiz kalabalık yaptığını ve kahramanlık peşinde koştuğunu belirten kadıoğlu "Havacılıkta kahramanlığa yer yoktur" dedi.

İşte tüm detaylarıyla Kara Kutu'nun tamamı;

1. BÖLÜM



2. BÖLÜM


3. BÖLÜM


4. BÖLÜM

 

Kara Kutu'yu kaçıranlar için tekrar yayınlıyoruz

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
söylenicek tek bir sey var bu adamın başkanlığın da kurulucak bir birim ile afet,arama kurtarma ,ulaşımı bu beyine bağlarım hatta ve hatta bayındırlık bakanlığının bir bölümünü de ,bu zaman a kadar ne kadar yanlış yapılmış inanılır gibi değil bu kadar vatan haini olan bir ülkede böyle insanlar ın olması ne kadar sevindirici ise ,atıl vaziyetde tutulup faydanılanaması çok acı yine ders olacak nitelikte bir program bence ilerde bu programın açık oturum seklinde yapılarak şu anda bu görevlerin başında olan kişlerle tartışma ortamında yapılırsa çok faydalı olacak karakutu ekibi gene basarılı bir işe imza atmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SON BÖLÜMDE PROF RESMEN KZANIN NAIL OLDUĞUNU YORUMLAMIŞ VE BUZLANMA DEMİŞ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KARDEŞİM LANET OLSUN YETER ARTIK NEDİR BU ERZURUM MUHABBETİ YA. BURASI ÇOK CİDDİ BİR HAVACILIK SİTESİ. BURADA ÇIKAN HABERLERİ VE YORUMLARI DİKKATLE OKUYAN ÇOK CİDDİ BİR OKUYUCU KİTLESİ VAR. HANGİ HABERİ AÇSAM KASITLI OLARAK BİR ERZURUM MUHABBETİ YAPILIYOR. AIRPORTHABER YETKİLİLERİ ÇOK ACİL BU KONUYA EĞİLSİN LÜTFEN. ARTIK HER HABERİN ERZURUM'A ENTEGRE EDİLİP GEYİĞİNİN YAPILMASINA MÜSADE ETMEYİN VE BU YORUMLARI YAYINLAMAYIN. BU UTANMAZLARIN ERZURUM'A DA SAYGISI KALMAMIŞ, NEDİR BU SAÇMALIK, KAPATSINLAR ARTIK ÇENELERİNİ, ERZURUM'UN ADINI AĞIZLARINA ALMASINLAR, ERZURUMDAN SOĞUTTULAR İNSANLARI!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000