19 Temmuz 2009, Pazar 13:41:00

"Kara Kutular deşifre edilemeyecek durumda"

İran Ulaştırma Bakan Yardımcısı Ahmet Macidi, 168 kişinin öldüğü çarşamba günkü uçak kazasının, büyük ihtimalle, teknik arızadan kaynaklandığını söyledi.
  • elalem düşse de uçak yapıp satmış e dönde arkana bak sen ne yaptınnnn ?
  • Tam bir rus klasiği. "Bu adamlar hiç bir işi adam gibi tam yapamaz" dediğimizde yediremeyenler çıkıyordu. Yarısı ayyaş, kalan yarısı "fuhuş emekçisi(!)" olan bir milletten ne beklenebilir ki? rus yapısı hava aracına binmek, rus ruleti oynamaktan daha tehlikelidir...
  • KARA KUTUNUN DEŞİFRE EDİLEMEMESİ İMKANSIZ. HER TÜRLÜ ÇARPMAYA VE YANMAYA MUKAVİMDİR.

Rus yapımı Tupolev yolcu uçağının iki karakutusu da çarpmanın etkisiyle neredeyse deşifre edilemeyecek durumda. İranlı bakan yardımcısı, uçağın pilotunun çok tecrübeli olduğunu söyleyip pilotaj hatası ihtimalini düşük gördüğüne işaret etti.

Görgü tanıkları, uçağın kuyruğunda alevlerle, burun üstü yere çakıldığını söylemişler, çarpmanın etkisiyle yerde 10 metre derinliğinde bir krater oluşmuştu.

Çoğu İranlı olan kaza kurbanları için uçağın düştüğü yerde törenler düzenlenirken  ölenlerin kimlikleri ancak DNA testiyle belirlenebilecek.

İran’da havayollarının kaza sicili, 1979’taki İslam Devrimi’nden sonra uygulanan uluslararası yaptırımların da etkisiyle, iyi değil.

Taraf

"Kara Kutular deşifre edilemeyecek durumda"

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
elalem düşse de uçak yapıp satmış e dönde arkana bak sen ne yaptınnnn ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tam bir rus klasiği. "Bu adamlar hiç bir işi adam gibi tam yapamaz" dediğimizde yediremeyenler çıkıyordu. Yarısı ayyaş, kalan yarısı "fuhuş emekçisi(!)" olan bir milletten ne beklenebilir ki? rus yapısı hava aracına binmek, rus ruleti oynamaktan daha tehlikelidir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KARA KUTUNUN DEŞİFRE EDİLEMEMESİ İMKANSIZ. HER TÜRLÜ ÇARPMAYA VE YANMAYA MUKAVİMDİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000